80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DıYETTE EMEĞı GEÇEN SEVGıLı TÜRK KAHVEME VE SıZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM....kaydirigubbakcemile3

HAYATIMDA ıLK DEFA BıR ıLK GERÇEKLEŞTı BU KADAR SÜRE BEN DıYETTEYıMM.BU BıR MUCıZE OLMALI AMA KARŞILIĞINI ÇOK ıYı ALDIM ŞU AN NE GıYSEM KENDıME YAKIŞTIRIYORUM..BıRAZ DAHA GÖBEĞıM VAR..ŞU 8 KıLOMDA GıTSE HERŞEY TAMAM OLACAK HERHALDE KıMBıLıR BELKı HEDEFı DEĞıŞTıRıP 55 TE YAPABıLıRıM...aklinialirimsmile

İYİ EĞLENCELERopuyorumnanaktan NİHALCİMM..

:hooray:alkisalkisalkis

Her an aklında yemek olan,çikolatadan vazgeçemeyen,porsiyonu küçültemeyen yada...yada yada! Beslenme programını bozacak gibi olan yazacaklarımı iyi dinlesin /okusun..

Dün diyetisyenime gittiğimde gidiyodum.. Dediki amaçsız olmaz... bi amaç bul mutlaka..o içinde bi yerlerde gizli.. onu açığa çıkarmak için uğraşıyorum çünkü.. Dediki hani kayınvalideleri şişkosun şişkosun diye dalga geçerya gelinleriyle, onlarda inat yapar zayıflarlar. İşte kendine inat ettirecek bişeyler bulursan mutlaka zayıflarsın..

Ben anladımki zaten biliyodum ama onunla konuştuklarımız dahada fazla belirginleştirdi bunu. Önemli olan çabalamak olsada, her an aklnda yemek varsa.. bi parçacık daha diye geçiyosa içinden hemen dur ve düşün.. Ne yapmak istiyosun? amacın ne? ne için zayıflamak istiyosun? Ve tam ağzına bişey götüreceğin an, (beynin hayır desede nefsin elini uzatmana teşvik ettiyse) seninle dalga geçen, yada gıcık olduğun birini düşün. Senden daha zayıf.. daha güzel değil ama daha zayıf.. Neden bende olmayayım de..

Biraz önce beynim hayır desede nefsim çikolata yemeye teşvik etti.. Tam atıyodum ağzıma.. Kendi kendime dedimki bi dakika ya.. ben bu çikolatayı yersem nolucak? ..

Tamam,nefsimin dediğini yapmış olucam.... ağzımda mis gibi çikolata tadı dolaşıcak.. Ama peki ya bunun benim amacımla ilgisi ne? .. O çikolatayı yuttum gitti... üstüne bide su içtim tadıda kalmadı.. geçti gitti.. Peki amacımdaki rolü? .. Sadece amacımdan bi adım daha uzaklaştıracak beni.. Hemen geri koydum yerine.. yemedim..

UNUTMAYIN.. HER YENİ GÜN, HATA YAPILMAMIŞ YENİ Bİ SAYFADIR.. Ve ne kadar az hata o kadar çok amaca yürüyen yolda adım atmak demektir..

Sevgiler..

canım süpersin ya valla helal olsun..100 gündür sana ben de şahitlik ediyorum darısı başımıza olsun..bugün kendini tatlıyla ödüllendir bence..sütlü tatlı ya da dondurma olabilir..Ohh benim yerime de ye ben de bir aydır diyetteyim ama senin gibi sonuç alamadım maalesef..

İYİ EĞLENCELERopuyorumnanaktan NİHALCİMM..
çok tşkler canım içki içemicem onlarla akşam yemeği yiyemicem ama olsun yine de oynar eğlenirim..

selam herkese kg verenleri tebrik edişyorum veremeyenler üzülmeyin inşallah haftaya

sen ne durumdasın selmacım nasıl yürüyüşlere devam mı?

Ben yazdım canım
Teşekkür ederim..
Ahh ahh o tatlı krizleri yokmu..
Regl döneminde daha çok uzak durmak daha çok dikkat etmek gerekiyor.. =(

Ben yazdım canım
Teşekkür ederim..
Ahh ahh o tatlı krizleri yokmu..
Regl döneminde daha çok uzak durmak daha çok dikkat etmek gerekiyor.. =(

bilmez miyim canım ama dedim ya bende bir aydır yok regl döneminde de hiç sorun yalamadım..akşamüstü fındık meyve ve activia meyveli yiyorum belki ondandır..yoksa ben tatlıyı çok sever ve yerdim dayanamazdım..

Çok sevindim canım...
Ne kadar sevsekte kalorisi yüksek şey şu tatlılar...

kilom 80.2
giden 0 yaani hiiç bir gram oynamamışşş ee tabi 56 gün geçer adet olmazsan böle olurrr

sen bana bakarak iyimissin gine en azindan almadin tbr

ay sagol ya, okuldan gelince böyle hazir olmasi benim icin daha iyi olur. daha yeni alisverise gittim ve kendime iki bucuk kiloluk lahana aldim. bakalim ne olcak. az sonra tarife göre hazirlayip koycam buzdolabina.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...
bende kilo bildirimi yapıyım..
geçen hafta:69
bu hafta:68.1:lepi:
giden 900 gr
mayıs sonu hedef 65...
kilo veren herkezi tebrik ederimmmm

hey masallah, masallah tebrikler canim, darisi bizimde basimiza,
bak ne diyecem istersen ortakliktan ayrilabilirsin, ben seni tutuyorum gibi hissediyorum. senin masallahin var.

günaydınlar herkeseeee kızlar nerelerdesiniz bakim bu hafta liste var haaaaa, korkunun ecele faydası yok hadi bakalım kim tavşan kim kaplumbağa çıksın ortaya... eyvahedigeldismile

kaplumbag

degistir anam degistir alistin zaten vermeye veriyon da:dilcikar:

öyle kiskandigim yada kizdigim kimse de yok ki kimi düsünsem ki. boydan kurtardigim icin kimse direk siskosun diye yyüzüme kötü bir sekilde söylemedi, yada söylemeye cesaret edemiyorlar.

selam herkese kg verenleri tebrik edişyorum veremeyenler üzülmeyin inşallah haftaya

selamzemuszemus

kilo bildirimi yapayim

gecen hafta 82.9
bu hafta 83,9
tam 1 kg almisim

mayis sonu hedefim 80.00kg
insallah

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bitanem16 sende kendine inat et o zaman =) ama mutlaka inat edicek bişey bul.. içine girmek istediğin pantolon gömlek farketmez.
onlara inat et.. eninde sonunda giyicem bunları de =)) her şekilde inat etcek bişeyler bulunur =) yeterki iste =))

Hedefime ulaştımmm kızlaarr =) 40 dk orta tempolu yürüdüm..
Ohhh beee.. çok yoruldum ayaklarım yandı fln ama değdi =)
spor mutlu edermişşş doğruymuşşşş =) vücuduma yardımcı oldum çok mutluyum =D
Şimdi yemeğimi hazırlamaya gidiyorum =)
çok öptmm kızlar <3

herkese iyi akşamlar ancak eve girebildim yemek geç kaldı ama yinede ekmeksiz yedim

geçen hafta tahminen 79.500
bu hafta 78.800 :))
giden 700

1 haziran hedefim 75

kilo verenleri tebrik ediyorum

yağmurgözlü lahana tarifin için tşkler

bitanem ben beyaz lahanayı ince ince 2-3 günlük doğruyorum bende hiçbirşey katmadan saklıyorum kaç gündür dayanıyor bilmiyorum ama bunlar dayanıklı şeyler sos katmadığın için bozulmazda bence yiycem zaman katıyorum yap limon ton yada tavuk değişiyor yani aynı anda değil

slmlar kızlarr iyi geceler hepinize kilo veren herkesi tebrik ederim .Neslim harikasın canım yaa inanılmaz motive oldum bende 60 ları görmek istiyorum artık .

bende bildirimimi yapıyım ..

geçen hafta 74.4
bu hafta 74 .2
giden 200 gram bunada şükür diyet açısından çok parlak bi hafta geçirmedim düzensiz oldu çok ...

Kızlar bende kilo bildirimini yapayım..
Başladığımda 90dım..
Ama buraya verdiğim kiloyu yazdım sormuştum öyle demişti birileri =) hatırlamıorm tam..

Başladığım kilo : 90
Bulunduğum kilo: 88
Giden kilo: 2 kilo

iyi geceler, herkes bildirim yapmadı sanırım alperenim yok asutaha yok sunshine yok başka kimler vardı

sporumu ve kahvaltımı yaptım hafta içi süperdim ama az önce 3 dilim gözleme yedim (
akşama spor yaparak bunu telafi etmeliyim hazır vermeye başlamışken bozmamalıyım
haftasonu niye böyle oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…