sağol izlemcim..dua edicem eşim iş bulsun diye canım..
size de iyi eğlenceler ben sürprizlere bayılırım eşin ne kadar şanslı seni de ayrıca tebrik ediyorum canım..
eminim çok mutlu olacaktır..
sen ne zamandır gayet güzel gidiyorsun iki akşam kaçamağındna bişi olmaz canım ye gitsin naıslsa sen kendini nerde durdurman geektiğini iyi biliyorsun canım..
baharcım merak etme tatlım umursamıyorum ya öyle geldi geçti bişi hayatımızdan işte..
darkolive esini yasgünü kutlu olsun bence senin gibi bir esi olmasi ona güzel bir hediye, baksana ayaginin tozuyla esine süpriz hazirladin, daha ne
mrb eşinizin doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere bebişinize geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.:Saruboceq:
İzlemmm hadi gel kız yarın ilk listemizi yapta açılışı yapalım artıkın hihoyyyt
Görende beni kilo verdi falan sanır sempatiksalakcinni
izlemmmm
nasılsın cnm benim hiç keyfim yok valla ya 2 haftadır boşa kürek çekiyorum u haftada göremi,ycem 7 li rakamları adet olamadım hala yarın kan sonuçlarımı alıcma bakalım ne diycek dr
slmmmm kızlarrr
selam canım...:roflol::roflol::roflol:saol nihalcim tahayla cebelleşiyorum aynı anda içimdeki fille kaydirigubbakcemile3
benimki duygusal açlık sanırım canım..acıkmadanda yiyebiliyorum..bu hafta çıktı buda neyin nesiyse artık.?ama başa çıkıcam...zemuszemuskötü geçen bir haftaydı..geçti önümüzdeki hafta daha dikkat edicem..yağmur gözlü evde sürekli acıkma hissetmenin sebebi öğle ve sonrasında dengesiz beslenme olabilir canım
canımm arkadaş komşu yani tartılabileceğin biri yokmu??tartım bozuldu bir haftadır tartılamıyorumm moralim bozuk ne yapsam acaba bilmiyorum
yok ben kimseye bırakmam yüzkarası benim..:jeyyar:anaaaaaa bugün persembe dimi, bende diyorum bunlar niye yarin yarin diyolar. yarin büyük gün
simdiden söyliyeyim haftanin yüz karasi benim
ben mor lahanadan yapıyorum..çok güzel oluyor..sirke seviyorsan sirkeli yap canım..bildigimiz beyaz lahanayi diyon dimi hani sarmasini falan da yapariz. onu ince ince dograyip, limonlayip, cig den salata niyetine yiyiyon dimi?
sirkeli de güzel olur dimi.?
bu hafta kilo verimlerine bakıp kurallar koyalım kızlar bakalım yarın kim tavşan kim kaplumbağaa ohaoldumsmile
naber izloşum keyifler nasıl yine sabit kalman büyük başarı yani bu hafta yoğun geçmişsin...
meraba nekadar zaman da 69 kiloya indin kaç kilodan söyleye bilirmisin bende motive oluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?