80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlare iki saat önce girip birsürü sayfa okudum bisürü şey de yazdım ama hoop sayfa kapandı gitti..bir daha da yazamadım valla içimden gelmedi ..bugün hiç keyfim yok zaten işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
ben yarın yine yazamam sanırım yanımdaki kız halen devam ediyor yanımda..
izlemcim sana mail atarım kilomu...
öpüyorum hepinizi kızlar..kendinize dikkat edin..

hepimizin basi sagolsun, :1no2:

seyhancım incecik görünüyorsun.inşallah fazlalıklarınıda bir an önce atarsın.gerçi fazlalık görünmüyor amakaydirigubbakcemile3

bugünkü menüm
sabah:
1haşlanmışyumurta
1dilim mısır ekmeği
dom.salatalık
1kk kadar peynir
1 fincan çay

ara:1elma
2fincan yeşil çay

öğle:biraz saçma şeyler yedim.
1dilim börek
1kurabiye
1fincan çay

ara:2fincan yeşil çay

akşam:1elma öğlen yediklerimi dengelemek için

ara:1portakal

hepimizin başı sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır versin.:Saruboceq:

seyhancım incecik görünüyorsun.inşallah fazlalıklarınıda bir an önce atarsın.gerçi fazlalık görünmüyor amakaydirigubbakcemile3

hepbirlikde canim insallah kaydirigubbakcemile3 yarin icin cok güzel haberlerim olacak insallah iple cekiyorum, niyese benim kilo alip verdigim pek fark edilmiyor herkes hep aynisin diyor senelerdir oysa nekadar cok kilo oynuyor alamadim gitti

buda gecen aydan 84 kilolu halim, canta biraz kapamis ama yinede ben kendim farki rahatlikla görebiliyorum kendimi bildigim icin:umursamaz:

canim 1 dilim börek ve 1 kurabiye cok degil ve aksamla bunu süper deneglemissin yani bence bugünde fazla yemedin hic dert etme kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
millet aski memnu bakarken meydani bos buldugumdan menümü paylasiyorum yorumlara acigim

sabah yine dünki gibi öglene kaydi sabah gec kalktim sonra odayi toparla cart curt derken 11 bucukda anca yedim :)

kahvalti/ögle
bir dilim kepek ekmekden beyaz peynirli tost
salata: bir kac yaprak marul iki minik domates bir kasik sirke ve tuz
1 tatli sari biber közlenmis (paprika)
1 bardak yesil cay
3 yk kadar kabak kalmisti dünden yogurtlayip yedim

ara
1 armut
1 elma

aksam
1 tabak sebzeli tavuk gögüslü tabagim baya baya doluydu
150gr kadar mantar izgara yapip yedim

ara
sütlü sekersiz kahve

1,5l su sisem henüz bitmedi ama yatana kadar insallah

kendimi hic ama hic ac hissetmiyorum

gerçekten çok farketmiş cnm çok güzel olmuşsun.inşallah daha güzel olucan darısı benim başıma bende 84.700gr başladım.

sagol gülüm iki kilo daha ver sende cok fark edersin, ben aslinda kendime bakinca fark etmiyorumda resimden anca görebildim

iyi geceler canim

ayrica resimden alintiyi silebilirmisin

offfff ya zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.bana bir türlü yetmiyor.hiçbirşeyi yetiştiremiyorum.gene gün bitti.bilmiyorumkismile

allah rahmet eylesin

selam kızlar yorucu bir akşam geçirdim çocuklar 11.30 da uyudularr
normalde en geç 10 da yatrlardı umarım düzenleri dagılmaz yarın geç kalkmazlar

bakalım yarın tartılarımız neyi göstrcek

seyhan 2 kilo ne kadar farketmiş

aşkı memunuyu izleyediim neler oldu anlatırmısınız

sagol canim 3-4 kilo var sanirim arada bi tartilayim hele yarin ama baya belli dimi ne siskoymusum simdi tig gibiyim dermisim haha :)

bebislerin canim resmini bi gün paylasirmisin cok ama cok merak ediyorum onlariopuyorumnanaktan

nasıl silcem cnm

resmin oldugu mesajin ksesinde edit yazar onu tikla resmin oldugu linki siliver balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…