80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarrr herkeseee

nihayet topiğin renkleri gelmiş.topramm ,ortim nihal özlettiniz kendinizi valla a.s.

nihalcim bana ters geldi doktorun yaptığı .insan boşa gidip geliyormuş gibi hisseder kendisini yaa tuhaf bilmiyorumkismile

topramm iyi kalori yakmışsın valla ne güzel çektiğin acılarda kalori vermenin bedeli =) bizde ay sonunda alanyada olucaz nasipse .. :kedi:

Ortimm yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım .1 hafta içinde beğen ,bul taşın harikasınız valla bide üstüne misafir ağırlamışsıın ya helall :lepi:

çokbilmiş hoşgeldin canım nerelerdesin bakalım?

benözlem ben hatırladım canım seni hoşgeldin tekrardan aramıza .

ızlemcim listemizi bekliyoruz tabi senide kaptanım yerimseniben

asucum hoşbulduk tatlım benim seni burda görmek ne güzelllolumunekankayizsmile

semacım Allah kavuştursun canım benimm olumunekankayizsmile

tülaycım bende kendime şaştım dogrusu çok teşekkürler inşallah Allah agız tadıyla oturmayı nasip eder olumunekankayizsmile

denizcim hoşgeldin..yeni evin hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla huzurla otur inş..geçmişe gelince..okuyacağın çok fazla sayfa yok canım..paylaşımlar azaldı..(((

çok sagol güzel dileklerin için tatlım amin inşallah.eee ne oldu bu millete yaz geldi sıcakla birlikte mayışmalar mı başladı yoksaaa klava:

gülegüle otur yeni evinde narinim
tilki misali kürkçü dükkanına geri döndüm :sinifsinif:

kızlar salı günü ben yeni evi temizlerken eski apt.daki komşumdan bi telefon deniz senin üst katındaki 85 yaşındaki teyze bu arda benim üst kat 5. kat oluyor balkondan düştü öldü demezmi mafoldumben meger kadın intihar edeceğini hep söylüyormuş herkese.Allahım sen affet polisler incelemeler sonucunda olayın intihar olduguna kanaaat ettiler.bütün komşular bütün sokak çocuklar teyzenin yerdeki o halini görmüşler iyiki ben ogün evde değidim ne yapardım bilmiyorum.

cumartesi günü yeni evde balkonda babam kardeşim gelinizmiz çocuklar falan hep beraber yemek yedik o sırada yan bloktan battaniyeyle bi adamı 5 -6 kişi arabaya koydular ambulans poliss.gece saatt 2 ye kadar 4 polis otosu hiç ayrılmadı apartmandan bugün kapıcıdan ögrendim maalesef 55 -60 yaşlarında bi adammış intihar etmiş ve oda ölmüşş mafoldumben

kızlar bu iki olay okadar sarstıki beni anlatamam ne oluyor bu insanlara Rabbim sen yardımcımız ol gerçekten çok zor bi zamandayızz

kızlar cosmopolitanın bu ayki serisinde vucut sıkılaştırma cd si veriyor ilgilenenlere duyurulur fiyatıda 7 tl

Ayy çok üzücüymüş gerçekten ortim yaa Allah affetsin gerçekten zor .. :gitme:

asucum buldum tartıyı 6 kişiyi aramanın neticesinde masanın ortasında uzatma yeri vardır ya onun orasına koymuşlar .çok şükür kavuştum tartıma kaydirigubbakcemile3

ayyyyy cok kötü ya gecenlerdede bizim komşumuz intihar etmişti ben halen o olayı üzerimden atamadım allah affetsin yeni evinde hayırlı olsun

arkadaşlar birşey soracagım şu takımın içeçegi nasıl içiliyordu acmı tokmu bilen varsa söylerse sevinirim

[
ayyyyy cok kötü ya gecenlerdede bizim komşumuz intihar etmişti ben halen o olayı üzerimden atamadım allah affetsin yeni evinde hayırlı olsun

inşallah Allah affeder.sagol canım inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırım komşuluk çok önemli benim için

denizcim güle güle otur canım yeni evinde..ay çok kötü ya hakketen bu ara herkes bunalımda..Allah affetsin diyorum sadece çok zor geride kalanlara da..
kızlar valla bu sistem kilo verme üzerine kodlanmış bir sistem olmadığındna ben katılıyorum dr a..enerjiye bakıyor ne kadar yağdan gittiğne bakıyor vs..durun bakalım birkaç hafta daha böyle devam edicem sonuç görümezsem yine konuşurum..
ya şu titreyen aleti nerdne bulabilirim ya...

[ı]slm kızlar dün giremedim çok yoğun bir gün geçirdim...

Izlem,sema,banu,tülay,deniz,...... Aklıma gelmeyen anneler... Anneler gününüz kutlu olsun..anne olmak zor iştir.....
[/ı]

nalcy sagol canım seninde anneler günün kutlu olsun 1 haftadır yoktum sen nezaman 68 indin yaa harikasın valla maşallah canım ben enson seni 72 yada 71 de hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…