80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ablalarim sizleri cok özledimmmm
ne yazikki halen eski halime dönemedimmm
eski kilomada geri dönmüsümdür kesin
bunalimdayim sinava 4 hafta kaldiiii offfffff düsündükce geriliyorummm
yatili misafirlerimiz vardi 4 gün.... tam yedik ictik anliyacaginiz.....
ne yapicam bilmiom..... spor salonunada gidemedim halen.....
bana destek cikin noluurrr, su bunalimdan cikamiyommm ((

canim moralini bozma
bugünden tezi yok basla saglikli beslenmeye canim
bundan sonra misafir falan gelse bile ye ama az ye canim
dikkat et biraz lütfen kendi saglin icin
birak herkes yesin sen az ye
daha snra vermek cok daha zr olcak canim

sinavlarin icinde dualarimiz seninle
biraz calisma biraz kendine güven herseyin üstünden gelirsin

ay kızlar hızınıza yetişemiyorum tam giriyorum okumaya başlıyorum. Bir bakıyorum biri geliyor çıkıyorum bir daha giriyorum tam okuyorum yazıcam hayda gene biri geliyor derken bugün bir türlü yazamadım. Bu arada benim zayıflama arkadaşım gelmiş.. Eylülcem hoşgeldin nerelerdesin özledik valla. Sana ara ara göndermeler yaptım ama hiç cevap gelmeyince merak ettim valla.. Benim de yavaş gidiyor arkadaşım merak etme. Yavaş ama emin olsun.

canim benim bukadar dusunmemeye calis sen elinden geleni yapiyorsundur eminim a.s.

bende burdayım halaa lavitacım.. 8 olduk dicektim sana ama bu arada endositoz84 kaçmış.. bende kadın doğum bölümüne turlamaya çıkmıştım

canim cok tsk ederim, nasilsin? nasil gidiyor diyet?[/QUOTE]

saol lavitacım sorma boğaz enfeksiyonu geçirdim biraz ağır oldu 4 gün yatırdı beni..bişey yiyemedim zaten ama sadece 400 gr gitmiş.neyse pes etmek yok devam edicez ..unutmayın yazın grubun hepsini yanıma tatile bekliyorum :)) valla millet denize girmeye başladı burda
Çok üzgünüm çoook

yok canim ben hep form dayim arada profilere ve baska konulara bakiorum ama hep geri dönüyorum buraya:)

ayrica yemekteyizi izliorum cok gülüyorum yaaa:)

saol lavitacım sorma boğaz enfeksiyonu geçirdim biraz ağır oldu 4 gün yatırdı beni..bişey yiyemedim zaten ama sadece 400 gr gitmiş.neyse pes etmek yok devam edicez ..unutmayın yazın grubun hepsini yanıma tatile bekliyorum :)) valla millet denize girmeye başladı burda
Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

cok gecmis olsun canim. hic vermemekten az vermek iyidir:)
ay evet ya söyle zayiflicaz, sahilin en güzelleri olcaaaz

evet lavıta bende ızlıyorum dunyada ne kadar becerıksız ınsan var ne amacla cıktıysa oraya

evet lavıta bende ızlıyorum dunyada ne kadar becerıksız ınsan var ne amacla cıktıysa oraya

gösteris hayatim :)
bizim gibi hem güzel hem becerikli olamazki kimse :)

arkadasimin bi ev arkadasi var benimle lezet yaristirmak istiormus
insanlarda ne sacma sapan takintilar varya:)-tatlicadiarzu-

ah ah bizimde 2. bebis planimiz vardi hatta geldi sandik ama dis gebelikmis.Simdilik biraktik seneye insallah kilolari veriyim once

gösteris hayatim :)
bizim gibi hem güzel hem becerikli olamazki kimse :)

arkadasimin bi ev arkadasi var benimle lezet yaristirmak istiormus
insanlarda ne sacma sapan takintilar varya:)-tatlicadiarzu-
ay caniiiiimmm cok guldum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allahta sizleri guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…