sağol nihalcim yaa..inş öyledir..yani ben çözemedim ne olduğunu..ctesi pazar uyumuyorum..erkenden kalkıp bir buçuk saat yürüyorum..tiroid ilaçlarımı düzenli içiyorum..bir tek şu insülin direncine baktırmadım..onuda yaptırıcam müsait bir zamanda..daha napayım..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkızlar bugün nöbetçiyim pc le başbaşayım yani..
hızlı hızlı yazmaya çalışayım öncelikle tablo süper ötesi herkes döktürmüş valla tebrikler..
seyhan fotonu gördüm süpersin de sen nasıl 82 kilo olursun inanamıyorum valla inceciksin seni 65 falan düşünemiyorum..maşallah diyeyim..
nesli senin foton da süper..gayet ince görünüyorsun tatlım bişeyin kalmamış gibi..
banucum moral bozmak yok bak ben de biliyorsun birkaç hafta hiç kilo veremedim hergünkü sporunu azalt bakalım bir de öyle dene..yeme miktarını biraz artır hatırlıyorsan melocumun da dumruştu diyetisyen artırmıştı vermeye başlamıştı..diyetisyeninle bir görüş istersen..
semacım sen basküle bakma..benim gittiğim dr da kiloya takılmamıza çok kızyor ve dedi ki iki bedeb incelip hiç kg veremeen hastalarım var benim dei..senin de öyle bir durum demek ki...vücut kolojen üretip şişiyor sonra da birden küçülmüş olabilir semacım bakma sen tartıya..aynaya bak:)
Bu arada Banucum sen benim face de varmışsın ama ben farkında dğeilmişim şimdi seyhanla yazışmalarınızı okurken baktım oğluşlarına maşallahları var ya...çok şekerler..
bende aynı şeyleri düşündüm canım sen benden önce yazdın..gerçekten Allah kolaylık versin zor..kızlar ben de reglim bu arada ama reglin 3. gününden itibaren ödem gidiyormuş..
tuğbayla aylinin dünkü konuşmalarına da bişi demeden geçemeyeceğim ya kızlar biz bedavaya gitmişiz diyorum ne o öyle be bilmem kaç bin euro düğün salonları ,erkek tarafı öderler falan...amanın..aklımda olsun da oğlum olursa Almanyadan kız almayım:))Almanyada evlenmek ne zormuş..Allah kolaylık versin valla sizlere de ailelere de..
ay valla ben güvenemiyorum kendime aslında süperde kaçak affetmiyoryaa
of ya acaip bozuldu motivasyonum oysa ne kadar güzel gitmişti bu haftam en az bi 800 gr bekliyordum sonuca bak
moralim 0 oldu tartilinca ama regl ne yapayim
gecen hafta 83,4
bu hafta 84.0
gelen 600g
ama bugün den itibaren puanli diyetime basliyom insallah
aylincim artik beni destekleyebilirsin buna cok ihtiyacim var
masumm bugün tartidan sonra bende senin gibi düsündüm, sonra vazgectim ben böyle sisko kalmak istemiyorum, biktim artik.
kızlar bişiy sölüycem şimdi pazrtesi günü avm içindeki büyük tartılar oluyor ya ben onda tartılmıştım akşam üzerimde kıyafetlerim ayakkabım filan vardı ve 78.9 gelmiştim şimdi hatırladımm yani ben kilomu almışımm o günden bu yanaa
selam kızlarr denizzzz başta sen olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ediyorum malesef ben artıdayımm 300gr 1 haftadır regl bekliyorum yok daha görünürde bişiy napalım bu seferde böyle olsun üzüldüm sabahtan beri canım ne istiyorsa yiyiyorum :)))) tabiki hep meyve yiyorum normalde yemezdim bu kadar :) neysee
bugün herkes bana özelden bildirim yapsın da akşama yapalım listeyi
seyhan süper görünüyorsun bu arada bırakmak yok yola devam kaç beden canım eteklerin...
süpersin canım..tebriklerrrrrrrrrrrr...:hooray:alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım çok teşekkür ederim.aslında 73.200 düm ama dünkü düzensizlikten dolayı bu sabah 73.800 çıktım.olsun yinede mutluyum.42 bedene rahatlıkla giriyorum artık sositososito sende üzülme lütfen sebebi belli regli olunca kat ve kat fazlası gidecek bu kiloların ben buna eminim canımm :teselli: :lepi:
selam kızlar geçmişi okudum geldim
herkes süperr maşallah
yağmurgözlü sakın pes etme canım birden vericeksin
bende de öyle oldu ya 1-2 ay hep 80 i gördüm şimdide iyi gidiyor sende böyle bir durumla karşılacaksın eminim
masumm bak 300 gr da olsa vermişsin demekki başladı vücut vermeye sakın pes etme birde mönülerinde bazen 1-2 çatal yada 1 adet gibi yarım dilim gibi diye ifadeler kullanıyorsun ya o benim dikkatimi çekiyor eğer diyetisyenin vermemişse yeme canım ya çok etkilyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?