80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ne güzel hafta sonu kasveti yok bugün

burçin bende sayende kahveci oldum ama ben sabah yetiştiremem ya yürümeye git ggel çocukları yedir derken ama öle zayıflamaya faydası oluyor ise bende deneyim

izlem bana kahve sayı birazçok geldi bacım yaa selülüt yaparr

tülay kabızlık için akşam ye kaysıyı birazda süt iç yanındaa

adacım ah bir adet olsak eminim daha farklı bir rakam görücez tartıdaa

ilaçta içemiyorum kızlar ya reglimi etkiliyor benim ilaç ama çok fenayım
cnm hiç bişey istemiyor kahvaltıda
1 dilim ekme
1çatal peynir
1 dilim sucuk
2 dilim domates yedim

sabahtan beri yedigim bu
şimdide braz yatayımmm

kabızlık çeken arkadaşlar bence bol yeşillik tüketin bende şimdilik işe yarıyor gibi

ben öğlenleri simit ayran yediğimde sorun oluyor
ama bol sebzeli çiğ lahanalı filan salata yersem sorun yok

selam
alışverişe gittik valla pişman oldum çocuklar mız mız ben hasta
bahrcım snein çaydan aldım tarçınlı erik çayı sen kaçtane içiyorsun günde

birde civanperçemi aldım adet düzensizligim için

selam fıstıklar..
ben çok mutluyum dr a yalvar yakar kilomu söylettim bana geçen hafta sabitsin demişti ama pcden gösterdi meğer 400 gr artıdaymışım yani 85.8 bu hafta 800 gr vererek 85 e düşmüşüm..tabi giden yağdan olduğundan bariz belli oluyor
zaten karra verdim her hafta cuma sabahı tartılcam moralii de bozmucam ben değişik bir sistem uyguluyorum sonuçta kendime de Ekim sonuna kadar zaman tanıdım..yavaş yavaş vericem sonuçta...hiç kaçak yapmamaya devam ediyorum valla..
bugünkü menüm:
sabaheynirli omlet (fındık içli)
1 dilim ekmek
az domates
2 zeytin
öğle:
6 inegöl köfte
közlenmiş patlıcan salatası
1 kase yoğurt
ara:1 meyveli yoğurt
2 kivi
fındık içi yicem akşama da süt içerim yatmadan..
öptüm hepinizi herkese iyi pazarlar şimdiden..
geçmişe bakayım ben

canım kahvaltı için az bence tatlım ya dr bana onları kahvaltının içinde veriyor biraz daha artır..kabızlık için de dr şöyle dedi bu hafta denedim hakketen işe yaradı kızlar deneyin derim..yemekten sonra en az 200 adım atıyoruz..(onu yapıyordum zaten yetmiyordu)yemekten yarım saat kadar sonra her iki saatte bir falan ya da aklınıza geldikçe ayağa kalkıp elinizi bağırsakların üzerine koyup iyice kavrayıp titretin elinizle saat yönünde çevirin hızlı hızlı zaten anında o garip sesleri duymaya başlayacaksınız...bu şekilde ağırsakların harekete geçmesine yrd oluyormuşuz..

kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm
hadi gözünaydın canım ya rahatlamışsındır..

Herşey mükemmel giderken ne olduda kaybettim bilmiyorum..
neyimi? tüm inancımı =/
şişşt noluyor orda bu topikte ümitsizlik yoook...hemen baştan alıp kendine bir şans daha veriyorsun canım..kendine haksızlık etme..

banucum çok çok geçmiş olsun canım..
bu araa tülaycım alıntı yapmayı unuttum da valla kırdım bu hafta tabularımıopuyorumnanaktan

selam ızlemcim naıslsın seninle uzun zamandır denk gelemiyoruz..
kızlar hepinize ara öğün mü dersiniz akşamı hafif geçiştirmek için mi dersiniz bir tarif vericem ...tatlı krizleri gelince de geçiştirmek için birebir bence..gerçi benim canım 2 Nisandan beri hiç tatlı istemiyor ama sonuçta o tadı almak istiyor insan bazen psikolojik olarak..neyse çok basit..
elmayı rondodan geçiriyorum
daha önceden rondodan geçmiş fındık içindne 2 çorba kaşığı
activia kayısılı ya da çilekli
iyice karıştırıp üzerine de tarçın atıyorum bolca hem sindiirmi kolay tadı da elmalı kurabiyeyi andırıyor kokusu da..
hımmmm şimdi yedim nefisti..

izlemcim cizelgen deki BMI simdi dikkatimi cekti suan 18 lerdesin ve istedigin kilo gelince 16 larda olcan, cok zayif oluyon ama öyle aslinda 18 ideal kilon oluyor, yoksa boyunumu yanlis yazdin. boyun kacki???:uhm:

allah allaahh ben ona hiç dikkat etmemiştim canım yaa boyun 1.67 doğru yazıyorum yanii şu anda 74 kiloyum, 10 kilo daha vericem 64 olsam yeter...

kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm

gözün aydın canım... aklinialirimsmile darısı başıma :lepi:

Herşey mükemmel giderken ne olduda kaybettim bilmiyorum..
neyimi? tüm inancımı =/

hayırdır canım...

bugün annemlerden geldim, 2 gündür ordaydım, ege uyudu, eşim gelene kadar biraz uzanıcam kızlar listeyi hemen yaparım kendimi çok yorgun hissediyorum...

selam kızlar

elimpia çok sevindim canım hemde yağdan gitmiş kararlılığını kutlarım
vericez hep beraber canım sana da iyi pazarlar

darkolive dinlen canım

ya sen buldun bak şimdi de ben bulamıyorum çayı
günde 2 kez filan içiyordum canım bir sabah arasıdan sonra birde ikindiden önce yada sonra sen durmuna göre içersin açlığı bastıran bir aroması var afiyet olsun şekersiz içiyorum ben sende şekersiz iç canım

civanperçemi adet düzensizliğinden başka bir işe yarıyormu ?

çok tşk ederim baharcım..iyi oldu bu gaza geldim valla zıp zıp evde hiç durmadım açtım müziği yarım saat dans ettim iyi hareket ettim..
ben yarım saat tv balındayım csı new york var...

iyi akşamlar 2 gündür paylaşıma bulunamadım malesef perşembe günü akşama kadar diyet listemi uyguladım ama akşam yemeği yemedim çünkü akşam öğrenci ziyarelerimiz vardı verilen ikramları geri çevirmek ayıp olur diye akşam yemedim.ikramları da yarısını yiyerek yada en kalorisizi yiyerek hallettim.o akşamdan beri kızım hasta ciğerlerini üşütmüş ve sinüzit çıktı o akşam acildeydim hala ateş 39 larda sürekli onunla ilgileniyorum.
cuma günü uygulasam da akşamı fire verdim yine ...artı cuma tartı günü olduğunu unutmuşum yarın unutmazsam tartılırım.
bugün yediklerim

sabah
2 dilim kepek ekmeği,siyah zeytin,peynir,1 yumurta

öğle
1 kase tavuk suyu çorba ,2 dilim kepek ekmeği

akşam
1 tane kepekli tost

diyet listemde yer alan salata ve yoğurdu yiyemedim su içemiyorum en büyük eksikliğim onu hemen halletmem lazım.ama yağ yakımı için yeşil yapraklı sebze de tüketmeliyim.

çok şey biliyoırum da uygulamada eksiğim var inşallah kızım ii olurda paylaşımlarım sürekli olur.kilo verenleri tebrik ederim vermeyenler canınız sağolsun

kızlar bugün çokkkk dengesiz beslendim yeidklerimi yazıyorum
ne nezman bende bilmiyorum valla
yorumlarınız bekliyorummmmm

1 dilim ekmek
1 çatal peynir
1 dilm domates

1 kase çorba
1 dilim ekmek

1 piko
yarım su bardagı puding

1 incir
10 erik

baharcım çok begendim ben çayı tşk ederim cnm

burda bütün marketlerde var sen nedne bulamadınki

1.95 e aldım hemde fiyatını başka biryerde 3 liraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…