80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın nihalcim valla bırakmak istesem bırakabilirmiyim acaba diyet yapmayı bilemiyorum

sabahtan beri çay tariflri arıyorumm

sağol nihalcim yaa..inş öyledir..yani ben çözemedim ne olduğunu..ctesi pazar uyumuyorum..erkenden kalkıp bir buçuk saat yürüyorum..tiroid ilaçlarımı düzenli içiyorum..bir tek şu insülin direncine baktırmadım..onuda yaptırıcam müsait bir zamanda..daha napayım..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende aynı şeyleri düşündüm canım sen benden önce yazdın..gerçekten Allah kolaylık versin zor..
ay valla ben güvenemiyorum kendime aslında süperde kaçak affetmiyoryaa

of ya acaip bozuldu motivasyonum oysa ne kadar güzel gitmişti bu haftam en az bi 800 gr bekliyordum sonuca bak

banucum biraz yediklerini değiştir..sporu azalt..belki değişiklik iyi gelir..üzülme..olumunekankayizsmile

sen beni dinle banucum birkaç hafta tartılma sende de bendeki gibi kilo takıntısı oluşmuş duurmda sürekli negatif enerji yüklüyorsun kendine..sen kulak asma tartıya :))senin yolun doğru yol aynen devam et canım..

:lepi: sen skma canini yaaa.... tam destek bendennn... sisko kalmicazzzz
bugün baslaa rejimine tam olarak... birakmak yokk..

masum sende durmadan basküle cikmaa.... bosverr....
yagmurgözlü acaba baskülün mü bozuk? baskasinda da tartildinmi hic?

bugünkü menüm:

sabah: 1 kücük ince dilim (25gr 1 puan) kepekli ekmek, üzerine labne peyniri ve recel.. =1,5
250gr cilekli yogurt (3,5 puan)
= 5 puan

öglen: 2 fincan makarna pisirdim (2 tabak yapiyor tamitamina) 4 puan
makarna domatesli soganli ve bir kasik zeytinyag oldugu icin 1 puan daha
250ml portakal suyu 1 puan
= 6 puan
=> 11 puan
kaldi 12 puan cünkü 23 puan hakkim var

aksam: ne yerim bilmiyorum

kızlar bişiy sölüycem şimdi pazrtesi günü avm içindeki büyük tartılar oluyor ya ben onda tartılmıştım akşam üzerimde kıyafetlerim ayakkabım filan vardı ve 78.9 gelmiştim şimdi hatırladımm yani ben kilomu almışımm o günden bu yanaa

en iyisi sen yeni baskül al benimde kafam karisti

selam kızlarr denizzzz başta sen olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ediyorum malesef ben artıdayımm 300gr 1 haftadır regl bekliyorum yok daha görünürde bişiy napalım bu seferde böyle olsun üzüldüm sabahtan beri canım ne istiyorsa yiyiyorum :)))) tabiki hep meyve yiyorum normalde yemezdim bu kadar :) neysee

bugün herkes bana özelden bildirim yapsın da akşama yapalım listeyi

seyhan süper görünüyorsun bu arada bırakmak yok yola devam kaç beden canım eteklerin...

canım çok teşekkür ederim.aslında 73.200 düm ama dünkü düzensizlikten dolayı bu sabah 73.800 çıktım.olsun yinede mutluyum.42 bedene rahatlıkla giriyorum artık sositososito sende üzülme lütfen sebebi belli regli olunca kat ve kat fazlası gidecek bu kiloların ben buna eminim canımm :teselli: :lepi:

selam kızlar geçmişi okudum geldim

herkes süperr maşallah

yağmurgözlü sakın pes etme canım birden vericeksin
bende de öyle oldu ya 1-2 ay hep 80 i gördüm şimdide iyi gidiyor sende böyle bir durumla karşılacaksın eminim

masumm bak 300 gr da olsa vermişsin demekki başladı vücut vermeye sakın pes etme birde mönülerinde bazen 1-2 çatal yada 1 adet gibi yarım dilim gibi diye ifadeler kullanıyorsun ya o benim dikkatimi çekiyor eğer diyetisyenin vermemişse yeme canım ya çok etkilyor

geçen hafta 78.200
bu hafta 77.400
giden 800 gr hihoyyyt 77 li rakamıda gördüm çok şükür 75 leri görürsem daha da mutlu olcam

elimpia çok mutlu oldum canım kilolar gitmiş ve incelmene sevindim
çok yoğun çalışıyorsun canım ya kolay gelsin

bugün yediklerim
sabah ılıksu kayısı
kepekli tost ve beyaz peynir
ara unutmuşum
öğlen simit ve ayran
ara 8 erik 1 yağsız süt
3 adet mısır patlağı

akşama bol lahana salatası ve yeşil mercimekli birşey yapıp yemeyi düşünüyorum 1 dilim kepek ekmek

az sonra yürüyüşe çıkıcam ve yeşil çayımı içicem 10 bardak suyu geçmiştir içtiğim bugün sayamadım

eminn aylin masumm kızlar meşgulsünüz sanırım yazmıyorsunuz daha sonra gelmeye çalışırım

süpersin canım..tebriklerrrrrrrrrrrr...:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

baharnazcım..pes etmem kıs edermiyim hiç de kafama takıldı..paylaşıyım dedim..sağolsun nihalcim yetişti..herşeyin bir açıklaması vardır değilmi??kaydirigubbakcemile5

mesai sonu yaklaşıyor..iyi tatiller iyi hafta sonları herkese..

yarın evimde askere gidecek oğlum için KURANI KERıM okunacak..bütün topic davetlidir kızlar beklerim..:))

tavuklu pilav....ayran...revani tatlısı var..

var dediğime bakmayın..daha eve gidince yapacam tatlıyı...))

Son düzenleme:
baharcım çok tşk ederim...saat 17 de de br toplantıya giricem bu arada şirkette çok şey değişiyor abandone oldum valla..çok yoğunum çook neyse ki bugün cuma..haftasonu eşim de kursa başlıyor bol bol kafa dinlicem evde vakit geçircem...İzlemcim ben sana mail attım tatlım..kilo bildirimini..
semacım allah kabul etsin oğluşun da hayırlısıyla gitsin gelsin işallah şimdiden hayırlı teskereler..
herkese iyi haftasonları diliyorum gelirim bne yarın zaten...

dünkü menüm
sabaheynirli omlet fındık içli
1 dilim tam buğday ekmeği
öğle:sebzeli piliç sarma
mantar pilaki
yoğurt
ara:1 activia fındık içli
1 elma
yatmadan bir bardak süt
bu sabah:
3 nugget
peynir+ fındık içi
tam buğday bir dilim
öğle:4 ızgara köfte
haşlanmış brokoli
yoğurt
ara:activia fındık içli
1 elma
yatmadan bir bardak süt
öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…