80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar banucum öncelikle geçmiş olsun....

bende kaçamak yaptım aslında ödülümü bugün kullandım 1 dilim yaş pasta yedim neyse bugünlük böyle olsun yarına telafi ederiz...

slm kızlar banucum öncelikle geçmiş olsun....

bende kaçamak yaptım aslında ödülümü bugün kullandım 1 dilim yaş pasta yedim neyse bugünlük böyle olsun yarına telafi ederiz...

valla nalcy cnm ben seni tebrik ediyorum bu kadar zmanda verdiign kiloyu baksana bana ben kaplumbaga hızında ilerliyorum
tabi adet görememe sıkıntım yüzünden
bende snein kahve olayını deniyoum gerçekten keisyor iştahı

pastayıda telafi edersin

masumcum canım çook geçmiş olsuuun
hımm buralarda adatoprak var bi iyi geceler canım

slm cnm bu kahve olayı nasıl birşey?merak ettim cnm zemuszemus
evet cnm pko luyum malesefsenağlama bana doktor duphaston vermişti en son gittiğim doktor farlutal vermişti.adet getirmesi için bende şimdi farlutal kullanıyorum inşallah adet oluruz en kısa zamanda:teselli:

günaydın hanımlar

BÜTÜN ANNE OLAN VE OLMAYA ADAY ARKADAŞLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM a.s.

Herkesin ve kendimin =) Anneler günü kutlu ve mutlu olsun .Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin inş..

merhaba kızlar eğitim için şehir dışındaydım giremedim bayadır bu arada kilo bildirimimi yapıyom 800gr daha gitmişkaydirigubbakcemile5 çok şaşırdım 1 haftadır pek diyete dikkat edemiyodum ama genede gitmiş çok sevindim

baharnaz sen ne kadar zamanda verdin?çok güzel 70 li rakamları görmüşsün.

canım uzun zamandır uğraşıyordum ama hep kaçırdığım için istikrar sağlayamıyor5dum yaklaşık 6 ayda ancak bu kadar yol alabildim 1 aydır da hep 80 de idim ama diyetisyenim mönüyü değiştirince gerçekten bir anda vermeye başladım bende şaşırdım yani ama mutluyum inşallah sende görürsün canım 7 li rakamlar insanı motive ediyor

selam canım darkolive listeyi hazırlıyordur
şu şekilde bildirimini yapabilirsin
geçen haftaki kilo
şimdiki kilo
giden
haziran hedefi

darkolive bizim verdiğimiz kiloların listesini hazırlıyor canım herkesin bildirim yapmasını bekliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…