80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkeze mrbzemuszemus denizcim:
yeni evin hayırlı olsun güle güle otur.ölenler için çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.

kızlar benim diyet biraz karıştı.hafta sonları ölçüyü hep kaçırıyorum.birde erken kalkamıyorum.benim erken kalkmam lazım metabolizmam zaten yavaş oooofffffffff umarım tekrar düzene girer.bilmiyorumkismile

AMİNNN canım..Allah affetsin..kimbilir neler yaşadılar...bilmiyorumkismile
kızlar cosmopolitanın bu ayki serisinde vucut sıkılaştırma cd si veriyor ilgilenenlere duyurulur fiyatıda 7 tl
iyimiş toprammm... lesli var ama bide ona bakmak lazım..
ayyy kimin aklına gelir tartıyı orada aramak..))) neyse tartına kavuştun hadi..
selam kızlar asu buterful yagmurgözlü nasılsınız

arkadaşlar birşey soracagım şu takımın içeçegi nasıl içiliyordu acmı tokmu bilen varsa söylerse sevinirim
teşekkürler canım iiyim sen nasılsın..içecek ister tok ister aç karnına içebilirsin canım..açken içersen tokluk hissi veriyor..ve tatlı isteğini bastırıyor..
netten baktınmı canım..
[ı]slm kızlar dün giremedim çok yoğun bir gün geçirdim...

Izlem,sema,banu,tülay,deniz,...... Aklıma gelmeyen anneler... Anneler gününüz kutlu olsun..anne olmak zor iştir.....
[/ı]

teşekkürler canımmolumunekankayizsmile

selam kızlar asu buterful yagmurgözlü nasılsınız

Sağol ablacım opuyorumnanaktan malum pazartesi iş günü biraz ordan b iraz burdan uğraş dur işte boshayallersmile

[ı]slm kızlar dün giremedim çok yoğun bir gün geçirdim...

Izlem,sema,banu,tülay,deniz,...... Aklıma gelmeyen anneler... Anneler gününüz kutlu olsun..anne olmak zor iştir.....
[/ı]

sağol neslicim seninde anneler günün kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyimiş toprammm... lesli var ama bide ona bakmak lazım..
ayyy kimin aklına gelir tartıyı orada aramak..))) neyse tartına kavuştun hadi..
ben aldım dün bugün bi heves kalkıp yaptım güzel gerçekten leslie tarzı bişey zaten onu inderemeyenler kaçırmasın derim .. 49 dk sürüyor hemde
valla topramm aklımın ucuna ble gelmedi masayı kapalı üstündede örtü var zaten dedikleri zaman bende çok güldüm nasıl aklınıza geldi oraya koymak die kaydirigubbakcemile3

2 saattir mutfakta sebzelerle boğuşuyorum geçen hafta çarşamba pazardan aldığım sebzelere gezmeden elim değmemişti .bugün hepsini pişirdim .Şimdide nasıl biter bunlar diye düşünüyorum tam 4 çeşit kaydirigubbakcemile3 Durmak yok otlamaya devam

tülayyyy bi tenceresini bana gönder evde gram yemek yokk.delikafadulden bu cuma inşallah 73 lü rakamları görürüz orticim kaydirigubbakcemile5

tülayyyy bi tenceresini bana gönder evde gram yemek yokk.delikafadulden bu cuma inşallah 73 lü rakamları görürüz orticim kaydirigubbakcemile5

olur canım hatta 2-2 paylaşalım kaydirigubbakcemile3 İnş yaa şu ay sonuna kadar 2-3 kilo daha versem ohoo ne güzel olur yaa boshayallersmile

ya demek 4 tencere sebze yemegi yaptin, ya söylesene ne yaptin, ben sebze yemegi pisirme özürlügümde, en azindan fikir edineyim

Merhaba tekrardan arkadaslar, umarim hepiniz iyisindir..

selam canim, bir kac gündür yoktun?

slm arkadaslar nslsınız ben kötüyüm hafta sonum çok kötü geçti regli dönemmdeym rejimi kaçrdm biraz herkeze böyle oluyomu acep

kilo vermek için hiç birşey yememek lazım ac gezmek yiyerek olmuyor azda yesem aynı pskoljm bozuldu sonunda salata yoğurttan başka bir şey yemicem

ya demek 4 tencere sebze yemegi yaptin, ya söylesene ne yaptin, ben sebze yemegi pisirme özürlügümde, en azindan fikir edineyim

geçen hafta pazardan yarım biber ,bakla ,semizotu ve bol domates almıştım .bugüne kadar ağızlarını bile açmamışım hepsini çıkardım . biberleri yağsız kavurup domatesli sos yaptım üzerlerine , domatesin birazıylada domates çorbası hem oğluma da öğün çıkmış oldu=) baklayı pişirdim ,semizotunuda ayıkladım, yapraklarından biraz ayırdım yoğurtlamak için kalanlarıda yemek yaptım . 2 gün bişey yapmam daha bunları bitirmem lazım kaydirigubbakcemile3

kilo vermek için hiç birşey yememek lazım ac gezmek yiyerek olmuyor azda yesem aynı pskoljm bozuldu sonunda salata yoğurttan başka bir şey yemicem

Ben senin gibi düşünmüyorum yaa .. öğün atlamadan kafi miktarlarda yedikten sonra kilo veriliyor .bazıları hemen veriyor bazılarımızda gram gram ama veriliyor neticede . sadece azimli olmak ve kısa sürede mucize beklememek lazım . eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
selam arkadaşlar çoğumuz bugün uğramış ne güzel...

eski arkadaşlardan uğrayanlarda olmuş çokbilmiş nasılsın?

asutaha soruna cvp vereyim

bu sıralar öğünüm şöyle
sabah ılık su ve incir
sabah 2 dilim kepekli tost ve ince dilim beyaz peynir
ara yeliş elma
öğlen simit ayran yada bol salata( peynirli, tonlu veya tavuklu) 2 dilim ekmek ile
ara 12 erik-yağsız süt yada 8 çilek-yağsız süt
akşam 8 kaşık sebze ve bol salata
ara 2 porsiyon meyve
ve çok acıkırsam herhangi bir zaman diliminde ek olarak formun mıısır ve pirinç patlağından 1 paket tüketebiliyorum
12 bardak su ve yürüyüş yapıyorum 2 kupa yeşil çay içiyorum ve 1 kupada tarçınlı elma çayı

asutaha soruna cvp vereyim

bu sıralar öğünüm şöyle
sabah ılık su ve incir
sabah 2 dilim kepekli tost ve ince dilim beyaz peynir
ara yeliş elma
öğlen simit ayran yada bol salata( peynirli, tonlu veya tavuklu) 2 dilim ekmek ile
ara 12 erik-yağsız süt yada 8 çilek-yağsız süt
akşam 8 kaşık sebze ve bol salata
ara 2 porsiyon meyve
ve çok acıkırsam herhangi bir zaman diliminde ek olarak formun mıısır ve pirinç patlağından 1 paket tüketebiliyorum
12 bardak su ve yürüyüş yapıyorum 2 kupa yeşil çay içiyorum ve 1 kupada tarçınlı elma çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…