ama kimse konusmuyor
herkes puanlarin listesini aliyo kaydirigubbakcemile3
ada cim menün güzel sporda yerinde vereceğine inanıyorum kesinlikle, metabolizmaya göre değişebilir ama böyle verdiğin 2 günde geri gelmez Nalcy süper görünüyorsun maşallah gömleğine göz koydum ayrıca
bilmiyorum arama deyip yüzüne kapadim simdi arayamam onu, kabahati gözümde büyük onun gözünde yok bile, saygisizligi o basindan yapti herzaman altdan almak istemiyorum simdi böyle evlenince ne olacak bilmiyorum
bekliyorum
yarin arkadasimin kinasi var onun hediyesini hazirliyoru özene bezene aklim dagilsin
ince ince okudum yazdıklarınızı fıstıklar ben uğraşamam bu kaç puandı diye hatırlayamam karıştırırım filan çilekçim sen kaç puandın ya salatacım sen kaç puandın
ya bunlarla uğraşmak bile kilo verdirir yahu mantığı bumu acaba :)
gönderiyim gömleyimi sana canımmmmm...
ince ince okudum yazdıklarınızı fıstıklar ben uğraşamam bu kaç puandı diye hatırlayamam karıştırırım filan çilekçim sen kaç puandın ya salatacım sen kaç puandın
ya bunlarla uğraşmak bile kilo verdirir yahu mantığı bumu acaba :)
aylin bu sanaklava: hafta sonu grillde fazla puan kaçırmaman için
sagolun hepiniz, bakalim biraz zaman gecsin simdilik birsey yapmayim bu sinirle dahada kötüye varir
aylin ben stuttgartdan, memeleket afyon, yas 23, dügün belirsiz seneye 30.4 düsünüyordük güya ama karsi tarafdan dügünün d sinin konusu acilmadi bende birsey diyemiyorum. onun ailesi söylemesi lazim zorla kiz vermiyoruz, neyse konuya fazla girmeyelim simdi ahlamaya baslicam
kızlar ben kaçar darkolive, bitanem aylin nalcy seyhan masumm
iyi akşamlar
kızlar ben kaçar darkolive, bitanem aylin nalcy seyhan masumm
iyi akşamlar
ah canim ahhh seni cok iyi anliyorumm
ben sözlüyümm... nisanim 14.11 de olucak..
bizde böyle kavga ederiz veya ona kizarimm... özür dilemesini bilir ama...
AMA en sinir oldugum seyy.. hicbirsey olmamis gibi davranirr sinir olurumm...
üzerime gelmez...
elbet onunda saygisizligi oluyor olmuyor degil... ama herseyide alttan alamayizz...
iyi düsünmeliyizz.. biraz da süründürmeliyizz
kabahati nedir bilmiyorum amaa aramasini yazmasini bekle derim... kabahatinin farkindaysada kinaya gelir görür seni diye düsünüyorumm
hele bi zayiflayim senin gibi olayim yola balim yolla
iyi aksamlar canim ablam
evet hic birsey olmamis gibi davranmalara hic gelemem, ben hep derim insan hata yapar bende yaparim, özür dilemenide istemiyorum ama hatani kabul et bunu kabul ettigini ben konusmalarindan anlarim merak etme diyorum. amaaaan iste böyle....
benim nisan gecen sene ocak da olmustu epey oldu düsün bir defa kayin pederim konuyu acti actigi gibi aninda kapatti anlamadim
annem babam beni sikistiriyor ne bicim hic dügün yapacaklari falan yok diye
onun annesi babasi ise beni cok cok seviyor görünürde ama nicin dügün namine konu acilir bilmiyorum
canim boyun kac senin?
ben gecen sene 82 kiloydum burda zayiflamistim geri aldimm ah ahh
81 kilo bende fistik gibi gösteriyoo... bence sen 75 olsan yeter gelinligin icin.. tabi 70 daha iyi... ah bende olabilsemm
bugün resim cektim biraz sonra üsenmesem yükleyecegim bilgisayara, sizlerden ekleyen yokmu???
gelinligi düsünmüyorum ben canim, 70 olmak istiyorum 4-5 sene evvel oldugum gibi
kilo aldikdan sonra her yanim agrimaya basladi zaten skoliose var fazla kilo acaip sirt ve boyun agrisi yapiyor ayrica igrenc duruyor kiyafetler yakismiyor....
boyum 1,71 senin?
iyi aksamlar canim ablam
evet hic birsey olmamis gibi davranmalara hic gelemem, ben hep derim insan hata yapar bende yaparim, özür dilemenide istemiyorum ama hatani kabul et bunu kabul ettigini ben konusmalarindan anlarim merak etme diyorum. amaaaan iste böyle....
benim nisan gecen sene ocak da olmustu epey oldu düsün bir defa kayin pederim konuyu acti actigi gibi aninda kapatti anlamadim
annem babam beni sikistiriyor ne bicim hic dügün yapacaklari falan yok diye
onun annesi babasi ise beni cok cok seviyor görünürde ama nicin dügün namine konu acilir bilmiyorum
anaaa kafamçokkarıştı neden okadar uzatmalarina izin verdinki canim?????? 2 sene nisanli kalinirmi hicc kafamçokkarıştı cividikca civirr... kavga ciktikca cikarr... normal degil bence buu... nisanlina sorsana... ben herseyimi sözlümle konusuyorumm soruyorummm...
yükle merak ettim bakalim gecen seneki halim misin :lepi:
canim belki maddi durumlari yoktur
biliyorsun burda bir dugun yapmak nerdeyse 30.000 euro
nedeni canim daha ausbildung yapmasi birinci ayda bitti daha, bende hala okuyorum 2 seneye bitecegim yani aslinda bi yönden benim icin iyi oldu uzamasimi diyeyim okul acisindan
nisanlima dememmi annemlermi bilecek ne zaman evlenecegimizi diyor kafamçokkarıştı bence arada maddi konular var salonu öderlermi ödemezlermi onu bile bilmiyoruz, yani büyük ihtimal nisanlimin dolayisiyla benim basima kalacak.
zaten sorun budur benimle hic birseyi konusmaz paylasmaz neymis onun huyu böyleymis, neyse ince konular bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?