- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
geçmişi nasıl okuyup bitirebilirim bilmiyorum bu hafta yavaş yavaş okurum artık
Asuhata sanada selamlar canım a.s.
denizcim hoşgeldin..yeni evin hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla huzurla otur inş..geçmişe gelince..okuyacağın çok fazla sayfa yok canım..paylaşımlar azaldı..(((
asucum hoşbulduk tatlım benim seni burda görmek ne güzelllolumunekankayizsmile
semacım Allah kavuştursun canım benimm olumunekankayizsmile
tülaycım bende kendime şaştım dogrusu çok teşekkürler inşallah Allah agız tadıyla oturmayı nasip eder olumunekankayizsmile
gülegüle otur yeni evinde narinim
tilki misali kürkçü dükkanına geri döndüm :sinifsinif:
kızlar salı günü ben yeni evi temizlerken eski apt.daki komşumdan bi telefon deniz senin üst katındaki 85 yaşındaki teyze bu arda benim üst kat 5. kat oluyor balkondan düştü öldü demezmi mafoldumben meger kadın intihar edeceğini hep söylüyormuş herkese.Allahım sen affet polisler incelemeler sonucunda olayın intihar olduguna kanaaat ettiler.bütün komşular bütün sokak çocuklar teyzenin yerdeki o halini görmüşler iyiki ben ogün evde değidim ne yapardım bilmiyorum.
cumartesi günü yeni evde balkonda babam kardeşim gelinizmiz çocuklar falan hep beraber yemek yedik o sırada yan bloktan battaniyeyle bi adamı 5 -6 kişi arabaya koydular ambulans poliss.gece saatt 2 ye kadar 4 polis otosu hiç ayrılmadı apartmandan bugün kapıcıdan ögrendim maalesef 55 -60 yaşlarında bi adammış intihar etmiş ve oda ölmüşş mafoldumben
kızlar bu iki olay okadar sarstıki beni anlatamam ne oluyor bu insanlara Rabbim sen yardımcımız ol gerçekten çok zor bi zamandayızz
kızlar salı günü ben yeni evi temizlerken eski apt.daki komşumdan bi telefon deniz senin üst katındaki 85 yaşındaki teyze bu arda benim üst kat 5. kat oluyor balkondan düştü öldü demezmi mafoldumben meger kadın intihar edeceğini hep söylüyormuş herkese.Allahım sen affet polisler incelemeler sonucunda olayın intihar olduguna kanaaat ettiler.bütün komşular bütün sokak çocuklar teyzenin yerdeki o halini görmüşler iyiki ben ogün evde değidim ne yapardım bilmiyorum.
cumartesi günü yeni evde balkonda babam kardeşim gelinizmiz çocuklar falan hep beraber yemek yedik o sırada yan bloktan battaniyeyle bi adamı 5 -6 kişi arabaya koydular ambulans poliss.gece saatt 2 ye kadar 4 polis otosu hiç ayrılmadı apartmandan bugün kapıcıdan ögrendim maalesef 55 -60 yaşlarında bi adammış intihar etmiş ve oda ölmüşş mafoldumben
kızlar bu iki olay okadar sarstıki beni anlatamam ne oluyor bu insanlara Rabbim sen yardımcımız ol gerçekten çok zor bi zamandayızz
ayyyyy cok kötü ya gecenlerdede bizim komşumuz intihar etmişti ben halen o olayı üzerimden atamadım allah affetsin yeni evinde hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?