80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekte de ericek seyhancım ne rüyası..bu arada ne güzel 80 n altına inmişsin canım..
peşindne geliyorum bekle beni:)
güldal nerdesin canım ya...yoksun kaç gündür..

Ne dmek canım =))
Yaptığım hatayı yapma.. çünkü ben pişman oldum.. =)
Evet hırsları düşününce vazgeçiyo insan..
bide çok sevdiğin bi insanı..vazgeçemediğini düşününcede .. =)

NıHALCıM TEBRıKLER CANIM KıLO VERMELERıNıN DEVAMINI DıLERıM...

KENDıMı BU HAFTA LıSTEDEN ÇIKARDIM SıNıR OLDUM ÇÜNKÜ REGL OLABıLıRSEM HAFTAYA GENE YARIŞA DAHıL OLURUM ıNŞALLAH, ŞU ANDA SON SIRADA BEN VARIM (

sen kendini cikartmissin saymiyom
ben de regl oldum

şimdi şöyle canım 10 kişilik yerim vardı tabloda bu hafta adatoprak ve aylinin girmesiyle 11 kişi olduk bi sen birde ben vardık artıda olan kırılırsın diye seni değil kendimi yazmadım yani ben 300 gram sen daha fazla artıdasın istersen kendimi yazayım uğraşmam gerekecekti gece gece şimdi 1 sıra daha açmak için :sinifsinif:

Haftaya benide al listeye olurmu bak yatağa yattım cepten giriyorum topige :)

listede ben niye yokum ki acaba
aaa msj atmayı unuttum tabi ondan diğer topikte cumadan cumayaydı burada nasıl bi daha kaçırmam bende

izlemcim ellerine sağlık canım listemiz süper maşallah bu haftada artı yok inş. hep böle devam ederiz kızlar

nihalllcim resmini gördüm çoook güzelsin kalbinini güzelliği yüzüne vurmuş canım benim Şeniz
ayrıcaaa birinciliğini tebrik ederim :lepi:

listede ben niye yokum ki acaba
aaa msj atmayı unuttum tabi ondan diğer topikte cumadan cumayaydı burada nasıl bi daha kaçırmam bende

darkolive benide listeye alsana:)

kızlar listeyi dikkatle incelediysenz eğer kurallar çok açık, 2 hafta sürekli paylaşımda bulunmak ve 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmak, geldiğinizin 2. Günü listeye giremessiniz hak etmeniz gerekiyor...

izlemcim ellerine sağlık canım listemiz süper maşallah bu haftada artı yok inş. Hep böle devam ederiz kızlar

rica ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…