günaydınnnnn masum tiriodini ölçtürdünmü ?
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç 84
geçen hafta 79,5
bu hafta 79.0 giden 500 gr
kaçamaklarla dolu bi haftaydı fazla düzenli beslenemedim valla artı çıkıcam die korkuodum bilmiyorumkismile
geçen hafta : 75.000
bu hafta : 73.800
giden : 1.200 gr.
pes demek cok canim belki rejimden azicik dinlenmen gerek sonra tekrar baslamak, bu gibi durumlarda metabolizmayi bi sarsmak gerekiyormus tekrar hizlansin icin, detoks falan birseyler yapabilirsinkızlar ben anladım artık olmuyor ve pes diyorummm
hemen kilo bildirimi yapip cikiyorum takiliyor sayfaa alsanaalsanasmile
baslangic kilo: 93,2
Bugünkü kilo: 92,2 (önce 93,2 gösterdi bi moralim bozuldukiiii, halbuki afedersiniz wc ye cikmistim 1 dk önce tartilmadan, demekki hemen algilayamadi tarti kaydirigubbakcemile3, atladim zipladim bu kiloya ulastim kaydirigubbakcemile3)
giden Kilo: 1000gr
haftaya ümitli degilim regl olcam....
:lepi:
canim ikimizde bir gidiyoruz denilebilir bende 84le baslamistim nerdeyse ayniyizgünaydınnnnn masum tiriodini ölçtürdünmü ?
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç 84
geçen hafta 79,5
bu hafta 79.0 giden 500 gr
kaçamaklarla dolu bi haftaydı fazla düzenli beslenemedim valla artı çıkıcam die korkuodum bilmiyorumkismile
ohh ohh bikaç saat ortalıktan yok oldum ,resimler eklen miş muhabbetbetler edilmiş maşallah size valla
seyhan çok güzel duruyorsun hiç bir fazlalığında gözüme batmadı hiç 80 li kilolarda durmuyorsun .maşallah =)
selam kızlar bebeğim doğduğunda hiç emmedi sağdım verdim 45 gün filan emdi en fazla zaten hapa başladığımdada 13 aylıktı.
arkadaşlar hap zararlı o zararlı napıcam nasıl vericem ben kiloyu birde inanılmaz iştahım açıktı ne bulursam yiyenlerdim en son halimi görseniz resimlerim var burada ayyy gemi gibiyim resmen
yarına kınamız var eşimin tarafından sünet kınası bugün kayınvaldemle çarşıya çıktık ona bişeyler bakmak için bana siyah mini elbise aldı çok şık yarın giyicem inşallah foto çekip gösteririm.
günaydın kızlar servisi kaçırmada hemen yazyım kilomu:
83.9 evettttt 1.5 kg gitmiş çok mutluyum farkediyordum zaten..
başlangıç:90.3
geçen hafta:85.4
bu hafta:83.9
giden:1.5 kg..
öptüm hepinizi..
herkese günaydınnn bugün çok mutluyum çünkü kilo vermişimsositososito
başlangıç:82.8
geçen hafta:82.1
bu hafta:81.1 çok mutlu oldum.umarım bugün tartıdan sonra herkesin yüzü güler.
nariiiiinnnnn süpersinnnnnnnn ayakta alkışlıyorum seniiii negüzel 73oldun yaaageçen hafta : 75.000
masum pes etme 10 kilo vermişsin metabolizman yavaşlamışda olabilirkızlar ben anladım artık olmuyor ve pes diyorummm
bende kilo bildirimi yapiyorum pazar basladim tekrar rejime
baslangic 84
pazar 81,9
bugün 79,3
giden 2,6 kg
cok hizli gidiyorum spor falanda yapmiyorum, sanirim vucuttaki sular falan gidiyor onun icin
ama mutluyum
süpeeersin cnm masallah devamini bekliyoruz
pes demek cok canim belki rejimden azicik dinlenmen gerek sonra tekrar baslamak, bu gibi durumlarda metabolizmayi bi sarsmak gerekiyormus tekrar hizlansin icin, detoks falan birseyler yapabilirsin
ama hic vermemisde degilsin cnim 300 gr 10 kilo verdikten sonra bu yavaslama normal degilmi canim?
pes yok küserim ha
harikasin bebegiiim birer birer gitse sunlar bir kac hafta sonra baya bi gözle görülür fark olur kaydirigubbakcemile3
canim ikimizde bir gidiyoruz denilebilir bende 84le baslamistim nerdeyse ayniyiz
gözle görülüyordur eminiim, yarim kilo yarim kilo üstümüzde tasidigimiz bir yük daha gitti
cok ama cok tesekkür ederim canim, resimler de yanimda kimse yokya zayif duruyo hehe hele yanima bi citir dinelsin ozaman daha iyi anlasilir, ama Allaha sükür kilolarim orantili sayilir ordan avantajim var
facede senmi ekledin canim? oglusun cok seker :)
resimleri bekliyoruuz
wow cok güzel bir haber cok sevindim senin icin opuyorumnanaktan
canim gecen haftakine bak bu haftaninkine, cok sevindim senin adina
geçen hafta : 75.000
Topramm iyi hatırlattın unutmuşum ben .kızlar sizde özelden bikez daha hyazın bence kaptanıma uğraşmasın bidaha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?