80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum menün az olmuş..sanırım akşam tatlı kaçağı yüzündne akşam yemeği yememişsin ama en azından sebze yoğurt yeseydin..proteini sadece sabah peynirden almışsın o da bir çatal çok yetersiz..akşamı tatlıyca yapınca karnın acıkmadı mı akşam??piko öğleden sonra arası zaten tek fazla pudşing olmuş onu da akşam yemeyerek dengelemişsin ..sorun yok zannımca çok bilmişim yakafamçokkarıştızemuszemus

bugünkü menüm.
sabaheynirli omlet
domates,salatalık,biber
2zeytin
1çay kaşığı bal
ara öğün:1piko
öğle:3galeta
1kase yoğurt
ara öğün:2portakal küçük
akşam:1kase yoğurtlu çorba
salata 1dilim k.ekmek
ara öğün:1fincan kahve

GÜNAYDIN KIZLAR

masumm sevmene sevindim canım ya
çayı herkes içiyor galiba bulamıyorum

elimpia tarçınlı erik çayı canım acıktırmayı engelliyor hemde tarçınlı olmasından dolayı sanırım şekeri dengeliyor

kaçamak yokk sevindirici bir durum çok rüzgarlı burası yürüşümü yapamdım

emiNn bu hafta seni listeye alıcaktım düzenli paylaşım ve bildirim yapıyorsun ama bu hafta bildirim yapmamışsın canım moralin mi bozuk seni geçen gün bişiyler yazmışsın...

yağmurgözlüm semamm bildirimini yanlış yapmışsın canım, geçen hafta 107 sabit girmişiz bu hafta geçen hafta için 108.700 girmişsin ben seni geçem haftak gibi bırakıyorum...

ya bende dün birazcık çok kaçırmışım ya ama ablamlar geldi annem börek falan yapmış hemde öğlen biz misafirliğe gttik anlatayım ne yediğimi hemen
sabah:1 dilim ekmek domates yeşillik
öğlen :4 sarma 1 kurabiye
akşam:1 börek 5 sarma bi biber dolması salata yedim
akşamdan sonra bir bardak form çayı erik karpuz yedim su tabiki baya içtim onu yazmaya gerek yokmafoldumben

bugün sabah biraz geç kalktım.kahvaltımı erken yapamadım.
sabah:elma sirkeli ılık su
1haşlanmış yumurta
1kk kadar peynir
2zeytin
domates,salatalık,biber
2çay kaşığı balzemuszemus

kızlar listemiz gene iç açıcı değil anlıycanız üzere... biraz daha gayret...

herkes bi dahaki hafta bana kilo bildirimini özel mesaj atsın...çünkü araya muhabbet giriyor karışıyor size zahmet...

herkes resim koyacak ister yüzünüzü saklayın ister saklamayın listedeki herkes şu anki boydan fotoğrafını koyucak, yaza giriyoruz herkesin daha çok gayret etmesi gerekiyor

hadi bakalım iyi zayıflamalar ilk resim benden olsun kızlar...
bu resim olayı çok önemli hadi bakalım...

74 kilo fotoğrafım kızlar akşama 89 kilo olduğumuda yükliycem şimdi dışarı çıkıyoruz... fark varmı siz karar verirsiniz :))

başka fotoğraflarda yüklerim bu aceleye geldi yeterki motivasyonumuz artsın, benimde aynı şekilde daha 10 kilo vermem gerekiyor zemuszemus bazılarını kıskandıralım :dilcikar:

sabah tost yemiştim öğlen 1 gibi eşimle kahvaltı yaptım öğle yemeği yemedim.

öğle (13.00)
1 tane kepekli ekmek
peynir,4 zeytin
domates ,salatalık
semizotu salatası

ara (16.00)
8 tane çilek

sağol canım..bizim şirketten biride orda yapmış askerliğini güzel yermiş..
wawwwww izlem gelmiş

kızlar ben çok hastayım kuzucuklarda öle
herkese ii geceler bogazım felakt yanıyooo
geçmiş olsun...
kaptanım sağol canım yaa..bende oralar çıkar sanmıştım..dayısı gaziemir de yapmıştı..ıspanaklı börek sever kuzucummm:gitme::gitme:
kaptanım geçmişe daldı galiba ..Aslında bildirimleri özelden atsak sana çok kolaylık olur cnm bu haftadan sonra istersen öyle olsun
toprammm bendece daha iyi olur..bundan sonra özelden yazalım kilo bildirimini...
semacım oğlunu birliğe getirirsen, izmire gelirsen çok samimi söylüyorum beklerim canım kalabilirsin bizde gerçekten hiç çekinme...aynı gün geri dönmessin size izmiri gezdiririm olumunekankayizsmile
kaptanım teşekkürler çok naziksin..birliğe getirmeyecem ama yemin törenine gitmek istiyorum..
yagmurgözlü: allah en kisa zamanda kavusturur insallah

yeni gelen arkadaslae sizde hosgeldiniz aramiza.

kilo verenleri tebrik etmistim galiba, gine söylim tebrikler
AMİNNNNN canım..

evett yaa istanbul fena rüzgarlı..fırtına var..bende sabah yürüyüş için evden çıkmış bulundum..geri dönmedim..yürüdüm ama toz toprak gözgözü görmüyor sokaklarda..terleyince sırtım buzz gibi oldu gelene kadar...

liste için ellerine sağlık kaptanımız darkolive

yağmurgözlü dikkat et canım hastalanma bende çok terlerim yürrürken o yüzden çıkmadım ama akşama çıkıcam olmaz yoksa

baharcım çay bilgisi için tlşkler..
1.lik için de tebrikler..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..İzlemcim liste için ellerine sağlık..beni listeye almamışsın benim cuma pc de sorun vardı 8. takıma sms attım haber verilsin diye ama onlara da gitmemiş sms karışıklık oldu sanırım neyse zaten evde tartılmıyordum ama artık karar verdim sonuç ne olursa olsun moral bozmadan tartılcam sonucu yazarım canım sana önümüzdeki haftadan itibaren ..bu arda özelden cep nonu da alayım canım benim şirketten girmemde son zamanlarda bayağı sorun çıkıyor..kilo bildiirminde sorun yaşanmasın..
fıstık gibi olmuşsun foto süper..ben de sizlere göstermek için foto çektirdim geçenlerde ama yüklemeyi beceremedim şirketten hızlı resim ekle kısmı şirkette açılmıyor olmadı sana mail atsam benim yerime yükler misin toprağım??

selam kızlar iyi pazarlar ama pazar da bitti be..bugün temizlikle boğuştum birazdan da ütüye girişcem..bugün kendimi acayip incelmiş hissediyorum ve tartılmamak için zor tutuyorum kendimi..regl de olcam ama yine de hafif hissediyorum..
bugünkü menüm:
sabah:sosisli peynirli fındık içli omlet
az domates
şekersiz çay
1 dilim çavdar..
1 kaşık çilek reçeli
öğle:2 ızgara şinitzel
közde paylıcan salatası
bir kase yoğurt
ara:
activia fındık içi ve kivili karışım..
yatmadan önce de süt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…