80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deniz

bende senin gibi monti diyetimi yapsam acaba
ama ona hep devam etmek gerkiyor degilmi

canım üzülme ben 2 ay nerdeyse hep yerimde saydım.:teselli: haftaya fazlasıyla verirsin inşallah.evet monti bana yaradı çünkü bende zaten şeker düşüklüğü vardı şeker risk gurubundaydım.montide gi. indekse dayalı oldugu için tam bana göre oldu.zemuszemus
cnm seni kutluyorum çok güzelopuyorumnanaktan geçmiş olsun cnm
teşekkürler canım.sen de çok güzel vermişsin maşallah.kaydirigubbakcemile5
deniz

bende senin gibi monti diyetimi yapsam acaba
ama ona hep devam etmek gerkiyor degilmi

neden olmasın istersen biraz incele montiyi

meraba kızlar bende kilo bildirimi yapıyım başlangıç 93 geçen hafta 88 parartesi 87 ve cuma 86 yani giden 2 kilo çok mutluyum 25 günde giden toplam7 kilo

kaptanimizin tam olarak niki neydi?
mesaj aticamda

darkolive miydi sadece?

masum bence pes etme, 7 rakkami görmüssün mutlu olll

yaa kızlar bişey sorucam..kıyafetlerimden belli oluyor..hepsi bol gelmeye başladı..kendimde hissediyorum hafifliği..görenler zayıfladın sen diyolar..mesela dün akşam otobüse binerken sürekli gördüğüm ama daha önce hiç konuşmadığım bir bayan yanıma geldi ve sen bayağı zayıfladın çok belli oluyor ne yaptın dedi...nasıl mutlu oldum anlatamam..şimdi soracaksınız sorun ne o zaman....)) peki bu değişimi benim baskül neden göstermemekte direniyor sizce..

aylardır..107,109 gidip geliyorum..deli olcam...((((

denizz

cnm ben insülün degerimi yeni ölçtürüdm ve ii çıktı sonuçlarım

bu montiye başlayınca devamı getirememekten korkuyorum bende tülay gibi
ve ben tatlı yiyorum yani çilokata arada bir yada sütlü tatlı ama montide bildigim kadarıyla bunları yemek yasak

at o baskülü hemen çöpe tatlımmmm

evet canım monti kaçamak affetmiyor.bak ben dün sabah 73.200 düm aslında geçen hafta göre tam tamına 1.800 vermiştim.dün misafirdi gelendi gidendi derken düzensiz yedim hiç kaçamak yapmama ragmen birbirine uymayan besinleri bir arada yemem bile bana 600 gr ma patladı bu sabah 73.800 çıktım ama üzülmedim neden dersen biliyorumki o 600 gr bugünlük bi artı .monti biraz karmaşık ama yapmaya başladıgında alışkanlıga dönüşüyor canım.bu arada monti tüm insanlar için uygundur illa şeker risk gurubunda olmak yada şeker hastası olmak gerekmiyor.

moralim 0 oldu tartilinca ama regl ne yapayim

gecen hafta 83,4
bu hafta 84.0
gelen 600g

ama bugün den itibaren puanli diyetime basliyom insallah

aylincim artik beni destekleyebilirsin buna cok ihtiyacim var

masumm bugün tartidan sonra bende senin gibi düsündüm, sonra vazgectim ben böyle sisko kalmak istemiyorum, biktim artik.

kızlar bugün nöbetçiyim pc le başbaşayım yani..
hızlı hızlı yazmaya çalışayım öncelikle tablo süper ötesi herkes döktürmüş valla tebrikler..
seyhan fotonu gördüm süpersin de sen nasıl 82 kilo olursun inanamıyorum valla inceciksin seni 65 falan düşünemiyorum..maşallah diyeyim..
nesli senin foton da süper..gayet ince görünüyorsun tatlım bişeyin kalmamış gibi..
banucum moral bozmak yok bak ben de biliyorsun birkaç hafta hiç kilo veremedim hergünkü sporunu azalt bakalım bir de öyle dene..yeme miktarını biraz artır hatırlıyorsan melocumun da dumruştu diyetisyen artırmıştı vermeye başlamıştı..diyetisyeninle bir görüş istersen..
semacım sen basküle bakma..benim gittiğim dr da kiloya takılmamıza çok kızyor ve dedi ki iki bedeb incelip hiç kg veremeen hastalarım var benim dei..senin de öyle bir durum demek ki...vücut kolojen üretip şişiyor sonra da birden küçülmüş olabilir semacım bakma sen tartıya..aynaya bak:)
Bu arada Banucum sen benim face de varmışsın ama ben farkında dğeilmişim şimdi seyhanla yazışmalarınızı okurken baktım oğluşlarına maşallahları var ya...çok şekerler..

kızlar ben de reglim bu arada ama reglin 3. gününden itibaren ödem gidiyormuş..
tuğbayla aylinin dünkü konuşmalarına da bişi demeden geçemeyeceğim ya kızlar biz bedavaya gitmişiz diyorum ne o öyle be bilmem kaç bin euro düğün salonları ,erkek tarafı öderler falan...amanın..aklımda olsun da oğlum olursa Almanyadan kız almayım:))Almanyada evlenmek ne zormuş..Allah kolaylık versin valla sizlere de ailelere de..

deniz

bi aralştırayım ben bu diyeti ama mesela yaptım 2 hafta sonra eskiye dönemek istedim sonuç olarak verdiklerimi geimi alırım

birde 6 ögün besleniyosun yine dimi

ay valla ben güvenemiyorum kendime aslında süperde kaçak affetmiyoryaa

of ya acaip bozuldu motivasyonum oysa ne kadar güzel gitmişti bu haftam en az bi 800 gr bekliyordum sonuca bak

banucum bence bir süre tartılmamalısın...seni olumsuz etkiliyor..gayet dikkat ediyorsun sporunu yapıyorsun er geç vücudun bırakıcak kendini..sabırlı ol canım ya moralini bozma yoksa ne olduğunu anlayamadan biranda bakarsın kilo almaya başlamışsın pes edip başa dönmüşsün aman canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…