80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah ya şu an ama zayıflama hevesim gitti gaza gelebilsem havalarda kötü 2-3 haftadır yağmur 15 derecenin üstüne çıkamadık.Sanada aferin iyi dayanmissin. Bu cuma artık 80 altına inersin

inşallah ya şu an ama zayıflama hevesim gitti gaza gelebilsem havalarda kötü 2-3 haftadır yağmur 15 derecenin üstüne çıkamadık.Sanada aferin iyi dayanmissin. Bu cuma artık 80 altına inersin

bu hafta ümit ediyorum artıkkk

adacım
ben civan perçemi içiyorum cnm adetleri düzenliyor
diyet süesince içicem artık napayım ypksa böle motivasyonumda bozuluyorr

bencede aferin iradene hakim olmuşsun.alkisalkisalkis

normalde bende yiyemezdim. hatta 1 dilim yesem içimi bayar bitter ama doyamadım bugün .dahada yerdim valla olsa artık yarına telafi etmeye çalışıcam napıyım yedik bikere eyvahedigeldismile

çay kahve şekersiz olduğu zaman sınırsız canım ama bitki çaylarını 3 bardaktan fazla tüketmemek gerekiyormuş .

evet ya igne eskiymis herhalde ertesi gün süper dikmeye basladi makine, elbiseyide yetistirdim. allaha sükür. ama var ya ebise cok güzel oldu

oyle oluyor zaten hep isim acele olunca hep bir aksilik cikiyor, ama hakkimda hayirlisi böyledir deyip kendimi rahatlatiyorum. ama elbiseyi hallettim cok sükür.

kızlarrrr sonunda reglii oldummmmmmmmmmm

hadi canim kendim olmus gibi sevindimopuyorumnanaktan

kabızlık çeken arkadaşlar bence bol yeşillik tüketin bende şimdilik işe yarıyor gibi

ben öğlenleri simit ayran yediğimde sorun oluyor
ama bol sebzeli çiğ lahanalı filan salata yersem sorun yok

ya lahanayi aldim hala yapmadim su senin dedigin salatadan, ilk firsatta yapacagim insallah, su lahana cürümeden

bu arada çok şükür bugün bende regli oldum.sositososito
olamayanlar da en kısa zamanda olur inşallah:Saruboceq:

senin de gözün aydin

anaa ilk üce girmisim ya :lepi: haftaya kesin gine sonda olurum cünki cumadan beri gine civittim ve regl olmayi bekliyorum felaket sisim

bursalı arkadaşlar şampiyonluğunuzu canıııı gönülden kutlarım

senin gecen attigin fircadan sonra ne olduysa gaza geldim, ama bu hafta iyi gibi degil sen bana gine bir firca at

merabalar bayanlar ben bu gün tartıldım tammm 87 kiloyum cok mutlu oldum işallah böyle devam eder

hadi canim insallah

güzelmisssopuyorumnanaktan

darkolive ben yalnış anlamşm neden biliyomusun ben 2 hafta düzenli paylasımdan sonra listeye alıncak diye anladım sen hem paylaşım hem kilo bildirimi diyosun şimdi dank etti ozamn bu cuma kilo bildirimi yapıyorum kusuruma bakma kızma canm yeniyim

ya üc dört gündür götürüyorum gine. reglde olmadin daha niyeyse. aslinda her an olmam lazim

herkese hayirli aksamlar

esim evde laptop u istiyor ben cikiyorum hanimlar belki sonra girerim gine olmadi sabbah bir göz atarim.

bide bugun o kadar cok yorulmusum ki saat 4 de koltukta uyuya kalmisim saat 9 da zorla uyandim. yarin da sabah erkenden kalkmam lazim. ne zaman uyuyup ne zaman kalkcam artik allah bilir

tşk paylaşım için çok anlamlıopuyorumnanaktan

ay aslinda hic cikasim yok ne güzel nerdeyse herkes bugün burda nedense
hadi öpüldünüz. fazla kaynatmayin ha kisakanirim

bence siz beni fircalayin bol bol
cok kacirdim gine

ii geceler kızlar tülaycım yarın telafi edersin tabikide öpüyorum sizleriiii

ablalarım mönülerinizi okuyorum öğlenleri daha ağır akşamları daha hafif yiyorsunuz sanırım sizce doğrumu köfteli falan ben et yemiyorum hiç o yüzden köfte tavuk ızgara falan hiç et türü yemiyorum yesem onlar tam diyetlik tok tutar kaloriside az neyse
bende neler yediğimi yazayım bugün
sabah
bir lavaşın çeyreği,domates,roka nane,bir yemek kaşığı lor
öğlen hiç birşey
akşam;4 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği 2 yemek kaşığı kısırı salatayla karıştırdım yedim
akşamdan sonra;1 bardak form çayı,1 elma 5 lokma karpuz 4 tane erik

baharnaz süper gidiyosun valla tebrik ederim boyun kaçtı canım
en kısa zamanda bende koycam canım resm
Merhaba ben geldim, tam 80 kiloyummmmm burada başlayabilirim heralde???
hoşgeldiiiinnn a.s.
hadi aylin bu sefer olucak olumunekankayizsmile
ayyy canım negüzel yaaa eksikliğin belli oluyor nihalm olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile2 eşine sakla bidahaki sefere ada
regl döneminde bende öle oluyorum
kendini tutmak çok zor bugün telafi edersin canım
kaydirigubbakcemile5
valla tülay moralini bozmak istemem ama annem, teyzem, yengelerim ,eşimin yengeleri,komşum..... say say bitmez hepsi spiralle hamile kaldı ohaoldumsmile
selmaa ablam süper bi paylaşım olmuş ellerine sağlık

gayet güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…