80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda lahanayi bolca onceden hazirlayip limonlayip cam kavanoza koyup buzdalabinda saklasak da olurmu, ben okuldan gelince kolay olur benim icinde, hemen icine bir ton baligi atarim, olmazmi
kusura bakma cok da sordum, seninde acelen var galiba

bu akşamki yemeğim tavuk ızgara şehriye çorbası çoban salata 1 dilim ekmek uffacık çikolata kızımın çikolatasından

izlemmmm
nasılsın cnm benim hiç keyfim yok valla ya 2 haftadır boşa kürek çekiyorum u haftada göremi,ycem 7 li rakamları adet olamadım hala yarın kan sonuçlarımı alıcma bakalım ne diycek dr

darkolive esini yasgünü kutlu olsun bence senin gibi bir esi olmasi ona güzel bir hediye, baksana ayaginin tozuyla esine süpriz hazirladin, daha ne

mrb eşinizin doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere bebişinize geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.:Saruboceq:

eşim adına hepinize teşekkür ederim kızlarr, süper bir geceydi eşimin yüzündeki o şaşkınlık ve mutluluk ifadesi dünyalara bedeldi, seviyorum ben bu adamı yaa kaydirigubbakcemile3

bi dahaki sefere çıtayı yükseltip çin restorantını ayarlıycam delikafadulden
İzlemmm hadi gel kız yarın ilk listemizi yapta açılışı yapalım artıkın hihoyyyt
Görende beni kilo verdi falan sanır sempatiksalakcinni

izlemmmm
nasılsın cnm benim hiç keyfim yok valla ya 2 haftadır boşa kürek çekiyorum u haftada göremi,ycem 7 li rakamları adet olamadım hala yarın kan sonuçlarımı alıcma bakalım ne diycek dr

hadi bakalım bu hafta liste yapılıyor kilolar verildi mi zemuszemus

bu hafta kilo verimlerine bakıp kurallar koyalım kızlar bakalım yarın kim tavşan kim kaplumbağaa ohaoldumsmile

günaydın kızlar tartılmadım çünküm heryerim şiş ve ödem keisn artı çıkıcam birazdan tartılıp yazarım izloşş ben keşsn kapmlumbayım bacımm

kilom 80.2
giden 0 yaani hiiç bir gram oynamamışşş ee tabi 56 gün geçer adet olmazsan böle olurrr

slmmmm kızlarrr

saol nihalcim tahayla cebelleşiyorum aynı anda içimdeki fille kaydirigubbakcemile3
selam canım...:roflol::roflol::roflol:
yağmur gözlü evde sürekli acıkma hissetmenin sebebi öğle ve sonrasında dengesiz beslenme olabilir canım
benimki duygusal açlık sanırım canım..acıkmadanda yiyebiliyorum..bu hafta çıktı buda neyin nesiyse artık.?ama başa çıkıcam...zemuszemuskötü geçen bir haftaydı..geçti önümüzdeki hafta daha dikkat edicem..
tartım bozuldu bir haftadır tartılamıyorumm moralim bozuk ne yapsam acaba bilmiyorum
canımm arkadaş komşu yani tartılabileceğin biri yokmu??
anaaaaaa bugün persembe dimi, bende diyorum bunlar niye yarin yarin diyolar. yarin büyük gün
simdiden söyliyeyim haftanin yüz karasi benim
yok ben kimseye bırakmam yüzkarası benim..:jeyyar:
bildigimiz beyaz lahanayi diyon dimi hani sarmasini falan da yapariz. onu ince ince dograyip, limonlayip, cig den salata niyetine yiyiyon dimi?
sirkeli de güzel olur dimi.?
ben mor lahanadan yapıyorum..çok güzel oluyor..sirke seviyorsan sirkeli yap canım..
bu hafta kilo verimlerine bakıp kurallar koyalım kızlar bakalım yarın kim tavşan kim kaplumbağaa ohaoldumsmile

ben ben kaplumbağaohaoldumsmile

KIRMIZI LAHANA

Malzemeler
1 kırmızı lahana
1 çorba kaşığı sirke(sevmeyen koymayabilir)
yarım limonun suyu
1 kahve kaşığı tuz
Yapılışı
lahanayı olabildiğince ince kıyıyoruz.üzerine limon suyunu sirkeyi ve tuzu döküp,iyice ovuyoruz.cam kavanoza doldurup kapağını kapatıyoruz. buzdolabında saklıyoruz.bu şekilde bozulmadan yaklaşık 3 ay kalabilir.istediğinizde elinizin altında hazır bulabilirsiniz.ister karışık salatanıza ekleyin.ister sadece yağ ve limon ekleyerek.tüketin size kalmış.:))

beyaz lahana da aynı şekilde yapılabilir..:)

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
bende kilo bildirimi yapıyım..
geçen hafta:69
bu hafta:68.1:lepi:
giden 900 gr
mayıs sonu hedef 65...
kilo veren herkezi tebrik ederimmmm

günaydınlar herkeseeee kızlar nerelerdesiniz bakim bu hafta liste var haaaaa, korkunun ecele faydası yok hadi bakalım kim tavşan kim kaplumbağa çıksın ortaya... eyvahedigeldismile

ben sabitim kızlar artık akşam yemeklerini 6buçuk 7 gibi yiyorum sonrasında bişiy yemiyordum aama bu hafta günüm girdi araya yolculuktu doğum günüydü gelen gidendi derken kaçtı ama sabitledim genede, haftaya bomba gibi gelicem regl haftam gerçi haftaya ama olsun elimden geleni yapıcam allahın izniyle 1 haziran doğum günüm itibari ile 70i görmek istiyorum

vücut dinlendi kendini sabitledi kilo vermem düzelir diye düşünüyorum inşallah...

74.300 bu hafta

selam kızlar ..sabahtan sistem problemi nedeniyle giremedim sonra da işler yığıldı anca giriyorum..
hepinize hayırlı cmalar..ben geçen c.tesi dr da sabit çıktığımdan beni sabit geçebilirsiniz..saat 16.30 itibariyle yokum bugün şirketimizden bayağı bir arkadaş ayrılıyor veda partimiz var..
geçmişe bakamadım birazdna yeöeğe çıkıcam görüşmek üzere kızlar..

meraba nekadar zaman da 69 kiloya indin kaç kilodan söyleye bilirmisin bende motive oluyum

slm bugün benim diyetimde 100.günüm gün hesabı yapıyorum da....
yani 100 günde 84 kilodan 68 e indimm..hiç bozmadan diyette 100.gün bugün..kaçamaklar tabiki oldu ama telafiside oldu...
guclubacismile

KIZLAR BUGÜN 100.GÜNÜM ŞEREFİNE KENDİMİ ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYORUM ACABA NE KAÇAMAK YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...TABİ ABARTMAMAK ŞARTIYLA.....cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…