günaydın arkadaşlar nasılsınız hepinizi tebrik ederim cok iyisiniz kimse artı degil ben cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi yatak yorgan yatıyorum öksürük mahfetti yemek yiyemiyorum ama sadece günde üç dört lt kola içiyorum malesef içim acayip yanıyor ine vurduruyorumm ayaga kalkacak dermanım bile yok
aminnn sağolasın efeçağla..allah kavuştursun allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin
tamam canım önemli değil..listede yanlışlık yapmışım asutaha'da hemen düzeltiyorum
semacım senin bildiriminde de yanlışlık vardı, geçen hafta ile tutmuyordu, değişiklik yapmadım canım...
iyi tatiller toprammm..bende ağustosu bekliyorum..memlekete gidicem..
Antalya bera otele gidiyoruz canım.. ben zaten tesettürlü olduğum için denizi pek tercih etmiyorum .kaplumbağa gibi çünki kapalı mayoları kaydirigubbakcemile3 havuz bana daha cazip geliyor .bide malum antalya zaten sıcak bu hafta giden arkadaşlarım gayet güzel olduğunu ve daha tatil zamanı gelmediği için çok kalabalık olmadığını söyledi ..buda bizim için artı bi avantaj tabi ..
bizim köyümüz tam deniz kenarı olduğu için deniz nefsimizi orda sakin koylarda körlüyoruz . boshayallersmile
bu arada face de eşinle daldığın resimleri görmüştüm .çok güzel yaa bende çok istiyorum birkere olsun dalmayı. nasip olur inş.. ohaoldumsmile
facedede yazmıştım zaten bundan sonra işin daha zor canım Allah kolaylık versin ..Ama insan çok mutlu oluyor .. zemuszemus rabbim tüm güzelliklerini yaşatsın inş..
günaydın canım..herkese günaydın kilo veren herkesi kutluyorum.bu sabah erkenciyim yürüyüş yapıp geldim.şimdi kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan
günaydınnn..canım nasılsın?günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
günaydınnn banucum..gümnaydın kızlarrrrr
günaydın..herkese günaydın kızlar..
inancımı toparlamaya çalışıyorum..
tartıldım.. 100 gr vermişim =/ bu bile bi mucize.. çünkü baya bi kaçırmıştım..
dikkat etmeye çalışsamda.. 20 Mayısta nası gdicem ya =/ Utançtan gidemem heralde..
şimdi kahvaltı edicem.. ve bugün listemden dışarı nolursa olsun çıkmıcam!!!
selmacımgeçmiş olsun..yanlış okumadım dimi 3,4 lt yazmışın..3,4 bardak demek istedin herhalde..bir bardak kolada 25 tane kesme şeker değerinde şeker olduğunu biliyorsun sanırım..sakın içme şekersiz limonata falan içsen hararetini alır..sirkeli ballı su falan iç hemen o kolayı bırakkkkgünaydın arkadaşlar nasılsınız hepinizi tebrik ederim cok iyisiniz kimse artı degil ben cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi yatak yorgan yatıyorum öksürük mahfetti yemek yiyemiyorum ama sadece günde üç dört lt kola içiyorum malesef içim acayip yanıyor ine vurduruyorumm ayaga kalkacak dermanım bile yok
herkese merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan
tülaycım iyi tatiller canım keyfini çıkarmaya bak tatlım :smiley-cool:
izlem ellerine saglık tatlımmm liste harika olmuş bundan sonra özelden atıyoruz kilo bildirimlerimizi öylemi dogrumu anladım :uhm:
bursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım
:lepi: sagolasın asucum canım benim :hooray:
bursa yikilmistir :hooray:bursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım
merabalar bayanlar ben bu gün tartıldım tammm 87 kiloyum cok mutlu oldum işallah böyle devam eder
günaydın arkadaşlar nasılsınız hepinizi tebrik ederim cok iyisiniz kimse artı degil ben cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi yatak yorgan yatıyorum öksürük mahfetti yemek yiyemiyorum ama sadece günde üç dört lt kola içiyorum malesef içim acayip yanıyor ine vurduruyorumm ayaga kalkacak dermanım bile yok
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilegeçmiş olsun abla .inanki 3-4 kez okumak zorunda kaldım mesajını ne yaptın sen yaa gözlerime inanamadım 3-4 lt kola ne demek kolanın zararlarını google yaz da bi gör oku aman Allahım ökürügün sana zararıo kolanınkinin yanında 1000000000/1 falan kalır :umursamaz: taze naneli ev yapımı limonata falan içseydin keşke onlar daha iyi gelirdi hararete :içelim:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: kupa bizimmmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnibursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım
aminnn sağolasın efeçağla..
tamam canım önemli değil..
iyi tatiller toprammm..bende ağustosu bekliyorum..memlekete gidicem..
günaydın canım..
günaydınnn..canım nasılsın?
günaydınnn banucum..
günaydın..
selmacımgeçmiş olsun..yanlış okumadım dimi 3,4 lt yazmışın..3,4 bardak demek istedin herhalde..bir bardak kolada 25 tane kesme şeker değerinde şeker olduğunu biliyorsun sanırım..sakın içme şekersiz limonata falan içsen hararetini alır..sirkeli ballı su falan iç hemen o kolayı bırakkkkklava: klava: klava:
sagol canım ya o kadar içim yanıyorki dogru okumuşsun malesef üç dört lt içiyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın denizcimmm..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?