80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen kilo bildirimi yapip cikiyorum takiliyor sayfaa alsanaalsanasmile

baslangic kilo: 93,2
Bugünkü kilo: 92,2 (önce 93,2 gösterdi bi moralim bozuldukiiii, halbuki afedersiniz wc ye cikmistim 1 dk önce tartilmadan, demekki hemen algilayamadi tarti kaydirigubbakcemile3, atladim zipladim bu kiloya ulastim kaydirigubbakcemile3)
giden Kilo: 1000gr

haftaya ümitli degilim regl olcam....
:lepi:

günaydınnnnn masum tiriodini ölçtürdünmü ?
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç 84
geçen hafta 79,5
bu hafta 79.0 giden 500 gr
kaçamaklarla dolu bi haftaydı fazla düzenli beslenemedim valla artı çıkıcam die korkuodum bilmiyorumkismile

ewet cnm hemde dün ölçtürüdm dah hiç bişiy yok
polikistkover zor kilo verdiriyor

herkese merhaba tatildi kızımın rahatsızlıgıydı derken anca gelebildim .ne çok kaynatmışsınız geçmişi tam olarak bitiremedim vaktim oldukça ara ara okurum artık

geçen hafta : 75.000

bu hafta : 73.800

giden : 1.200 gr.

süpeeersin cnm masallah devamini bekliyoruz

kızlar ben anladım artık olmuyor ve pes diyorummm
pes demek cok canim belki rejimden azicik dinlenmen gerek sonra tekrar baslamak, bu gibi durumlarda metabolizmayi bi sarsmak gerekiyormus tekrar hizlansin icin, detoks falan birseyler yapabilirsin

ama hic vermemisde degilsin cnim 300 gr 10 kilo verdikten sonra bu yavaslama normal degilmi canim?

pes yok küserim ha

harikasin bebegiiim birer birer gitse sunlar bir kac hafta sonra baya bi gözle görülür fark olur kaydirigubbakcemile3

canim ikimizde bir gidiyoruz denilebilir bende 84le baslamistim nerdeyse ayniyiz

gözle görülüyordur eminiim, yarim kilo yarim kilo üstümüzde tasidigimiz bir yük daha gitti

cok ama cok tesekkür ederim canim, resimler de yanimda kimse yokya zayif duruyo hehe hele yanima bi citir dinelsin ozaman daha iyi anlasilir, ama Allaha sükür kilolarim orantili sayilir ordan avantajim var

facede senmi ekledin canim? oglusun cok seker :)

resimleri bekliyoruuz

günaydın kızlar servisi kaçırmada hemen yazyım kilomu:
83.9 evettttt 1.5 kg gitmiş çok mutluyum farkediyordum zaten..
başlangıç:90.3
geçen hafta:85.4
bu hafta:83.9
giden:1.5 kg..
öptüm hepinizi..

wow cok güzel bir haber cok sevindim senin icin opuyorumnanaktan

herkese günaydınnn bugün çok mutluyum çünkü kilo vermişimsositososito
başlangıç:82.8
geçen hafta:82.1
bu hafta:81.1 çok mutlu oldum.umarım bugün tartıdan sonra herkesin yüzü güler.

canim gecen haftakine bak bu haftaninkine, cok sevindim senin adina

bende kilo bildirimi yapiyorum pazar basladim tekrar rejime

baslangic 84

pazar 81,9

bugün 79,3

giden 2,6 kg

cok hizli gidiyorum spor falanda yapmiyorum, sanirim vucuttaki sular falan gidiyor onun icin

ama mutluyum

seyhançım facede ekleyen benim canım çok sağol =)

kızlar yaa maşallah hepiniz ne güzel kilolar verdmişsiniz .ben bu hafta sabitim yine .ilk çıktığımda 100 gram eksik göstermişti ama onu saymadım kaydirigubbakcemile3

narinim bu monticnat sana iyi geldi galiba hayırlı olsun cnım

geçen hafta : 75.000

bu hafta : 73.800

giden : 1.200 gr.
nariiiiinnnnn süpersinnnnnnnn ayakta alkışlıyorum seniiii negüzel 73oldun yaaa

kızlar ben anladım artık olmuyor ve pes diyorummm
masum pes etme 10 kilo vermişsin metabolizman yavaşlamışda olabilir
burdan uzaklaşmak hiçbi fayda sağlamıyo inan
bende kilo bildirimi yapiyorum pazar basladim tekrar rejime

baslangic 84

pazar 81,9

bugün 79,3

giden 2,6 kg

cok hizli gidiyorum spor falanda yapmiyorum, sanirim vucuttaki sular falan gidiyor onun icin

ama mutluyum

ne güzel yaa inş. bu hızla devam edersin yerimseniben

tşk ederim cnm ya banada moral oldu.

merhaba kızlar..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..bildirim kaptanımıza özelden yapılacak biliyordum..herkes buraya yazmış..ben izinli olduğum dönemdeki artılardan sonra ancak bu hafta çizelgeme döndüm..

Topramm iyi hatırlattın unutmuşum ben .kızlar sizde özelden bikez daha hyazın bence kaptanıma uğraşmasın bidaha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…