Aylincim canım kardeşim bak bana kızacaksın belki ama ben senin şu zayıflama meselesini beyninde bitirdiğini düşünmüyorum..baksana şimdiden 1 ay ramazan bir ay tatil diyorsun..Hadi Ramazanı anladım bişi demiyorum ama izin de snein için bol spor yapmak için güzel bir fırsat bence..senin bir hedefin var di mi ne diyorsun nişanda çok güzel olmalıyım herks bana bakmalı..ama uzun vadede planını bozmadan ilerlemelisin ki sonuç alabilesin..Bak ben de kilolu nişanlandım ve evlendim..Dün bir arkadaş nşanı olcaktı nişan fotomu açıp gösterdim hiç hoşuma gitmedi o halim..yıllarca o fotoğraflar orda öyle kalcak..bunları düşün ve bahaneleri sil at kafandan canım..1 aylık tatilini daha da çok kilo vermek için bir fırsat olarak değerlendir tatlım..bug kayınvalidemler geldi kaçtı yarın sarmalara dayanamadım kaçmalarla olmaz canım bu iş kendimden biliyorum..bu kaçakların sonu yok canım...iyice kararını ver öyle yola devam et bence..
bu arada kızlar ben acayip mutluyum hemen sizinle paylaşayım..ben kardeşimin düğününde 78 kiloydum şimdi de 84 üm desek 6 kilo daha kiloluydum dlayısıyla o elbiseye girebilceğimi hiç düşünmüyordum..2 Temmuzda eşimin kuzneinin düğünü var Ankara ur bakim dedim bakayım da elbiseye kaç kg verirsem girebilirim..amanın o da ne elbiseyi bir giydim oldu yok fermuarı çekilmez dedim o da çekildi..Sonra bir baktım o elbise gri saten üstünde de siyah danteli olan bir elbiseydi..Düğünfotolarına baktığımda darlıktan elbisenin alt kısmı kastırıp katları belli eidyordu hem de içimde korse vardı..Şimdi korsesiz giymeme rağmen hiçbiryeri katlanmadı..Gözlerime inanamadım ya olur mu böyle şey ya şimdi tam 6 kg daha fazlayım..Elbise de dar kesimli bir ince gözüktüm anlatamam ay ben akşam kanat takıp uçacaktım bu karboksipunktur hakketen inceltiyor ya..Çok mutluyum çook..Düğün fotosunu çeker size de eklerim kızlar 2 Temmuza kadar biraz daha verdim mi çok daha iyi olcak..Bu arada elbise 44 beden..
gelir gelir valla sabır işi dediğin gibi beyinde bitirmek lazım bide o güzel günleri zayıfladığımız istediğimiz kıyafetleri giydiğimiz günleri hayal edersek daha kolay oluraman sorma o rakamları görünce toplu uçuşa geçeriz zaten canım yaaa ahh hemen gelse o günler:lepi:
ay ne güzel ya bende ablamın düğününde 65 kiloydum kırmızı bi elbisem vardı benim yaşım şuan 17 o zaman 14 tüm ama ben hep yaşımdan büyük gösteriyodum boyumda uzun ondan bide 65 kilo olduğumdan baya zayıftım yani ablam gelinliğini normal almamıştı büyültmüştü ordaki kadın bana demişti bu bayan gibi olsaydınız normal olarak alırdınız diye o günü unutmuyorum hiç inşallah herkes incecik olurda güzel güzel kıyafetlere girerr aminnn
gelir gelir valla sabır işi dediğin gibi beyinde bitirmek lazım bide o güzel günleri zayıfladığımız istediğimiz kıyafetleri giydiğimiz günleri hayal edersek daha kolay olur
CANIM benim teyzem oturuyor orda askeri hastane nin hemen arkasında evinin önüne pazar kuruluyor hatta çok giderim severim oraları .ama ben ilçesindeyim menemen de biraz dışında kalıyo ama biz alştık artık sanki iç içe gibi geliyoz :) izmirli adını bile duymak heyecalandırıyo beni opuyorumnanaktanewet ben onu öğrendiğimden beri makarnayı domasli veya ketçaplı yiyorum ki zaten makarna ayda 1 yadaa 2 yerim yememeye çalışıyorum...
elay izmirdeymişsin neresindesin bende izmirdeyim hatay yeşilyurt tarafında oturuyoruz[/COLOR][/B]...
bende izmirde oturmak isterdim yaaa
cennetlikmis oralar.......
balayimizi orda yapicaz insallahhh
Bugün pilanladigim Münüm:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine sürme peynir ve recel
Ara: 1 Elma
Öglen: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine sürme peynir ve recel
Ara: 250gr Armutlu Yogurt
1 Saat Spor
Aksam: Corba olabilir
cok mu az? 1. ara da yogurt daha mi yesem ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?