darkolive şu resim konusunu en kısa zamanda halledicem canım
izlemcimm
cnm ya unuttum ben ona yorum yapmayı ekliycem bende en kısa zmanda
birde akşam yemegin yatynı şekilde yiyoruz dimi anladıgım kadarıyla
ya çorba
yada sebze yemegi
ekmek yokk
tamam canım tebrik ederim bu arada, bizde balık etli grubuna girdik sayılır dimi kaydirigubbakcemile3
buyurun size kahve yapıyorum isteyenler parmak kaldırsın aklinialirimsmile
buyurun size kahve yapıyorum isteyenler parmak kaldırsın aklinialirimsmile
Merhaba ben geldim, tam 80 kiloyummmmm burada başlayabilirim heralde???
tabiiki hoşgeldin aramıza bol kararlı günler
merhabalar......
öncelikle DARKOLIVe izlem ablam RESIM YÜKLEME KONUSU bence süper, neden dersen... aylinnn bu ne hallll yazdiginda cizz etti icimm... aci ama gercek. beynime tekrar hirs girdi...
Nalcy ve baharnaza da tskler... yorumlariniz icinn... evet basenlere sinir oluyorumm... göbek migde sistiii... ben 93 ü en sonn 3 yil önce görmüstüm, ne oldu bana bi bilsemm.... sözlendimm. insan zayiflar sisecegi yerde demiah ahhh
darkolive... yalvariyorumm beni bu hafta listeye al... nolur... rica ediyorumm.. daha cok bir hevesle zayiflicama inaniyorum, LÜTFEN.... tekrar birakirsam kiiii (bu olmicak) BENI ASLA VE ASLA tekrar almicaksiniz topige... sart olarak bunu sölüyorum... rica ediyorum lütfenn... ben burda yeni degilimm... yenileri denersinn.. bana ben eskilerdenimm... kuralda bide bu olsa olmazmi?
bana destek cikin böylelikle... eskiden is yerinden girebiliyordum KK ya.. ama orda acilmiyor bu site... cok agir gidiyorr.. o yüzden sadece aksamlari yazabiliyorum((
selma abla iyiyim sen nasilsin nasil oldunn
bugünkü menüm:
sabah: 1 sandevic
ara: 1 elma
öglen: 1 sandevic
aksam: 1 bucuk tas domatesli sehriye corbasi, 3 köfte, bol salata, 2 kasik yogurt
ara: portakal suyu
2 bucuk litre su
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok..bugün yanımda eğitimde kız vardı öğlen arasında açayım dedim o zaman da hata verdi giremedim kusura bakmayın..
selmacım bursasporu tebrik ediyorum canım..gözünüzaydın çok iyi oldu valla çok sevindim tüm büyüklere ders olsun azcık kendilerine gelsinler..
geçmiş olsun bu arada selmacım dikkat et kendine ama sakın kola içme çok çok canın isterse günde bir bardak zero iç bari..
aylincim fotonu görünce şok oldum resmen ne kadar ince görünüyordun önceki fotolarında hemen hemen başlıyorsun eski halinden de ince olmaya tamam mı canım..bak nişana dek birsürü zamanın var..
baharcım çok tebrik ederim canım bence de süpersin ödüllerinin devamını diliyorum:)bende ödül mödül yok valla ekim sonuna kadar...
tülaycım sana şimdiden iyi tatiller canım gönlünce gez eğlen yemeni de çok çok kısma yediğin kadar hareket ettikten sonra hiiç sorun olmaz..allah içinize sindirsin işallah benim tatilim de Haziranın son haftasında ve Ağustosun ilk haftasında iple çekiyorum valla nasıl yorgunum anlatamam..
ben de bugün regl oldum ama ona rağmen acayip incelmiş hissediyorum kendimi..bugün şirkette alakasız birkaç kişi de söyledi zaten zayıflamışsın diye sevindirik oldum haliyle..kaçaksız devam...kocama dışardan gelirken çikolata aldım o yedi ben baktım..hayret regl olmama rağmen hiiç tatlı istemiyor canım...bugünkü menüm:
sabaheynirli,fındık içli omlet
1 dilim çavdar
öğle:2 enginar göbeği z.yağlı
5 inegöl köfte
yoğurt
ara:1 çilekli activia(fındık içli)
2 kivi
yatmadan önce de süt içcem..
İzlemcim ben de sana mail atıcam bugün unutmuşum fotolarımı sen eklersen çok sevinirim ya bence de fotolar çok önemli motivasyon kaynağı..benim suratımı kapatmana da gerek yok canım sakıncası yok benim için..
malum bugün ezel günü ben kaçar öptüm sizleri..yarın işallah şirkette açılır da girebilirim..
slm adatoprak
tamam aylin seni listeye alıcam bu hafta ama ne olur sende çabala biraz...olumunekankayizsmile
aylincim fotonu görünce şok oldum resmen ne kadar ince görünüyordun önceki fotolarında hemen hemen başlıyorsun eski halinden de ince olmaya tamam mı canım..bak nişana dek birsürü zamanın var..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?