Afiyet olsun kızlaarr opuyorumnanaktan
hava kapalı bugün istanbulda içim sıkıldı boshayallersmile
kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm
canım kahvaltı için az bence tatlım ya dr bana onları kahvaltının içinde veriyor biraz daha artır..kabızlık için de dr şöyle dedi bu hafta denedim hakketen işe yaradı kızlar deneyin derim..yemekten sonra en az 200 adım atıyoruz..(onu yapıyordum zaten yetmiyordu)yemekten yarım saat kadar sonra her iki saatte bir falan ya da aklınıza geldikçe ayağa kalkıp elinizi bağırsakların üzerine koyup iyice kavrayıp titretin elinizle saat yönünde çevirin hızlı hızlı zaten anında o garip sesleri duymaya başlayacaksınız...bu şekilde ağırsakların harekete geçmesine yrd oluyormuşuz..2 gündür kahvaltıda ceviz ve kuru kayısı yiyorum sadece canım başka hiç bişey istemiyor yaaa ..
2 tam ceviz _ 4 kuru kayısı - 1 bardak ılık su eşliğinde
kahvaltının yerini tutarmı sizce kızlar yaa .bu ara kabızlığım var ne yesem şişkinlik yapıyor =(
hadi gözünaydın canım ya rahatlamışsındır..kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm
şişşt noluyor orda bu topikte ümitsizlik yoook...hemen baştan alıp kendine bir şans daha veriyorsun canım..kendine haksızlık etme..Herşey mükemmel giderken ne olduda kaybettim bilmiyorum..
neyimi? tüm inancımı =/
selam
alışverişe gittik valla pişman oldum çocuklar mız mız ben hasta
bahrcım snein çaydan aldım tarçınlı erik çayı sen kaçtane içiyorsun günde
birde civanperçemi aldım adet düzensizligim için
izlemcim cizelgen deki BMI simdi dikkatimi cekti suan 18 lerdesin ve istedigin kilo gelince 16 larda olcan, cok zayif oluyon ama öyle aslinda 18 ideal kilon oluyor, yoksa boyunumu yanlis yazdin. boyun kacki???:uhm:
kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm
Herşey mükemmel giderken ne olduda kaybettim bilmiyorum..
neyimi? tüm inancımı =/
selam
alışverişe gittik valla pişman oldum çocuklar mız mız ben hasta
bahrcım snein çaydan aldım tarçınlı erik çayı sen kaçtane içiyorsun günde
birde civanperçemi aldım adet düzensizligim için
Herşey mükemmel giderken ne olduda kaybettim bilmiyorum..
neyimi? tüm inancımı =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?