80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ben geldim dünkü çöplük gibi dolan mideyi ne yapacam bilemiyorum aslında çok yemedim ama çok karıştırdım diye çok rahatsız oldum...dünkü yediklerimi yazıyım siz karar verinnbilmiyorumkismile

SABAH:
1 yumurtayla peynirli menemen,5 zeytin,peynir,domates,salatalık,1 dilim ekmek

İŞTE BUNDAN SONRASI KARIŞIK OLDU....

1elma,

3 patates köftesi,2 parça ızgara tavuk salata

1 avuç çerez,1 bardak çay

1 dilim karpuz,1 dilim kavun

5 erik

yarım muz,yarım elma

1 kase erik daha

1 elma

1 türk kahvesi

BUNLARI ARAYLA YEDİM...YANİ AKŞAM YEMEĞİ NİYETİNE MEYVEYİ ÇOK KARIŞTIRDIM..NEYSE ARTIK OLAN OLDU.....:umursamaz:

İZLOŞUM LİSTE SÜPER SENDE SÜPERSİN...SENİN BOYUN VAR BACU BEN 67 KİLOYUM SEN 74 AMA FOTODA AYNIYIZ CANIM...BEN SENDEN KISAYIM ASLINDA İLERDE HEDEFİMİ 55 DİYE GEÇECEMM...FOTO MESELESİNE GELİNCE HİÇ BOYDAN FOTOM YOK ÇEKİLİYİM YÜKLÜYECEM CANIM KAPTANIMMM:jeyyar:

BANU GÖZÜN AYDIN CANIM REGL OLMUŞSUNN..hihoyyyt

TÜLAYCIM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL BİZİM YERİMİZEDE EĞLEN AMA FAZLA KAÇAMAK YAPMA CANIM...FAZLA ÖZLETTİRME KENDİNİ...
yasakkelime

SEMACIM ALLAH KAVUŞSURSUN BACU YAA ÇOK ZOR AYRILIK...:gitme:

ORTİİİİ BU SEFER AYNI KİLO VERMİŞİZ KIZZZZ AFERİN SANA İŞTE BÖYLE HİZAYA GEL...DEVAMMM..:lepi:

AYLİNCİMMM BENCE BU SEFER DİYETİ HİÇ BIRAKMA BACU YAAAA SENDE BENİM GİBİSİN BENDEDE ŞU KAHROLASI BASENLER VAR....EN NEFRET ETTİĞİM YERLER ORALARI...BİDE KOLLARIMDA ERİSEEEE...kafamçokkarıştı

gümnaydın kızlarrrrr
bende dünkü menümü yazayım

sabah
6 kaysı
1bardak süt

kah.
2 közleme biber
1dom. salatalık
peynir
yumurta

öglen
2ykk bulgur pilavı
4 yk mantar sote
2 kaşık yogurt
salata

ara yok
akşam yok

ara
8 erik
yarım çaybardagı çekirdek
2 hanımeller bisküvi
1 tarçınlı erik çayı

herkese günaydın kızlar..
inancımı toparlamaya çalışıyorum..
tartıldım.. 100 gr vermişim =/ bu bile bi mucize.. çünkü baya bi kaçırmıştım..
dikkat etmeye çalışsamda.. 20 Mayısta nası gdicem ya =/ Utançtan gidemem heralde..
şimdi kahvaltı edicem.. ve bugün listemden dışarı nolursa olsun çıkmıcam!!!

Günaydın herkesee ...

Burçin sağol canım 24 saat açık büfe olan biyerde kendimi ne kadar tutabilirim bilmiyorum .Ama kendimi kasmıcam gelince nasılsa kaldığım yerden devam ..

günaydın arkadaşlar nasılsınız hepinizi tebrik ederim cok iyisiniz kimse artı degil ben cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi yatak yorgan yatıyorum öksürük mahfetti yemek yiyemiyorum ama sadece günde üç dört lt kola içiyorum malesef içim acayip yanıyor ine vurduruyorumm ayaga kalkacak dermanım bile yok

herkese merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan

tülaycım iyi tatiller canım keyfini çıkarmaya bak tatlım :smiley-cool:

izlem ellerine saglık tatlımmm liste harika olmuş bundan sonra özelden atıyoruz kilo bildirimlerimizi öylemi dogrumu anladım :uhm:

geçmiş olsun abla .inanki 3-4 kez okumak zorunda kaldım mesajını ne yaptın sen yaa gözlerime inanamadım 3-4 lt kola ne demek kolanın zararlarını google yaz da bi gör oku aman Allahım ökürügün sana zararıo kolanınkinin yanında 1000000000/1 falan kalır :umursamaz: taze naneli ev yapımı limonata falan içseydin keşke onlar daha iyi gelirdi hararete :içelim:

merhaba kizlar!

iki üc haftadir salladim burasini, Allah versin ne buluysam yedim ama simdi yine rejime devam etmek istiyorum....

okadar yememe ragmen kizarmaa olsun pastalar börekler cikolatalar ohooo... kilomu korudum sayilir en fazla 200 gram almisimdir, 80in altina inmeyi hedefliyorum bi inebilsem yine bir ara verebilirim kilomu koruyarak.

Bakalim insallah hemen pes etmem.

Hep beraber güzel bir hafta dilerim

allah kavuştursun allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin
aminnn sağolasın efeçağla..
listede yanlışlık yapmışım asutaha'da hemen düzeltiyorum

semacım senin bildiriminde de yanlışlık vardı, geçen hafta ile tutmuyordu, değişiklik yapmadım canım...
tamam canım önemli değil..
iyi tatiller toprammm..bende ağustosu bekliyorum..memlekete gidicem..
herkese günaydın kilo veren herkesi kutluyorum.bu sabah erkenciyim yürüyüş yapıp geldim.şimdi kahvaltı yapıcamopuyorumnanaktan
günaydın canım..
günaydınnnnnnnnnnnn a.s.
günaydınnn..canım nasılsın?
gümnaydın kızlarrrrr

günaydınnn banucum..
günaydın..
selmacımgeçmiş olsun..yanlış okumadım dimi 3,4 lt yazmışın..3,4 bardak demek istedin herhalde..bir bardak kolada 25 tane kesme şeker değerinde şeker olduğunu biliyorsun sanırım..sakın içme şekersiz limonata falan içsen hararetini alır..sirkeli ballı su falan iç hemen o kolayı bırakkkkklava:klava:klava:

günaydın denizcimmm..opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm öksürük için 1yemek kaşığı pekmeze karabiber karıştır ye öksürüğe iyi gelir.annanem bana hep öyle yapardı öksürdüğümdeopuyorumnanaktan acil şifalar

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
bursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: kupa bizimmmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…