mrb arkadaşlar bilmiyorum beni hatırlayacak mısınız uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir herkes mutludur
iyiyim hayatım çok yoğun ve köklü degişikler oldugu için uzun zamandır giremedim bu arada anneler gününüz kutlu olsun iyi olduğuna sevindim baharnaz
omlet yemek istiyorsan birkaç yumurta kırmalısınn
selam kızlar dün nasıl bir günb geçirdim bende bilmiyorum
somnuçlarımı almak için hastaneye gittim gebelik degerim 3 çıkmış
garip bir durum gebelik olması için 5 çıkması laızm olmaması için 0 yani bir çelişki vardı ortada
dr biri var deid biri yok büyük usg ye aldılar orda olmadıgı anlaşıldı ama degrin 3 çıkma sebebi ise biokimyasal beglik yani döllenme olmuş fakat gelişmemiş sanırım
okadar çok agladımki anlatamamm ya varsa diye nasıl aldırcam minicik bir bebege nasıl kıyıcam
ama dogursamada bakmazıdm nasıl ikilem siz çıkın işin içinden
neyseki gebelik ilerlememiş ve ilaç verid dr atarsın kanama ile dedi
dün gece geldim ama yazamadım keyfim yoktu
neler yedim bilmiyorum dün çok aşırı degildi ama düzenlide degildi
kullandıgım ilaç ödem yapabiirmiş spora ve yediklerime dikkat etmemlazım bu ara
ki kilo almayayım ilaç kullanırken bu haftada pas geçecek sanırım ,
grş üzere
tüm kadınların anneler gününü kutluyorum, çünkü her kadın bir anne adayıdır...
listeyi yarına yayınnda, kilo bildirimi yapmayan varsa yapsın durum çok kötü(((
selam canım darkolive listeyi hazırlıyordur
şu şekilde bildirimini yapabilirsin
geçen haftaki kilo
şimdiki kilo
giden
haziran hedefi
şimdiki menünü bizimle paylaşırmıısn baharnazcanım uzun zamandır uğraşıyordum ama hep kaçırdığım için istikrar sağlayamıyor5dum yaklaşık 6 ayda ancak bu kadar yol alabildim 1 aydır da hep 80 de idim ama diyetisyenim mönüyü değiştirince gerçekten bir anda vermeye başladım bende şaşırdım yani ama mutluyum inşallah sende görürsün canım 7 li rakamlar insanı motive ediyor
bende hatırlıyamadım bilmiyorumkismile ama hoşgeldin opuyorumnanaktanmrb arkadaşlar bilmiyorum beni hatırlayacak mısınız uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir herkes mutludur
günaydınnnn a.s.günaydınlar kızlar...hayırlı haftalar herkese..
kızlar günaydın dün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar..Allahım ilerleyen zamanlarda bize de nasip etsin işallah..
ben innaılmaz yorgun başladım valla haftaya bakalım nasıl bitrcem bu haftayı..
cuma akşamı eğlenceye git cozut eğlen..
c.tesi 3 farklı drlarda randevularım vardı onlara koşturdum sonra da arkadaşlarla buluştuk..sonunda kadındoğumcuya da gittim çok şükür problem yokmuş kist vs..gayet sağlıklı rahmin var dedi dr..ama simir testi yapamadı çok akıntım olduğu için..idrar yolları iltihabım vardı çünkü onun için fitil bir de jel verdi..sonrasında kadıköye moda dolaştık sahilde oturduk eşim ve arkadaşlarla süperdi valla..o kadar çok yürümüşüm ki ertesi sabah bacağımda kramplarla kalktım:)
bu arad akızlar benim karboksipunktura gittim ya dr bizim tartıldığımız ve kilomuzu gördüğümüz yeri kapatmış kiloya takılıyorsunuz olumsuz etkileniyorsunuz diye..ben zaten hiç kg vereme.dğimi hissediyordum ama neyse sende bağırsak problemivar dedi daha ben söylemeden..iyi yiyorsun ama yediklerini bağırsakların ememediğinden enerjiye dönüşemiyor daha çok hareket et ve fındıkları rondodan geçirerek tüket dedi çalıştığımdan ve öğünlerden sonra çok hareket etme şansım olmadığından şu bele takılan titreşimli kemelerden alabilirsin dedi bağırsakları harekete geçirsin diye..şimdi ondna araştırıyorum..
izlemcim bu durumda benim listede olmamın bir anlamı yok evde tartılmak yasak..dr da kilomu şimdi söylemiyor ama ilerde söyler mi napar bilmiyorum..sürekli de sabit geçemezsin ya beni napalım ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?