selam kızlare iki saat önce girip birsürü sayfa okudum bisürü şey de yazdım ama hoop sayfa kapandı gitti..bir daha da yazamadım valla içimden gelmedi ..bugün hiç keyfim yok zaten işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
ben yarın yine yazamam sanırım yanımdaki kız halen devam ediyor yanımda..
izlemcim sana mail atarım kilomu...
öpüyorum hepinizi kızlar..kendinize dikkat edin..
selam kızlare iki saat önce girip birsürü sayfa okudum bisürü şey de yazdım ama hoop sayfa kapandı gitti..bir daha da yazamadım valla içimden gelmedi ..bugün hiç keyfim yok zaten işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
seyhancım incecik görünüyorsun.inşallah fazlalıklarınıda bir an önce atarsın.gerçi fazlalık görünmüyor amakaydirigubbakcemile3
bugünkü menüm
sabah:
1haşlanmışyumurta
1dilim mısır ekmeği
dom.salatalık
1kk kadar peynir
1 fincan çay
ara:1elma
2fincan yeşil çay
öğle:biraz saçma şeyler yedim.
1dilim börek
1kurabiye
1fincan çay
ara:2fincan yeşil çay
akşam:1elma öğlen yediklerimi dengelemek için
ara:1portakal
canim 1 dilim börek ve 1 kurabiye cok degil ve aksamla bunu süper deneglemissin yani bence bugünde fazla yemedin hic dert etme kaydirigubbakcemile3
hepbirlikde canim insallah kaydirigubbakcemile3 yarin icin cok güzel haberlerim olacak insallah iple cekiyorum, niyese benim kilo alip verdigim pek fark edilmiyor herkes hep aynisin diyor senelerdir oysa nekadar cok kilo oynuyor alamadim gitti
buda gecen aydan 84 kilolu halim, canta biraz kapamis ama yinede ben kendim farki rahatlikla görebiliyorum kendimi bildigim icin:umursama
gerçekten çok farketmiş cnm çok güzel olmuşsun.inşallah daha güzel olucan darısı benim başıma bende 84.700gr başladım.
gerçekten çok farketmiş cnm çok güzel olmuşsun.inşallah daha güzel olucan darısı benim başıma bende 84.700gr başladım.
allah rahmet eylesinselam kızlare iki saat önce girip birsürü sayfa okudum bisürü şey de yazdım ama hoop sayfa kapandı gitti..bir daha da yazamadım valla içimden gelmedi ..bugün hiç keyfim yok zaten işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
selam kızlar
selam kızlar yorucu bir akşam geçirdim çocuklar 11.30 da uyudularr
normalde en geç 10 da yatrlardı umarım düzenleri dagılmaz yarın geç kalkmazlar
bakalım yarın tartılarımız neyi göstrcek
seyhan 2 kilo ne kadar farketmiş
aşkı memunuyu izleyediim neler oldu anlatırmısınız
nasıl silcem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?