kızlar bugün çokkkk dengesiz beslendim yeidklerimi yazıyorum
ne nezman bende bilmiyorum valla
yorumlarınız bekliyorummmmm
1 dilim ekmek
1 çatal peynir
1 dilm domates
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 piko
yarım su bardagı puding
1 incir
10 erik
baharcım çok begendim ben çayı tşk ederim cnm
burda bütün marketlerde var sen nedne bulamadınki
1.95 e aldım hemde fiyatını başka biryerde 3 liraydı
sağol canım..bizim şirketten biride orda yapmış askerliğini güzel yermiş..kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz..
Aylincim dönmüşsün tekrar hoşgeldin..bu sefer başarmanı umuyorum..,
Semacım oğlun güzel yer çekmiş Seferihisar çok güzeldir hayırlısı olsun canım inan çok sevindimn kilo da vermişsin onun için de ayrıca tebrikler...,
Yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..Bol paylaşımlı motivasyon dolu bir topik olur işallah topiğimiz sizlerle birlikte...
kimsecikler kalmamış herkese iyi haftasonları diliyorum..hoşçakalın kaçamaksız kalın..
geçmiş olsun...wawwwww izlem gelmiş
kızlar ben çok hastayım kuzucuklarda öle
herkese ii geceler bogazım felakt yanıyooo
kaptanım sağol canım yaa..bende oralar çıkar sanmıştım..dayısı gaziemir de yapmıştı..ıspanaklı börek sever kuzucummm:gitme::gitme:
ewweeett keşke daha yakın bir yer çıksaydı yaaa semacım gaziemir veya narlıdere çıksaydı vallahi börek yapıp götürürdüm kuzucuğa sositososito
biz yiyemiyoruz doyasıya bari o yesin -tatlicadiarzu-
toprammm bendece daha iyi olur..bundan sonra özelden yazalım kilo bildirimini...kaptanım geçmişe daldı galiba ..Aslında bildirimleri özelden atsak sana çok kolaylık olur cnm bu haftadan sonra istersen öyle olsun
kaptanım teşekkürler çok naziksin..birliğe getirmeyecem ama yemin törenine gitmek istiyorum..semacım oğlunu birliğe getirirsen, izmire gelirsen çok samimi söylüyorum beklerim canım kalabilirsin bizde gerçekten hiç çekinme...aynı gün geri dönmessin size izmiri gezdiririm olumunekankayizsmile
AMİNNNNN canım..yagmurgözlü: allah en kisa zamanda kavusturur insallah
yeni gelen arkadaslae sizde hosgeldiniz aramiza.
kilo verenleri tebrik etmistim galiba, gine söylim tebrikler
GÜNAYDIN KIZLAR
masumm sevmene sevindim canım ya
çayı herkes içiyor galiba bulamıyorum
elimpia tarçınlı erik çayı canım acıktırmayı engelliyor hemde tarçınlı olmasından dolayı sanırım şekeri dengeliyor
kaçamak yokk sevindirici bir durum çok rüzgarlı burası yürüşümü yapamdım
kızlar listemiz gene iç açıcı değil anlıycanız üzere... biraz daha gayret...
herkes bi dahaki hafta bana kilo bildirimini özel mesaj atsın...çünkü araya muhabbet giriyor karışıyor size zahmet...
herkes resim koyacak ister yüzünüzü saklayın ister saklamayın listedeki herkes şu anki boydan fotoğrafını koyucak, yaza giriyoruz herkesin daha çok gayret etmesi gerekiyor
hadi bakalım iyi zayıflamalar ilk resim benden olsun kızlar...
bu resim olayı çok önemli hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?