80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha ucuz salonlarda var canim.... benim istedigim salon, vision festhalle... duymusundur kadinlar matinesi oluyor burda.. orasi 15 bin euroo... kocaman yer..
benim dügünümün olacagi yer 9 bin felan...

altini var susu busu evi mobilyasi.... erkek tarafi baya cöküyo.... allahtan erkek kardesim yok valla yaa.... erkek ailesi olmak zormus

benim nisan salon 3 bin euro... takisi takimi 4,5 eder yani

ööff

kina var daha
aamaaaaan

neeee ben 30 bin euronun icine 8 bin falan katmistim dalonu
orda normalmi salonlarin 12 bin euro olmasi.
bence sacma kiz akil var mantik var insanlari 6 7 saat eglendircez diye o kadar para verilirmi salona, zaten herkesi memnun edemiycen begenmeyen birileri hep cikacak. 15 bine ev düzseniz 10 bin de altinlar tutar herhalde artik masallah altin aldi masini gitti.

gine sen bilirsinde 12 bin euroya yazik vallah, bide size kalirsa borc harc öde isin yoksa senelerce, ilk adiminizi borcla atmayin bence, sonra toparlanmasi zor olur, ginede siz bilirsiniz tabi

ya canim senden birsey rica edebiliriyimm?????

nisan fotonu yüklermisinnn?? cok merak ettim ne giydinn... yüzünü abdecken kapatabilirsinn paint de...
lütfen

bu konuyu ben babamla konustumdaa.... size borc felan birakmasin kayinpederin, valla aramiz bozuluuur dedi.... borc yapmak icin mi evlendiriyom ben seni dedi.. hakli adam...

herseyimiz cocuklarimiz icin...

bizim oturacagimiz ev zaten 60 qm... kücücük... bi oturma odasi alincak bide banyo yeni fayyans dusa kabin felan yeni yapilcak... bide yemek odasi fazla alacaklari yok.. mutfak icinde halasinin mutfagii... 6 sene felan kullanirim onu kabul ettimmm... cünkü mutfak cok kücük... yeni mutfak alsam 4 bin tutarr... ne gerek var... 6 sene icinde iki daire birlesicekk, ozaman hayalimdeki büyük mutfaktan alicamm.. bosuna onlara masraf yapmak istemedimm o mutfak cöpe gider yoksa...
yatak odasi bize ait... mutfak esyalari da...

beyaz esyalarida onlar alicakk.... 15 bin anca tutar... boyasiydi laminatiydi felan...

tanidiklarimiz oldukca fazla sirf bizden gelecekler 600 kisi olur yani buda herkesi cagirmassak, salon 900 kisi isin 12 bin, sanirim 1000 kisilik tutariz.

bukadar kisi icin fiyat gayet iyi yani 12 bine bin kisilik tutsak kisi basi 6 euroya gelir yemek fotograf orkestra video pasta cartu curtu icinde

baska yer sorduk bize yakin orasi hemen 15 bin dediler bin kisiye, fiyatlar böyle kisi sayisina göre

aylin istersen msne gel yollarim resim adresimi özelden atiyorum

ayy icim skldiiiiiii ne cok masraf........ daha balayi var icindee...
ay valla erkek tarafin isi zoor ((
halamin oglu 31 yasinda... sözlenicek, ama halamin durumu iyi degill.... benim davami böle görüyorda korkuyor kadin valla... nasil evlendiricem diyor... kuzenim allahtan birazzzcik biriktirmiss...

zor zorrr

kücücük ev yeter baslangicta yaa... bazi kizlar varr herseyiiiii dört dörtlükj istiyorr...

anam babam sifirdan baslamis... bunlari düsünüyorlar istee...

babamda o yüzden benim canim yandi senin yanmasin diyorr

yani kayinvalidenle berabermi kalacaksin hepsi belli olmus bile

neyse özel muhabbetleri buraya tasimayalim isterseniz baya kaynattikmillet sikilacakkaydirigubbakcemile3

amannn ne zormus evlenmek ya. en iyisini ben yapmisim iki haftada dügün oldu gelebilen geldi gelemiyen gelmedi, kaynanamgildende allah razi olsun altin da gelinlikte hic sorun cikarmadilar begendigimi aldim, hatta o zamanlar markti 10 bin marka altin 3 bin marka gelinlik 600 markada kinalik almistim, dügünde kindada acilinden camii de olmustu, zaten esimlede normal olsaydi da öyle yapmayi planliyorduk,

valla bizde 700 kisi yeter sanirim bilemiyorumkii... belkide bizdede okadar tutar,....

tm canim msn eklerim seni

yani kayinvalidenle berabermi kalacaksin hepsi belli olmus bile

neyse özel muhabbetleri buraya tasimayalim isterseniz baya kaynattikmillet sikilacakkaydirigubbakcemile3

evleri var canim ve kiracilarii...
birinci katta babannesi oturuyor ve yanindaki dairede (1, kat) halasi..

halasi cikacak ben gececem oraya... 3. katda kayinvalidemm

babannesi diger daireye gecince yanyana olan daireler birlesecek..
böle canim

iyi düsünüyorsun canim aferin uyumlu ol, sonra yüz yüze bakacaksin o insanlarla
baskalarinin gazina gelme, sonra herkes kapilarini kapatik kendi evine gircek sen ama o insanlarla beraber yasayacaksin.

tuba ile aylinin muhabbetini bitiremiycem pessssssss ettim kaç saattir okuyorum yahuu kaydirigubbakcemile3

mesaj geldi nisanlimdan simdi kafamçokkarıştı

Askim benim özür seni kirip üzüyorum ama kendime göre de problemlerim var..
Paylasmadigim icin bana kiziyon, ama beim karakterim degil herseyi paylasmak..
Aksam istersen grs

hic beklemiyordum ya cok uygulandim simdi aglicam

tuba ile aylinin muhabbetini bitiremiycem pessssssss ettim kaç saattir okuyorum yahuu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ha iyi opuyorumnanaktan

nihal benden rica etmişti fotolarını yüklüyorum

bu arada süper görünüyor

burçincim görebildiğim kadarı ile harikasın maşallah ama keşke normal boyutta yükleseysin tam olarak görünmüyorr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…