80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız
bugünkü menüm
2 dilim diyet ekmek domates peynir zeytin
öglen 1elma biraz erik
akşam semizotu salatası yogurtlu
1dilim karpuz
1saat yürüyüş yaptım
tabi işte şekerci çay içtim bolca:)

yükledim nihyet resimleri ikisinide sabah cektim koyu renk kiyafetle cok daha zayif cikmisim sanki, alinti yapmassaniz sevinirim

iyi düsünüyorsun canim aferin uyumlu ol, sonra yüz yüze bakacaksin o insanlarla
baskalarinin gazina gelme, sonra herkes kapilarini kapatik kendi evine gircek sen ama o insanlarla beraber yasayacaksin.

tsk ederimmm, annem de öyle dediii, ayni apartmanda kalmak sorun degill, o disiplini huzuru koruyabilmen önemli dedi... hic sorun yok, yeterki fazla yüz verme herkes kendi evini bilsin dedi... yeri geldi temizliginide yaparsin yemege de cagirirsin dedi, ama bütün gün cat kapi olmaz dedi.. zemuszemus

tuba ile aylinin muhabbetini bitiremiycem pessssssss ettim kaç saattir okuyorum yahuu kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy koptummm yaaaa
bende diyorum kaptanin sesi neden cikmiyorrr hahaha kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

kahvalti güzel
aksam yemegi güzel

aralarda iyi
ama öglen bi elma erik beni kandiramazdi

dayanabiliyorsan süper valla tam gaz

seyhancım yüklediğin fotolara nasıl bakılıyo birde kilomu nasık 80-89 kilo çizelgesine ekleyecem

şu ansa bir hata var kızlar daha sonra yükliycem nihalin resimlerini hata verip duruyor site bi modemimi resetliyim bari şişmiş olabilrrr

kahvalti güzel
aksam yemegi güzel

aralarda iyi
ama öglen bi elma erik beni kandiramazdi

dayanabiliyorsan süper valla tam gaz

normalde yemekhaneye gidiyodum ama bugün çok yogundu hastane ara öğün olarak götürdüğüm elmayla geçiştirdim cnmyerimseniben

normalde yemekhaneye gidiyodum ama bugün çok yogundu hastane ara öğün olarak götürdüğüm elmayla geçiştirdim cnmyerimseniben

evet canim haklisin bazen kosusturmaca oluyor yemek bile yiyemiyorsun öyle oldukdan sonra sorun yok, ama iyi aksam telafi etmemisin

seyhancım ben bunu dememiştim ama sağol genede ben hepinizin kilolarının yazdığı bir liste var ne kadar kilo verdiyseniz gösteriyo onu demiştim alıntı oldugu için tekrardan alıntı yapamıyom

seyhancım ben bunu dememiştim ama sağol genede ben hepinizin kilolarının yazdığı bir liste var ne kadar kilo verdiyseniz gösteriyo onu demiştim alıntı oldugu için tekrardan alıntı yapamıyom

canim onu bende bilmiyorum malesef cünkü listede yokum simdilik

seyhanida listeye al kaptanim yaa

seyhan zayif duruyorsun bu benim eski halim yaaa 82 kiloyken

tesekkür ederim hepinize az daha zayif deyin rejimi birakicam hahah

atomik boyum 171cm

aylinim zaten bende 82 yim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…