yüklicem canim hadi sende cek yükle bakalim
bende böyle düsünüyorum babasi gecen sene emekli oldu istanbulda ev yaptirdilar, ama en azindan bana diyebilir bunu söylesin yeter benim gözüm ne parada ne pulda kendi masrafimi bile kendim cekiyorum calisip babamdan kurus almadan...
salon 12 bin euro tutacak en az bakalim
yüklicem canim hadi sende cek yükle bakalim
bende böyle düsünüyorum babasi gecen sene emekli oldu istanbulda ev yaptirdilar, ama en azindan bana diyebilir bunu söylesin yeter benim gözüm ne parada ne pulda kendi masrafimi bile kendim cekiyorum calisip babamdan kurus almadan...
salon 12 bin euro tutacak en az bakalim
neeee ben 30 bin euronun icine 8 bin falan katmistim dalonu
orda normalmi salonlarin 12 bin euro olmasi.
bence sacma kiz akil var mantik var insanlari 6 7 saat eglendircez diye o kadar para verilirmi salona, zaten herkesi memnun edemiycen begenmeyen birileri hep cikacak. 15 bine ev düzseniz 10 bin de altinlar tutar herhalde artik masallah altin aldi masini gitti.
gine sen bilirsinde 12 bin euroya yazik vallah, bide size kalirsa borc harc öde isin yoksa senelerce, ilk adiminizi borcla atmayin bence, sonra toparlanmasi zor olur, ginede siz bilirsiniz tabi
bu konuyu ben babamla konustumdaa.... size borc felan birakmasin kayinpederin, valla aramiz bozuluuur dedi.... borc yapmak icin mi evlendiriyom ben seni dedi.. hakli adam...
herseyimiz cocuklarimiz icin...
bizim oturacagimiz ev zaten 60 qm... kücücük... bi oturma odasi alincak bide banyo yeni fayyans dusa kabin felan yeni yapilcak... bide yemek odasi fazla alacaklari yok.. mutfak icinde halasinin mutfagii... 6 sene felan kullanirim onu kabul ettimmm... cünkü mutfak cok kücük... yeni mutfak alsam 4 bin tutarr... ne gerek var... 6 sene icinde iki daire birlesicekk, ozaman hayalimdeki büyük mutfaktan alicamm.. bosuna onlara masraf yapmak istemedimm o mutfak cöpe gider yoksa...
yatak odasi bize ait... mutfak esyalari da...
beyaz esyalarida onlar alicakk.... 15 bin anca tutar... boyasiydi laminatiydi felan...
daha ucuz salonlarda var canim.... benim istedigim salon, vision festhalle... duymusundur kadinlar matinesi oluyor burda.. orasi 15 bin euroo... kocaman yer..
benim dügünümün olacagi yer 9 bin felan...
altini var susu busu evi mobilyasi.... erkek tarafi baya cöküyo.... allahtan erkek kardesim yok valla yaa.... erkek ailesi olmak zormus
benim nisan salon 3 bin euro... takisi takimi 4,5 eder yani
ööff
kina var daha
aamaaaaan
neeee ben 30 bin euronun icine 8 bin falan katmistim dalonu
orda normalmi salonlarin 12 bin euro olmasi.
bence sacma kiz akil var mantik var insanlari 6 7 saat eglendircez diye o kadar para verilirmi salona, zaten herkesi memnun edemiycen begenmeyen birileri hep cikacak. 15 bine ev düzseniz 10 bin de altinlar tutar herhalde artik masallah altin aldi masini gitti.
gine sen bilirsinde 12 bin euroya yazik vallah, bide size kalirsa borc harc öde isin yoksa senelerce, ilk adiminizi borcla atmayin bence, sonra toparlanmasi zor olur, ginede siz bilirsiniz tabi
yani kayinvalidenle berabermi kalacaksin hepsi belli olmus bile
neyse özel muhabbetleri buraya tasimayalim isterseniz baya kaynattikmillet sikilacakkaydirigubbakcemile3
ay kızlar başım döndü ne hızlısın yaa
allah yardımcınız olsun ne diyim
ay kızlar başım döndü ne hızlısın yaa
allah yardımcınız olsun ne diyim
evleri var canim ve kiracilarii...
birinci katta babannesi oturuyor ve yanindaki dairede (1, kat) halasi..
halasi cikacak ben gececem oraya... 3. katda kayinvalidemm
babannesi diger daireye gecince yanyana olan daireler birlesecek..
böle canim
tuba ile aylinin muhabbetini bitiremiycem pessssssss ettim kaç saattir okuyorum yahuu kaydirigubbakcemile3
mesaj geldi nisanlimdan simdi kafamçokkarıştı
Askim benim özür seni kirip üzüyorum ama kendime göre de problemlerim var..
Paylasmadigim icin bana kiziyon, ama beim karakterim degil herseyi paylasmak..
Aksam istersen grs
hic beklemiyordum ya cok uygulandim simdi aglicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?