80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeyi hazırlayınca bizimle paylaşır kim ne kadar kilo vermiş, kim hedefine ulaşmış filan gibi yani
araya tatil girdi tabii arkadaşlar fazla uğrayamadı bu hafta o yüzden aksamalar oldu sanırsam

iyiyim hayatım çok yoğun ve köklü degişikler oldugu için uzun zamandır giremedim bu arada anneler gününüz kutlu olsun iyi olduğuna sevindim baharnaz

iyiyim hayatım çok yoğun ve köklü degişikler oldugu için uzun zamandır giremedim bu arada anneler gününüz kutlu olsun iyi olduğuna sevindim baharnaz

teşekkürler canım bebiş yok ama olsun anne adayı sayılırız seninde anneler günün kutlu olsun
umarım köklü değişiklikler olumludur ve yoğunluğun hafiflemiştir

tüm kadınların anneler gününü kutluyorum, çünkü her kadın bir anne adayıdır...

listeyi yarına yayınnda, kilo bildirimi yapmayan varsa yapsın durum çok kötü (((

canim gecmis olsun, allah gönlüne göre versin insallahopuyorumnanaktan

tüm kadınların anneler gününü kutluyorum, çünkü her kadın bir anne adayıdır...

listeyi yarına yayınnda, kilo bildirimi yapmayan varsa yapsın durum çok kötü (((

yapma ya o kadar yani, kötü olmus ya, yani bu demek liste bizi baya bir motive ediyormuseyvahedigeldismile

selam arkadaşlar herkesin anneler gününü kutluyorum kadın olmak eşittir anne demek benim gözümde dogurmak önemli degil o yüzden herkesin cocugu olan olmayan herkesin anneler günü kutlu olsun cocuk isteyenlerde en kısa sürede bebişlerine kavuşur inşallaha.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar .ben eski elemanlardanım bende bazı prblemlerden dolayı burdan koptum ama anlıyorum ki yanlız değilim eskiler nerdesinz ya bi merhaba demek istedim herkese bol iradeli günler diliyorum ...

kızlar günaydın dün giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar..Allahım ilerleyen zamanlarda bize de nasip etsin işallah..
ben innaılmaz yorgun başladım valla haftaya bakalım nasıl bitrcem bu haftayı..
cuma akşamı eğlenceye git cozut eğlen..
c.tesi 3 farklı drlarda randevularım vardı onlara koşturdum sonra da arkadaşlarla buluştuk..sonunda kadındoğumcuya da gittim çok şükür problem yokmuş kist vs..gayet sağlıklı rahmin var dedi dr..ama simir testi yapamadı çok akıntım olduğu için..idrar yolları iltihabım vardı çünkü onun için fitil bir de jel verdi..sonrasında kadıköye moda dolaştık sahilde oturduk eşim ve arkadaşlarla süperdi valla..o kadar çok yürümüşüm ki ertesi sabah bacağımda kramplarla kalktım:)
bu arad akızlar benim karboksipunktura gittim ya dr bizim tartıldığımız ve kilomuzu gördüğümüz yeri kapatmış kiloya takılıyorsunuz olumsuz etkileniyorsunuz diye..ben zaten hiç kg vereme.dğimi hissediyordum ama neyse sende bağırsak problemivar dedi daha ben söylemeden..iyi yiyorsun ama yediklerini bağırsakların ememediğinden enerjiye dönüşemiyor daha çok hareket et ve fındıkları rondodan geçirerek tüket dedi çalıştığımdan ve öğünlerden sonra çok hareket etme şansım olmadığından şu bele takılan titreşimli kemelerden alabilirsin dedi bağırsakları harekete geçirsin diye..şimdi ondna araştırıyorum..
izlemcim bu durumda benim listede olmamın bir anlamı yok evde tartılmak yasak..dr da kilomu şimdi söylemiyor ama ilerde söyler mi napar bilmiyorum..sürekli de sabit geçemezsin ya beni napalım ne dersin??

şimdiki menünü bizimle paylaşırmıısn baharnaz
mrb arkadaşlar bilmiyorum beni hatırlayacak mısınız uzun zamandır giremiyordum umarım herkes iyidir herkes mutludur
bende hatırlıyamadım bilmiyorumkismile ama hoşgeldin opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar...hayırlı haftalar herkese..
günaydınnnn a.s.

oh oh ne güzel nihal yaaa gez , eğlen
nihal yanlış anlama canım ama bana çok saçma geldi sen kilo vermek için gidiyosun tabi nekadar verdiğini öğrencen
başka bişey için gitmiyosunki
bana sorarsan sen evde tartıl
adacım gelmiyomu oda vuct ölçülerimizin listesini yapıyodu onada tekrar başlıyalım

ayy kızlar ben dökülüyorum bugün..dün havayı güzel gördük..sezonu açalım dedik ve pikniğe gittik..çok güzel geçti...toplar salıncaklar 3 km yürüyüş 2 tane haylaz yeğen peşinde koş...ve sonuç her yerim acıyor..ayyy ayyy kıpırdayamıyorum..:)))) ne kadarda hamlamışız..

unutmadan yazayım..geçmiş anneler günümüzü kutluyorum..

ilk defa oğlumdan ayrı bir anneler günü geçirdim..(((( alanya da tatil de..askerlik öncesi bir stres atayım dedi..

herkese merhaba hepinizi çoook özledim opuyorumnanaktan bir haftadır yoktum yokluğum farkedildimi bilmiyorumm nerde oldugumu kısaca şöyle anlatayımm

geçen hafta cumartesi istediğimiz semtte yeni bir ev bulduk sositososito

pazar emlakçıyla anlaştık vereliniortak

salı evi temizlettik hihoyyyt

çarşamba taşındık

perşembe eski evi boyattık laelaelaelaelae

cumartesi ilk misafirlerimizi agırladık :içelim:

pazartesi işte burdayımmm yeniden aranızdayımm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…