80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

liste için ellerine sağlık kaptanımız darkolive

yağmurgözlü dikkat et canım hastalanma bende çok terlerim yürrürken o yüzden çıkmadım ama akşama çıkıcam olmaz yoksa

iyiyim canım eve gelince sıcak duş ısıttı....)) cumartesi 90 dk..pazar 90 dk açık havada semt parkında yürüdüm..inş hafta içide bantta yürürüm..kaydirigubbakcemile2:lepi:

bugün neler yediğimi yazayım
sabah;1 yağsız tavada ıspanaklı börek,domates,bir çatal krem peynir
öğle;yarın gevrek,domates
akşam;domates salatası,1 buçuk kepçe çorba, dünden kalan 5 sarma
akşamdan sonra;bir bardak form çayı,15 erik,1 çay bardağı leblebi

bende menümü yazıyım sabah 3 tane sigara böregi biraz peynir domates öglen 1 hamburger kaçamak aksam salata sadece arada 7 erik biraz fazla kaçtı ama toparlıcam bu hafta

cok güzel bir liste ellerine saglik ablamm...
iyi aksamlar öncelikle
giremedim cünkü demistim 2 davet vardiii
biraz kactii yediklerim tabi ama bu hafta telafi edicem..

insallah listeye giricemm...

abla fistik gibisinnnn darisi benim basima. bende resim yüklüyorummm 93 kilolu halimi

[/URL][/IMG]

bu sisko da benimmm, böle nisanlikmi giyilir allah askinaa??? 93,5 kg ile

bacaklarim cok kötüüü

SOLDAKI BENIM

tamam telefon numaramı vereyim sana zaten paylaşımda bulunuyorsun listeye yazarım haftaya bütün bilgilerini gir ki yanlışlık olmasın canım

darkolive :benide listenize dahil ettiğiniz için tşk ederim.opuyorumnanaktan

rica ederim paylaşımlarının devamını diliyorum... iyi zayıflamalar...

sağol canım benim..bu haftam yoğun geçecek..daha asker alışverişi yapmadık...gerçi askeriyeden veriliyormuş ama yanına koymakta fayda var.. cumartesi günüde KURANI KERİM okutucam....:Saruboceq:

allah kabul etsin canım...

darkolive meraba listeye nezaman alıncam merak ettimde cevap verirsen sevinirim canım

2 hafta üst üste bildirimde bulunursan listeye girersiniz, listenin altında topik kuralları mevcut...

[/URL][/IMG]

bu sisko da benimmm, böle nisanlikmi giyilir allah askinaa??? 93,5 kg ile

bacaklarim cok kötüüü

SOLDAKI BENIM

aylinnnnnnnnnnnn bu ne halllll ben senin 90 halini gördüm çok hoştu, 2-3 kilo çok farketmiş, aman canım bu günlerin bi daha gelmez... lmaz:

listede yanlışlık yapmışım asutaha'da hemen düzeltiyorum

semacım senin bildiriminde de yanlışlık vardı, geçen hafta ile tutmuyordu, değişiklik yapmadım canım...

listede küçük bir yanlışlık olmuş kızlar, onu düzelttim yeni listemiz...

herkes fotoğraf yüklesinnnnnnnnnnnn kontrol var
naniknanik

Kaptanım eline koluna sağlık Liste harika-da bizim duraklamalar başladı yine bu ne yaa off ..

kızlar bu hafta sonu tatile gidiyorum . bidahaki hafta hiç giremeyebilirim .ama geldikten sonra tam gaz aranızdayım .daha vericek çok kilom var ..

gram dahi olsa veren herkesi tebrişk ediyorum .

kızlar midem çöplük gibi, misafirliğe gittik muhebbetle aslında çok bişiy yemedim ama çok şişkinlik hissediyorum yaa yediklerimi yazayım...

güzelll bir pazar sabahı kahvaltısı kocişle
domates salatalık yumurta dumanı üstünde sıcacık 1 tane tarçınlı kurabiye 1 dilim kepek ekmeği peynir reçel

1 kase cacık 1 dilim kepek ekmeği

akşam da 2 çatal sucuk 1 yoğurtlu biber kızartması 2 zeytin 1 sosis 1 dilim beyaz ekmek şekersiz çay

yarım kase ayçekirdeği 1 bardak kola

5 erik öffff bu kadar ama şu an kötüyüm sabaha midemin boşalmasını istiyorummmmm....

akşamları çok yememeye alışmıştırmışım midemi çok mutluyum o açıdan zemuszemus

İzlem resmin harika canım .ben face koysam resim ordan baksan kaydirigubbakcemile3 olmamı aklinialirimsmile

tatile nereye gidiyosun canım, deniz için erken değil mi, ama belki kaplıca tarzı bi yere gidiyosunzudur inşallah çok eğlenirsin

tamam faceye da koyarım yarın bir albüm yaparım bugün oğlumu koydum tam 8 adım attı :lepi:

Antalya bera otele gidiyoruz canım.. ben zaten tesettürlü olduğum için denizi pek tercih etmiyorum .kaplumbağa gibi çünki kapalı mayoları kaydirigubbakcemile3 havuz bana daha cazip geliyor .bide malum antalya zaten sıcak bu hafta giden arkadaşlarım gayet güzel olduğunu ve daha tatil zamanı gelmediği için çok kalabalık olmadığını söyledi ..buda bizim için artı bi avantaj tabi ..
bizim köyümüz tam deniz kenarı olduğu için deniz nefsimizi orda sakin koylarda körlüyoruz . boshayallersmile
bu arada face de eşinle daldığın resimleri görmüştüm .çok güzel yaa bende çok istiyorum birkere olsun dalmayı. nasip olur inş.. ohaoldumsmile

facedede yazmıştım zaten bundan sonra işin daha zor canım Allah kolaylık versin ..Ama insan çok mutlu oluyor .. zemuszemus rabbim tüm güzelliklerini yaşatsın inş..

herkese günaydın kilo veren herkesi kutluyorum.bu sabah erkenciyim yürüyüş yapıp geldim.şimdi kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…