selam kızlar ..sabahtan sistem problemi nedeniyle giremedim sonra da işler yığıldı anca giriyorum..
hepinize hayırlı cmalar..ben geçen c.tesi dr da sabit çıktığımdan beni sabit geçebilirsiniz..saat 16.30 itibariyle yokum bugün şirketimizden bayağı bir arkadaş ayrılıyor veda partimiz var..
geçmişe bakamadım birazdna yeöeğe çıkıcam görüşmek üzere kızlar..
slm bugün benim diyetimde 100.günüm gün hesabı yapıyorum da....
yani 100 günde 84 kilodan 68 e indimm..hiç bozmadan diyette 100.gün bugün..kaçamaklar tabiki oldu ama telafiside oldu...guclubacismile
KIZLAR BUGÜN 100.GÜNÜM ŞEREFİNE KENDİMİ ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYORUM ACABA NE KAÇAMAK YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...TABİ ABARTMAMAK ŞARTIYLA.....cokacimcoook
canım süpersin ya valla helal olsun..100 gündür sana ben de şahitlik ediyorum darısı başımıza olsun..bugün kendini tatlıyla ödüllendir bence..sütlü tatlı ya da dondurma olabilir..Ohh benim yerime de ye ben de bir aydır diyetteyim ama senin gibi sonuç alamadım maalesef..slm bugün benim diyetimde 100.günüm gün hesabı yapıyorum da....
yani 100 günde 84 kilodan 68 e indimm..hiç bozmadan diyette 100.gün bugün..kaçamaklar tabiki oldu ama telafiside oldu...guclubacismile
KIZLAR BUGÜN 100.GÜNÜM ŞEREFİNE KENDİMİ ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYORUM ACABA NE KAÇAMAK YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...TABİ ABARTMAMAK ŞARTIYLA.....cokacimcoook
çok tşkler canım içki içemicem onlarla akşam yemeği yiyemicem ama olsun yine de oynar eğlenirim..İYİ EĞLENCELERopuyorumnanaktan NİHALCİMM..
Her an aklında yemek olan,çikolatadan vazgeçemeyen,porsiyonu küçültemeyen yada...yada yada! Beslenme programını bozacak gibi olan yazacaklarımı iyi dinlesin/okusun..
Dün diyetisyenime gittiğimde gidiyodum.. Dediki amaçsız olmaz... bi amaç bul mutlaka..o içinde bi yerlerde gizli.. onu açığa çıkarmak için uğraşıyorum çünkü.. Dediki hani kayınvalideleri şişkosun şişkosun diye dalga geçerya gelinleriyle, onlarda inat yapar zayıflarlar. İşte kendine inat ettirecek bişeyler bulursan mutlaka zayıflarsın..
Ben anladımki zaten biliyodum ama onunla konuştuklarımız dahada fazla belirginleştirdi bunu. Önemli olan çabalamak olsada, her an aklnda yemek varsa.. bi parçacık daha diye geçiyosa içinden hemen dur ve düşün.. Ne yapmak istiyosun? amacın ne? ne için zayıflamak istiyosun? Ve tam ağzına bişey götüreceğin an, (beynin hayır desede nefsin elini uzatmana teşvik ettiyse) seninle dalga geçen, yada gıcık olduğun birini düşün. Senden daha zayıf.. daha güzel değil ama daha zayıf.. Neden bende olmayayım de..
Biraz önce beynim hayır desede nefsim çikolata yemeye teşvik etti.. Tam atıyodum ağzıma.. Kendi kendime dedimki bi dakika ya.. ben bu çikolatayı yersem nolucak? ..
Tamam,nefsimin dediğini yapmış olucam.... ağzımda mis gibi çikolata tadı dolaşıcak.. Ama peki ya bunun benim amacımla ilgisi ne? .. O çikolatayı yuttum gitti... üstüne bide su içtim tadıda kalmadı.. geçti gitti.. Peki amacımdaki rolü? .. Sadece amacımdan bi adım daha uzaklaştıracak beni.. Hemen geri koydum yerine.. yemedim..
UNUTMAYIN.. HER YENİ GÜN, HATA YAPILMAMIŞ YENİ Bİ SAYFADIR.. Ve ne kadar az hata o kadar çok amaca yürüyen yolda adım atmak demektir..
süpermiş bu..bunu sne mi yazdın alıntı mı senin yaşadığınsa tebrikler canım..ben bir aydır tatlı krizlerindne kurtuldum..
Sevgiler..
selam herkese kg verenleri tebrik edişyorum veremeyenler üzülmeyin inşallah haftaya
Ben yazdım canım
Teşekkür ederim..
Ahh ahh o tatlı krizleri yokmu..
Regl döneminde daha çok uzak durmak daha çok dikkat etmek gerekiyor.. =(
bilmez miyim canım ama dedim ya bende bir aydır yok regl döneminde de hiç sorun yalamadım..akşamüstü fındık meyve ve activia meyveli yiyorum belki ondandır..yoksa ben tatlıyı çok sever ve yerdim dayanamazdım..
kilom 80.2
giden 0 yaani hiiç bir gram oynamamışşş ee tabi 56 gün geçer adet olmazsan böle olurrr
KIRMIZI LAHANA
Malzemeler
1 kırmızı lahana
1 çorba kaşığı sirke(sevmeyen koymayabilir)
yarım limonun suyu
1 kahve kaşığı tuz
Yapılışı
lahanayı olabildiğince ince kıyıyoruz.üzerine limon suyunu sirkeyi ve tuzu döküp,iyice ovuyoruz.cam kavanoza doldurup kapağını kapatıyoruz. buzdolabında saklıyoruz.bu şekilde bozulmadan yaklaşık 3 ay kalabilir.istediğinizde elinizin altında hazır bulabilirsiniz.ister karışık salatanıza ekleyin.ister sadece yağ ve limon ekleyerek.tüketin size kalmış.:))
beyaz lahana da aynı şekilde yapılabilir..:)
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
bende kilo bildirimi yapıyım..
geçen hafta:69
bu hafta:68.1:lepi:
giden 900 gr
mayıs sonu hedef 65...
kilo veren herkezi tebrik ederimmmm
günaydınlar herkeseeee kızlar nerelerdesiniz bakim bu hafta liste var haaaaa, korkunun ecele faydası yok hadi bakalım kim tavşan kim kaplumbağa çıksın ortaya... eyvahedigeldismile
DİYETTE EMEĞİ GEÇEN SEVGİLİ TÜRK KAHVEME VE SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....kaydirigubbakcemile3
HAYATIMDA İLK DEFA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ BU KADAR SÜRE BEN DİYETTEYİMM.BU BİR MUCİZE OLMALI AMA KARŞILIĞINI ÇOK İYİ ALDIM ŞU AN NE GİYSEM KENDİME YAKIŞTIRIYORUM..BİRAZ DAHA GÖBEĞİM VAR..ŞU 8 KİLOMDA GİTSE HERŞEY TAMAM OLACAK HERHALDE KİMBİLİR BELKİ HEDEFİ DEĞİŞTİRİP 55 TE YAPABİLİRİM...aklinialirimsmile
Her an aklında yemek olan,çikolatadan vazgeçemeyen,porsiyonu küçültemeyen yada...yada yada! Beslenme programını bozacak gibi olan yazacaklarımı iyi dinlesin/okusun..
Dün diyetisyenime gittiğimde gidiyodum.. Dediki amaçsız olmaz... bi amaç bul mutlaka..o içinde bi yerlerde gizli.. onu açığa çıkarmak için uğraşıyorum çünkü.. Dediki hani kayınvalideleri şişkosun şişkosun diye dalga geçerya gelinleriyle, onlarda inat yapar zayıflarlar. İşte kendine inat ettirecek bişeyler bulursan mutlaka zayıflarsın..
Ben anladımki zaten biliyodum ama onunla konuştuklarımız dahada fazla belirginleştirdi bunu. Önemli olan çabalamak olsada, her an aklnda yemek varsa.. bi parçacık daha diye geçiyosa içinden hemen dur ve düşün.. Ne yapmak istiyosun? amacın ne? ne için zayıflamak istiyosun? Ve tam ağzına bişey götüreceğin an, (beynin hayır desede nefsin elini uzatmana teşvik ettiyse) seninle dalga geçen, yada gıcık olduğun birini düşün. Senden daha zayıf.. daha güzel değil ama daha zayıf.. Neden bende olmayayım de..
Biraz önce beynim hayır desede nefsim çikolata yemeye teşvik etti.. Tam atıyodum ağzıma.. Kendi kendime dedimki bi dakika ya.. ben bu çikolatayı yersem nolucak? ..
Tamam,nefsimin dediğini yapmış olucam.... ağzımda mis gibi çikolata tadı dolaşıcak.. Ama peki ya bunun benim amacımla ilgisi ne? .. O çikolatayı yuttum gitti... üstüne bide su içtim tadıda kalmadı.. geçti gitti.. Peki amacımdaki rolü? .. Sadece amacımdan bi adım daha uzaklaştıracak beni.. Hemen geri koydum yerine.. yemedim..
UNUTMAYIN.. HER YENİ GÜN, HATA YAPILMAMIŞ YENİ Bİ SAYFADIR.. Ve ne kadar az hata o kadar çok amaca yürüyen yolda adım atmak demektir..
Sevgiler..
selam herkese kg verenleri tebrik edişyorum veremeyenler üzülmeyin inşallah haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?