inşallah ya şu an ama zayıflama hevesim gitti gaza gelebilsem havalarda kötü 2-3 haftadır yağmur 15 derecenin üstüne çıkamadık.Sanada aferin iyi dayanmissin. Bu cuma artık 80 altına inersinseyhann
cnm ya biraz sabır herşeyi çözüyor veremezsem ben veremezdim emin ol
homini gırtlak yerdim çünkü
adaa
sevindim cnm iştahın açık mı benime kapandı çok az yiyorum tıkanıyorum gerçi birazda gribim
çocuklarda hasta fırsat bulamıyorum ondan belkideee
şu sorunlu ayakkabı mı degiştirdim çok şükür yerine 2 tane ayakkabı aldım
çocuklarıda k.valdeme bıraktım biz gelene kadar pataesli börek yapmış bir sürü koydu eve götür diye bende eşime hazırladım tadına bile bakmadım
aferin bana yahuu
inşallah ya şu an ama zayıflama hevesim gitti gaza gelebilsem havalarda kötü 2-3 haftadır yağmur 15 derecenin üstüne çıkamadık.Sanada aferin iyi dayanmissin. Bu cuma artık 80 altına inersin
seyhann
cnm ya biraz sabır herşeyi çözüyor veremezsem ben veremezdim emin ol
homini gırtlak yerdim çünkü
adaa
sevindim cnm iştahın açık mı benime kapandı çok az yiyorum tıkanıyorum gerçi birazda gribim
çocuklarda hasta fırsat bulamıyorum ondan belkideee
şu sorunlu ayakkabı mı degiştirdim çok şükür yerine 2 tane ayakkabı aldım
çocuklarıda k.valdeme bıraktım biz gelene kadar pataesli börek yapmış bir sürü koydu eve götür diye bende eşime hazırladım tadına bile bakmadım
aferin bana yahuu
tülayyyyyyyyyyyyyy
naptın sen bacuuuu kız ben normald ebile yiyemem o çikolatayı bir iki yeseydin ama tutamadın sanırım kendini ya
spiralle hamile kalma konusuna gelince çevremde bir kaç klişi öyle kaldı hamile
kızlar akşamları şekersi oldugu sürece çay ve bitki çayları tüketebiliz dimi bi sakıncası olurmu
hoşgeldin canım
benim makinede bi ara öle yapıodu her biyerini söktüm iice yağladım filan ama yine devam etti tüm gün makinayla uğraştım sonunda yaptım
masuran bozulmuş olabilir canım onu değiştir veya iğnen filan eskimiş olabilir ,gerginlik ayarınada dikkat et işin aceleymiş inş. biranönce halledersin
Günaydın kızlarr...
Bitanem inş makineni yapabilirsinde işin yarım kalmaz .Ne zaman acil bişey olsa bi aksilik çıkar zaten .
İzlem hep gül canım .yolun butaraflara düşerse bende beklerim canım kaydirigubbakcemile5
Burçin sen kahvaltıdan öncemi içiosun kahveni bacım yaa bilmiyorumkismile Bi ara bunun zayıflattığını duymuştum ama ben aç karna hayatta içemem yapamadım o yüzden ..
çağlayan yaa menüne baktımda araların nerde senin güzelim çok az değilmi o yediklerin akannehir
baharnaz ve aylin sizede afiyet olsun kızlarr opuyorumnanaktan
kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm
kabızlık çeken arkadaşlar bence bol yeşillik tüketin bende şimdilik işe yarıyor gibi
ben öğlenleri simit ayran yediğimde sorun oluyor
ama bol sebzeli çiğ lahanalı filan salata yersem sorun yok
bu arada çok şükür bugün bende regli oldum.sositososito
olamayanlar da en kısa zamanda olur inşallah:Saruboceq:
kızlar listemiz gene iç açıcı değil anlıycanız üzere... biraz daha gayret...
herkes bi dahaki hafta bana kilo bildirimini özel mesaj atsın...çünkü araya muhabbet giriyor karışıyor size zahmet...
herkes resim koyacak ister yüzünüzü saklayın ister saklamayın listedeki herkes şu anki boydan fotoğrafını koyucak, yaza giriyoruz herkesin daha çok gayret etmesi gerekiyor
hadi bakalım iyi zayıflamalar ilk resim benden olsun kızlar...
bu resim olayı çok önemli hadi bakalım...
slm kızlar ben geldim dünkü çöplük gibi dolan mideyi ne yapacam bilemiyorum aslında çok yemedim ama çok karıştırdım diye çok rahatsız oldum...dünkü yediklerimi yazıyım siz karar verinnbilmiyorumkismile
SABAH:
1 yumurtayla peynirli menemen,5 zeytin,peynir,domates,salatalık,1 dilim ekmek
İŞTE BUNDAN SONRASI KARIŞIK OLDU....
1elma,
3 patates köftesi,2 parça ızgara tavuk salata
1 avuç çerez,1 bardak çay
1 dilim karpuz,1 dilim kavun
5 erik
yarım muz,yarım elma
1 kase erik daha
1 elma
1 türk kahvesi
BUNLARI ARAYLA YEDİM...YANİ AKŞAM YEMEĞİ NİYETİNE MEYVEYİ ÇOK KARIŞTIRDIM..NEYSE ARTIK OLAN OLDU.....:umursamaz:
İZLOŞUM LİSTE SÜPER SENDE SÜPERSİN...SENİN BOYUN VAR BACU BEN 67 KİLOYUM SEN 74 AMA FOTODA AYNIYIZ CANIM...BEN SENDEN KISAYIM ASLINDA İLERDE HEDEFİMİ 55 DİYE GEÇECEMM...FOTO MESELESİNE GELİNCE HİÇ BOYDAN FOTOM YOK ÇEKİLİYİM YÜKLÜYECEM CANIM KAPTANIMMM:jeyyar:
BANU GÖZÜN AYDIN CANIM REGL OLMUŞSUNN..hihoyyyt
TÜLAYCIM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GEL BİZİM YERİMİZEDE EĞLEN AMA FAZLA KAÇAMAK YAPMA CANIM...FAZLA ÖZLETTİRME KENDİNİ...yasakkelime
SEMACIM ALLAH KAVUŞSURSUN BACU YAA ÇOK ZOR AYRILIK...:gitme:
ORTİİİİ BU SEFER AYNI KİLO VERMİŞİZ KIZZZZ AFERİN SANA İŞTE BÖYLE HİZAYA GEL...DEVAMMM..:lepi:
AYLİNCİMMM BENCE BU SEFER DİYETİ HİÇ BIRAKMA BACU YAAAA SENDE BENİM GİBİSİN BENDEDE ŞU KAHROLASI BASENLER VAR....EN NEFRET ETTİĞİM YERLER ORALARI...BİDE KOLLARIMDA ERİSEEEE...kafamçokkarıştı
bursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım
merabalar bayanlar ben bu gün tartıldım tammm 87 kiloyum cok mutlu oldum işallah böyle devam eder
Karşı karşıya kalabileceğin muhtemel bir
musibet için en kötü ihtimal ne olabilir sorusunu kendine sor. Sonra bu
muhtemel sonuca kendini alıştır, ona tahammül etme konusunda kendine
telkinde bulun. “Allah bize yeter, O ne güzel vekildir” ayetini tedebbür
ederek bu hali sakin bir şekilde iyimser... bir tabloya dönüştürmeye bak.
La-Tahzen
/ Üzülme
Şunu unutma yaşadığın günün sınırları içinde yaşamazsan
sıkıntı ve kaygıların artacak demektir. Biraz daha açarsak; Sabaha
çıktıktan sonra artık akşamı bekleme, akşama kavuşunca da sabahı
bekleme. Ne maziye takıl kal ne de gelecek kaygısı içinde ol. Yani ânı
yaşa.
La-Tahzen / Üzülme
İnne maal usri yüsran / Her zorlukla
birlikte kolaylık vardır. Yani kolaylık zorluğun içinde saklıdır!.. Bir
başka ifade ile; kolaylık; zorluk zannettiğimiz şeyin taa kendisidir!..
La-Tahzen
/ Üzülme
Arapların bir sözü vardır; “Gerilen ip kopar” yani
sıkıntılar, üzüntüler üst üste geldikçe ferahlama, rahatlama kapı da
demektir. Allah Teala buyuruyor ki “Kim ki Allahtan gerçek manada ittika
ederse Allah da ona bir çıkış, kurtuluş yolu lütfeder ve ona hiç
beklemediği, hesap etmediği yerlerden rızık ihsan eder”.
La-Tahzen /
Üzülme
Ahiret inancı, insanlığa huzurlu bir dünya hayatını sağlama
yolunda büyük bir güç kazandıran muhteşem bir inanç sistemidir. Bu
dünyada malı gasp edilen, zulme uğrayan ve bir şekilde haksızlığa maruz
kalan kimse ahirette adaletin yerine geleceği inancıyla kalbi bir
sükunete kavuşur..
adacım
ben civan perçemi içiyorum cnm adetleri düzenliyor
diyet süesince içicem artık napayım ypksa böle motivasyonumda bozuluyorr
Karşı karşıya kalabileceğin muhtemel bir
La-Tahzen
/ Üzülme
yaşa.
La-Tahzen / Üzülme
La-Tahzen
/ Üzülme
La-Tahzen /
Üzülme
sükunete kavuşur..
baharnaz süper gidiyosun valla tebrik ederim boyun kaçtı canımselam kızlar
elimpia teşekkürler canım 1. olduğumun bile farkında değildim sen yazınca dank etti :))
selma çok geçmiş olsun canım ama nolur şu kolayı içme lütfen lütfennn
aylinn bence de daha önceki halin daha zayıftı gibi çabuk dikkat
az önce diyetisyenimden geldim bu arada bana süpersin dedi bir sürü ödül verdi çok mutlu oldum artık balık etlisin dedi .))) ne mutlu oldum anlatamam hihoyyyt
en kısa zamanda bende koycam canım resmÖNEMLİ...
kızlar naclyden başka hiç kimse resim yükleme konusunda hiç bişiy dememiş, neden korkuyosunuz herkes boydan bir resmini yükliyecek yüzünüzü kapatın koyun ne varki bunda çekinecek...lmaz:
BU MOTİVASYON AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ KOCA BİR GÖBEKLE GİRMEK İSTEMİYORUZ YAZA DEĞİL Mİ?
hoşgeldiiiinnn a.s.Merhaba ben geldim, tam 80 kiloyummmmm burada başlayabilirim heralde???
hadi aylin bu sefer olucak olumunekankayizsmilemerhabalar......
öncelikle DARKOLIVe izlem ablam RESIM YÜKLEME KONUSU bence süper, neden dersen... aylinnn bu ne hallll yazdiginda cizz etti icimm... aci ama gercek. beynime tekrar hirs girdi...
Nalcy ve baharnaza da tskler... yorumlariniz icinn... evet basenlere sinir oluyorumm... göbek migde sistiii... ben 93 ü en sonn 3 yil önce görmüstüm, ne oldu bana bi bilsemm.... sözlendimm. insan zayiflar sisecegi yerde demiah ahhh
darkolive... yalvariyorumm beni bu hafta listeye al... nolur... rica ediyorumm.. daha cok bir hevesle zayiflicama inaniyorum, LÜTFEN.... tekrar birakirsam kiiii (bu olmicak) BENI ASLA VE ASLA tekrar almicaksiniz topige... sart olarak bunu sölüyorum... rica ediyorum lütfenn... ben burda yeni degilimm... yenileri denersinn.. bana ben eskilerdenimm... kuralda bide bu olsa olmazmi?
bana destek cikin böylelikle... eskiden is yerinden girebiliyordum KK ya.. ama orda acilmiyor bu site... cok agir gidiyorr.. o yüzden sadece aksamlari yazabiliyorum((
selma abla iyiyim sen nasilsin nasil oldunn
bugünkü menüm:
sabah: 1 sandevic
ara: 1 elma
öglen: 1 sandevic
aksam: 1 bucuk tas domatesli sehriye corbasi, 3 köfte, bol salata, 2 kasik yogurt
ara: portakal suyu
2 bucuk litre su
ayyy canım negüzel yaaa eksikliğin belli oluyor nihalm olumunekankayizsmilekızlar ben geldim ama kimsecikler yok..bugün yanımda eğitimde kız vardı öğlen arasında açayım dedim o zaman da hata verdi giremedim kusura bakmayın..
selmacım bursasporu tebrik ediyorum canım..gözünüzaydın çok iyi oldu valla çok sevindim tüm büyüklere ders olsun azcık kendilerine gelsinler..
geçmiş olsun bu arada selmacım dikkat et kendine ama sakın kola içme çok çok canın isterse günde bir bardak zero iç bari..
aylincim fotonu görünce şok oldum resmen ne kadar ince görünüyordun önceki fotolarında hemen hemen başlıyorsun eski halinden de ince olmaya tamam mı canım..bak nişana dek birsürü zamanın var..
baharcım çok tebrik ederim canım bence de süpersin ödüllerinin devamını diliyorum:)bende ödül mödül yok valla ekim sonuna kadar...
tülaycım sana şimdiden iyi tatiller canım gönlünce gez eğlen yemeni de çok çok kısma yediğin kadar hareket ettikten sonra hiiç sorun olmaz..allah içinize sindirsin işallah benim tatilim de Haziranın son haftasında ve Ağustosun ilk haftasında iple çekiyorum valla nasıl yorgunum anlatamam..
ben de bugün regl oldum ama ona rağmen acayip incelmiş hissediyorum kendimi..bugün şirkette alakasız birkaç kişi de söyledi zaten zayıflamışsın diye sevindirik oldum haliyle..kaçaksız devam...kocama dışardan gelirken çikolata aldım o yedi ben baktım..hayret regl olmama rağmen hiiç tatlı istemiyor canım...bugünkü menüm:
sabaheynirli,fındık içli omlet
1 dilim çavdar
öğle:2 enginar göbeği z.yağlı
5 inegöl köfte
yoğurt
ara:1 çilekli activia(fındık içli)
2 kivi
yatmadan önce de süt içcem..
İzlemcim ben de sana mail atıcam bugün unutmuşum fotolarımı sen eklersen çok sevinirim ya bence de fotolar çok önemli motivasyon kaynağı..benim suratımı kapatmana da gerek yok canım sakıncası yok benim için..
malum bugün ezel günü ben kaçar öptüm sizleri..yarın işallah şirkette açılır da girebilirim..
kaydirigubbakcemile2 eşine sakla bidahaki sefere adabugünkü menüm.
sabah:kepek ekmekle küçük tost
2zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1elma 2fincan yeşil çay
öğle:1tabak patlıcan yemeği
cacık
1dilim kepek ekmek
ara öğün:burda biraz bozdum.klava: klava:komşum sıcaksıcak börek getirdi.yapma dedim bana kötülük ediyorsun dedim.ve 2parça yedim.hadi 1parça yiyorsun 2.niyeeeeee
akşam:birşey yemedim offffff şimdi 150tane mekik çekicem böreği eritmem lazımklava: iyi olur bana hatta 200 çeksem daha iyi olur...
regl döneminde bende öle oluyorumkızlar güzel dilekleriniz hepinize çok teşekkür ederim.
nihal sen ne güzel atlatıyorsun regly kabusunu ben az önce ne yaptım yaa çok pişmanım çok ama dayanamıyorum reglym çok yakın benimde acayip tatlı krizindeyim.Tüm gün dayandım yemedim ama beynimin içinde uçuşup durdu tüm tatlılar taki akşam eşim marketten bitter çikolataları getirene kadar .
tam 80 gramlık bitteri yedim yaa "çüşş" diyebilirsiniz serbesst ama inanın bi paket daha yitebilirdim o haldeyim .. kayısı tarçınlı süt falan hiç fayda etmedi ...
çok pişmanım yaa offfffffff tam 400 kalori aldım gereksiz yere yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kaydirigubbakcemile5bugünki menüm
sabah
domates salatalık 4 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay 2 dilim peynir 1 çatal reçel 1 yumurta
takip eden varsa menümü kızlar ben kahvaltıda hiç kısmıyorum zaten hiçbirzaman aşırıya kaçılmıyor bunları yiyorum
ara yok temizlik yaptım 1 elma yedim
saat 3 gibi yarım porsiyon kısır
yarım tahinli çörek şekersiz çay
5 gibi 10 erik
akşam 7de de 1 servis kaşığı bamya yemeği ekmek yok
spor ev temizliği egenin peşinde koşma ve misaifrlere hizmet etme :))
valla tülay moralini bozmak istemem ama annem, teyzem, yengelerim ,eşimin yengeleri,komşum..... say say bitmez hepsi spiralle hamile kaldı ohaoldumsmileşimdide canım bamya çekti ben çok severim zeytin yalı bide ekşili ohhh bayanssulusmile
spiralle hamile kalınmaz dimi kızlar akannehir ben oğluma hamile kalıncada böyle olmuştum . herkes ilk 3 ay kilo verir ben 4-5 kilo almıştım alsanaalsanasmile
selmaa ablam süper bi paylaşım olmuş ellerine sağlıkKarşı karşıya kalabileceğin muhtemel bir
La-Tahzen
/ Üzülme
yaşa.
La-Tahzen / Üzülme
La-Tahzen
/ Üzülme
La-Tahzen /
Üzülme
sükunete kavuşur..
ablalarım mönülerinizi okuyorum öğlenleri daha ağır akşamları daha hafif yiyorsunuz sanırım sizce doğrumu köfteli falan ben et yemiyorum hiç o yüzden köfte tavuk ızgara falan hiç et türü yemiyorum yesem onlar tam diyetlik tok tutar kaloriside az neyse
bende neler yediğimi yazayım bugün
sabah
bir lavaşın çeyreği,domates,roka nane,bir yemek kaşığı lor
öğlen hiç birşey
akşam;4 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği 2 yemek kaşığı kısırı salatayla karıştırdım yedim
akşamdan sonra;1 bardak form çayı,1 elma 5 lokma karpuz 4 tane erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?