80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmlar kimseler varmı nslsnz bayanlar ben aşağı yukarı 2 haftada 3.5 kilo verdim normalmi acaba bide emziriyorum doktor tam kesme diyor yemeyi ne dersiniz

slmlar kimseler varmı nslsnz bayanlar ben aşağı yukarı 2 haftada 3.5 kilo verdim normalmi acaba bide emziriyorum doktor tam kesme diyor yemeyi ne dersiniz

selam canim ben varim, ilk haftalarda normal asil simdiden sonra verdiklerin mühim.
bencede eger emziriyosan, fazla kisma yemegi

bitanem sende görürsün canım ben senden daha fazla kilo ile başlamıştım emin ol kararlı ol beslenmene dikkat et

sende yağmurgözlü gibi oluyorsan bol posalı şeyler ye gündüzden ( bende eskiden işten gelince dolabın önünden ayrılmazdım akşamları ayy şundan ay bundan bununda tadına bakayım şundan da bir ısırımlık alayım filan yapardım şimdi yapmıyorum yapsam biliyorumki birikerek bana yağ ve kilo olarak geri dönecek

tavsiye :ben bugünlerde öğlenleri genelde çokça çiğ lahana salatası yapıyorum bol limonlu ton veya tavuklu çok douyrucu oluyor 2 dilim esmer ekmekle ara öğünüme kadar hiç acıktırmıyor

memnun oldum ayşenur benimkide sibelolumunekankayizsmile

kızlar akşam yemeğim:
1tabak taze yeşil fasulye yemeği
salata
ayran
yarım dilim mısır ekmeği
ara öğün:sütlü kahve
sarı leblebizemuszemus

ya hic sorma ya okuldan geliyorum acliktan ölüyom zaten, ne bulursam agzima atiyorum, üfffff ya
posali yiyecekler ney

bitanem suda zor eriyen şeyler geneldede sebze ama bugünlerde en zor eriyenin lahana olduğunu eminim hiçmi hiç acıktırmıyor beni

Alıntı dır
Diyet posası (lifi), bitkilerin yapısında bulunan, sindirim sisteminde vücuda emilemeyen ancak organizma için faydalı olan kısmıdır. Posa, sağlığın sürdürülmesi için faydalı, hastalıkları önleyici ve tıbbi beslenme terapisinin bir bileşeni olarak gösterilmektedir. Diyet posası, sağlıklı beslenmenin önemli bir parçasıdır. Genellikle birçok vitamin ve minerali de içerdiğinden, posadan zengin beslenme sağlıklı bir yaşam tarzının da göstergesi sayılabilir. Posalı yiyeceklerin diyette artırılması ile tükürük salgısı artmaktadır. Posalı besinler fazla çiğneme gerektirdiğinden kolesistokinin hormonu salgılanmakta ve toplam besin alımının azalması söz konusu olmaktadır. Bu nedenle özellikle zayıflama diyetlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alırlar. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda, yüksek posalı diyetlerle beslenen toplumlarda kalp hastalıkları, divertikül hastalıklar, hemoroitler, kolon kanserleri, şeker hastalığı, şişmanlık gibi sağlık sorunlarının nadir görüldüğü saptanmıştır

Posa içeriği en yüksek doğal besin grubu kuru fasulye, nohut, mercimek gibi kurubaklagillerdir. Bunları fındık, yerfıstığı, badem, ceviz gibi yağlı tohumlar, kepeği ayrılmamış tahıl ürünleri, sebze ve meyveler izlemektedir. Soyulmadan yenilebilen sebze ve meyvelerin kabukları ile birlikte tüketilmesi önerilmektedir. Özellikle kan lipitleri (yağları) yüksek olanlar, şeker hastalığı riski taşıyanlar, kabızlıktan yakınanlar, kilo problemi olanlar, beyaz ekmek yerine kepek, çavdar, yulaf veya tam buğday unundan yapılmış ekmek; pirinç yerine bulgur; etin bir kısmı yerine kurubaklagil, bol sebze ve meyve tüketmelidirler. Ancak posanın vücudumuzda faydalı etkiler gösterebilmesi için, yanında mutlaka bol su içilmesi şartı aranmaktadır. Böylelikle kan şekerini, kan basıncını (tansiyonu) ve kan kolesterolünü istenilen seviyede tutmaya yardımcı olurlar. Tokluk, doygunluk hissi sağlarlar. Ayrıca dışkılama miktarını ve sıklığını artırırlar. Kabızlık şikayeti varsa hafifler hatta ortadan kalkar; böylelikle kilo vermeye de yardımcı olurlar. Kalın bağırsak kanserinden koruyucu etkileri de mevcuttur.

bitanem suda zor eriyen şeyler geneldede sebze ama bugünlerde en zor eriyenin lahana olduğunu eminim hiçmi hiç acıktırmıyor beni

bildigimiz beyaz lahanayi diyon dimi hani sarmasini falan da yapariz. onu ince ince dograyip, limonlayip, cig den salata niyetine yiyiyon dimi?
sirkeli de güzel olur dimi.?

bende çok uzman oldum ya sanki hıh kızlar ya işte bulduğumu ve bilidğimi paylaşıyorum sizle
okuldaki bir öğretmen arkadaş sebzeleri bol bol tüketmemi söylemişti bu yüzden dolayı çabuk acıktırmıyor benimde şekerim çok çabuk düştüğü için ii oluyor yani

bildigimiz beyaz lahanayi diyon dimi hani sarmasini falan da yapariz. onu ince ince dograyip, limonlayip, cig den salata niyetine yiyiyon dimi?
sirkeli de güzel olur dimi.?

sirke katmıyorum canım limon ve yağ içine varsa maydonoz dom evdekilerden yani sadede güzle oluyor tonlu tavuklu bolca yapıyorum hatta yerken gözüm ve karnım doyuyor yani hem selülitlerimiz içinde çok iyiymiş

ay canim sagol ya zaten bu hafta hep kabizlik sorunu cektim, resmen karnima sanci giriyordu. sanirim bide bu hafta nerdeyse hic meyve yemedim, sanirim onunda etkisi var, sadece iki elma mi ne yemistim 5 gün boyunca, artik dün yarim kilo cilek yedim bugün de 2 tane erik yedim az sonra gine bol ca cilek yerim gine.

ben günlük meyve ve sebze tüketimimi bu yüğzden dengede tutmaya çalışıyorum yoksa aynı şey benimde başıma gelir ne zaman dengesiz yesem bende de sorunb oluyor

ama bu lahana süper oluyor bağırsaklar içinde

bitanem sonra görüşürz dene ama mutlaka birkaç gün üst üste sonra paylaş benimle sende de aynı etki olcakmı

sirke katmıyorum canım limon ve yağ içine varsa maydonoz dom evdekilerden yani sadede güzle oluyor tonlu tavuklu bolca yapıyorum hatta yerken gözüm ve karnım doyuyor yani hem selülitlerimiz içinde çok iyiymiş

anladim canim ya yarin dan itibaren kendime ceki düzen vercem insallah, ilk isim yarin lahana almaya gitmek, sen tavukla baligi ayni andami atiyon lahanaya, yoksa bir ögun tavuklu bir ögün balikli mi yapiyon. ay insallah ya yaza biraz da olsa zayif girmek istiyorum. oofff oooofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…