liste için ellerine sağlık kaptanımız darkolive
yağmurgözlü dikkat et canım hastalanma bende çok terlerim yürrürken o yüzden çıkmadım ama akşama çıkıcam olmaz yoksa
yağmur gözlü:Allah kavuştursun.opuyorumnanaktan
sağol canım benim..bu haftam yoğun geçecek..daha asker alışverişi yapmadık...gerçi askeriyeden veriliyormuş ama yanına koymakta fayda var.. cumartesi günüde KURANI KERİM okutucam....:Saruboceq:
kızlar listemiz gene iç açıcı değil anlıycanız üzere... biraz daha gayret...
herkes bi dahaki hafta bana kilo bildirimini özel mesaj atsın...çünkü araya muhabbet giriyor karışıyor size zahmet...
herkes resim koyacak ister yüzünüzü saklayın ister saklamayın listedeki herkes şu anki boydan fotoğrafını koyucak, yaza giriyoruz herkesin daha çok gayret etmesi gerekiyor
hadi bakalım iyi zayıflamalar ilk resim benden olsun kızlar...
bu resim olayı çok önemli hadi bakalım...
baharcım çay bilgisi için tlşkler..
1.lik için de tebrikler..
yaşanmasın..
fıstık gibi olmuşsun foto süper..ben de sizlere göstermek için foto çektirdim geçenlerde ama yüklemeyi beceremedim şirketten hızlı resim ekle kısmı şirkette açılmıyor olmadı sana mail atsam benim yerime yükler misin toprağım??
darkolive :benide listenize dahil ettiğiniz için tşk ederim.opuyorumnanaktan
sağol canım benim..bu haftam yoğun geçecek..daha asker alışverişi yapmadık...gerçi askeriyeden veriliyormuş ama yanına koymakta fayda var.. cumartesi günüde KURANI KERİM okutucam....:Saruboceq:
darkolive meraba listeye nezaman alıncam merak ettimde cevap verirsen sevinirim canım
[/URL][/IMG]
bu sisko da benimmm, böle nisanlikmi giyilir allah askinaa??? 93,5 kg ile
bacaklarim cok kötüüü
SOLDAKI BENIM
İzlem resmin harika canım .ben face koysam resim ordan baksan kaydirigubbakcemile3 olmamı aklinialirimsmile
tatile nereye gidiyosun canım, deniz için erken değil mi, ama belki kaplıca tarzı bi yere gidiyosunzudur inşallah çok eğlenirsin
tamam faceye da koyarım yarın bir albüm yaparım bugün oğlumu koydum tam 8 adım attı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?