kızlar herkeze mrbzemuszemus denizcim:
yeni evin hayırlı olsun güle güle otur.ölenler için çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.
AMİNNN canım..Allah affetsin..kimbilir neler yaşadılar...bilmiyorumkismilekızlar salı günü ben yeni evi temizlerken eski apt.daki komşumdan bi telefon deniz senin üst katındaki 85 yaşındaki teyze bu arda benim üst kat 5. kat oluyor balkondan düştü öldü demezmi mafoldumben meger kadın intihar edeceğini hep söylüyormuş herkese.Allahım sen affet polisler incelemeler sonucunda olayın intihar olduguna kanaaat ettiler.bütün komşular bütün sokak çocuklar teyzenin yerdeki o halini görmüşler iyiki ben ogün evde değidim ne yapardım bilmiyorum.
cumartesi günü yeni evde balkonda babam kardeşim gelinizmiz çocuklar falan hep beraber yemek yedik o sırada yan bloktan battaniyeyle bi adamı 5 -6 kişi arabaya koydular ambulans poliss.gece saatt 2 ye kadar 4 polis otosu hiç ayrılmadı apartmandan bugün kapıcıdan ögrendim maalesef 55 -60 yaşlarında bi adammış intihar etmiş ve oda ölmüşş mafoldumben
kızlar bu iki olay okadar sarstıki beni anlatamam ne oluyor bu insanlara Rabbim sen yardımcımız ol gerçekten çok zor bi zamandayızz
iyimiş toprammm... lesli var ama bide ona bakmak lazım..kızlar cosmopolitanın bu ayki serisinde vucut sıkılaştırma cd si veriyor ilgilenenlere duyurulur fiyatıda 7 tl
ayyy kimin aklına gelir tartıyı orada aramak..))) neyse tartına kavuştun hadi..
Ayy çok üzücüymüş gerçekten ortim yaa Allah affetsin gerçekten zor .. :gitme:
asucum buldum tartıyı 6 kişiyi aramanın neticesinde masanın ortasında uzatma yeri vardır ya onun orasına koymuşlar .çok şükür kavuştum tartıma kaydirigubbakcemile3
selam kızlar asu buterful yagmurgözlü nasılsınız
teşekkürler canım iiyim sen nasılsın..içecek ister tok ister aç karnına içebilirsin canım..açken içersen tokluk hissi veriyor..ve tatlı isteğini bastırıyor..arkadaşlar birşey soracagım şu takımın içeçegi nasıl içiliyordu acmı tokmu bilen varsa söylerse sevinirim
netten baktınmı canım..denizcim güle güle otur canım yeni evinde..ay çok kötü ya hakketen bu ara herkes bunalımda..Allah affetsin diyorum sadece çok zor geride kalanlara da..
kızlar valla bu sistem kilo verme üzerine kodlanmış bir sistem olmadığındna ben katılıyorum dr a..enerjiye bakıyor ne kadar yağdan gittiğne bakıyor vs..durun bakalım birkaç hafta daha böyle devam edicem sonuç görümezsem yine konuşurum..
ya şu titreyen aleti nerdne bulabilirim ya...
[ı]slm kızlar dün giremedim çok yoğun bir gün geçirdim...
Izlem,sema,banu,tülay,deniz,...... Aklıma gelmeyen anneler... Anneler gününüz kutlu olsun..anne olmak zor iştir.....[/ı]
selam kızlar asu buterful yagmurgözlü nasılsınız
[ı]slm kızlar dün giremedim çok yoğun bir gün geçirdim...
Izlem,sema,banu,tülay,deniz,...... Aklıma gelmeyen anneler... Anneler gününüz kutlu olsun..anne olmak zor iştir.....[/ı]
ben aldım dün bugün bi heves kalkıp yaptım güzel gerçekten leslie tarzı bişey zaten onu inderemeyenler kaçırmasın derim .. 49 dk sürüyor hemdeiyimiş toprammm... lesli var ama bide ona bakmak lazım..
ayyy kimin aklına gelir tartıyı orada aramak..))) neyse tartına kavuştun hadi..
2 saattir mutfakta sebzelerle boğuşuyorum geçen hafta çarşamba pazardan aldığım sebzelere gezmeden elim değmemişti .bugün hepsini pişirdim .Şimdide nasıl biter bunlar diye düşünüyorum tam 4 çeşit kaydirigubbakcemile3 Durmak yok otlamaya devam
Merhaba tekrardan arkadaslar, umarim hepiniz iyisindir..
tülayyyy bi tenceresini bana gönder evde gram yemek yokk.delikafadulden bu cuma inşallah 73 lü rakamları görürüz orticim kaydirigubbakcemile5
2 saattir mutfakta sebzelerle boğuşuyorum geçen hafta çarşamba pazardan aldığım sebzelere gezmeden elim değmemişti .bugün hepsini pişirdim .Şimdide nasıl biter bunlar diye düşünüyorum tam 4 çeşit kaydirigubbakcemile3 Durmak yok otlamaya devam
ya demek 4 tencere sebze yemegi yaptin, ya söylesene ne yaptin, ben sebze yemegi pisirme özürlügümde, en azindan fikir edineyim
kilo vermek için hiç birşey yememek lazım ac gezmek yiyerek olmuyor azda yesem aynı pskoljm bozuldu sonunda salata yoğurttan başka bir şey yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?