80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne güzel ya bende ablamın düğününde 65 kiloydum kırmızı bi elbisem vardı benim yaşım şuan 17 o zaman 14 tüm ama ben hep yaşımdan büyük gösteriyodum boyumda uzun ondan bide 65 kilo olduğumdan baya zayıftım yani ablam gelinliğini normal almamıştı büyültmüştü ordaki kadın bana demişti bu bayan gibi olsaydınız normal olarak alırdınız diye o günü unutmuyorum hiç inşallah herkes incecik olurda güzel güzel kıyafetlere girerr aminnn

gelir gelir valla sabır işi dediğin gibi beyinde bitirmek lazım bide o güzel günleri zayıfladığımız istediğimiz kıyafetleri giydiğimiz günleri hayal edersek daha kolay olur

işallah canım işallah hep beraber görücez o günleri..

selaamm nihalciimm ayline ne güzel açıklamışsın cnm bencede aylin henüz kafada bitirmemiş bu işi

ama yarın evlilik dogum derkenn bunlar hep artı olarak dönecek onaa inşş azmeder ve hedefine ulaşırsın aylincim

ben neler yedim yaaa
8 badem
5 fındık
1 ceviz
2 hurma
1 incirr

ohaaaaa dimi valla ohaa

banucum selam canım benim dr fevzi bey ne yedin diye sorduğunda senin gibi söyleyenlere kızıyormuş yaw demişti fındık ceviz sayılır mı doyana kadar yiyeceksin diyordu..bence çok değil canım..sıkma canını..ben de rondodan geçirip hergün en az 5 dolu çorba kaşığı yiyoum valla 3 ünü sbah omletin içine 2 sini de akşam activianın içine..
benim bugünkü menüm:
sabah klasik işte peynirli fındıklı omlet
1 dilim tam buğday
öğle:5 ekşili köfte(aslında içinde pirinç var diye yememem gerekiyordu ama işyerinde başka etli bişi yoktu hemen etkisini gösterdi zaten pirinç daha çabuk acıktırdı)
z.yağlı börülce
1 kase yoğurt
ara:1 activia(fındıklı)
1 elma
akşam da kendi uydurmam frappe mi içicem..
hemen tarifini vereyim bugün denedim..
3 parça buzu rondoya attım nescafe ve tatlanduırıcıyı çok az sıcak suda erittim
soğuk sütü de içine attım hepsini rondodan geçirdim evde muz ya da çilek olsydı biraz da ondna koycaktım ama yoktu..Valla cefedeki frappeler gibi oldu buz gibi köpük köpük çok keyifli oldu tavsiye ederim kızlar..

bugün neler yedim
sabah
1 poğaça
domates
salatalık
1 kaç lokma peynir
akşam
1 buçuk kepçe kurufasulye(süperdiii)
2 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı salata
yarım dilim kepek ekmeği
ara;2 erik 1 tane dondurma 155 kaloriydi :lepi:

CANIM benim teyzem oturuyor orda askeri hastane nin hemen arkasında evinin önüne pazar kuruluyor hatta çok giderim severim oraları .ama ben ilçesindeyim menemen de biraz dışında kalıyo ama biz alştık artık sanki iç içe gibi geliyoz :) izmirli adını bile duymak heyecalandırıyo beni opuyorumnanaktan
bende izmirde oturmak isterdim yaaa
cennetlikmis oralar.......
balayimizi orda yapicaz insallahhh

izmir tam cennettir,böle bambaşka bişidir izmir bi yuaşasan bi hissetsen izmiri :içelim: inşallah bigü buraya yolun düşer ama ayvalık izmirin değil balıkesirin ilçesi nerde baksan hava limanına 150 km vardır arası ayvalığın çok uzak sayılmaz iç içe gibi ondan izmirin sanarlar zemuszemus

bu arada günaydın kızlar . ben bugün bir daha giremem pazar işim var, sonra spora gidicem sonrada avon toplantım var ..ve bugün çok yakın arkadaşım doğum yapıcak :)ordanda hastaneye giderim artık yarın kilo bildirimi ile gelirim ..bana ve arkadaşıma dua edin nolur :Saruboceq:

herkese sevgilerrrrrr olumunekankayizsmile

izlem senin ve yakışıklı oglunun dogum günü şimdiden kutlu olsun canım.

nihal çok sevindim senin adına tatlım

darkolive ablam benim BOB kesim bayaa kisaydiii... ocak ayin sonunda kestirmistim simdi hazirandayiz nerdeyse 4 ay olmus.... 2 ay önce düzlestirdigimde daha güzel duruyordu simdi uzadikca iyi durmuyor...
havaya kaldiriyorum ben, ve önleri arkalari masayla kivircik yapiyorum. hos duruyor. kullanisli ama benim cok kisa oldugundan fön cekiyordum hep, simdi föne gerek yok, ama hep birsey yapmak zorundasin... sadece yikamayla bitmiyor,,... ama ben pisman olmadim hic. Daha bakimli hoss hanimefendi duruyorr, benim saclarim dökülüyorduu ve cok ince, toparlansin diye kestirdim…
birtek simdi nisana kadar uzamasi lazim... izine kadar 2 ay var... biraz daha uzar ve toplayaabilirim havadan... o sicakta ugrasamam, ya tam kisa olucak yada uzasin...

bir resim yükliyim sana 1 ay öncesinden...

Uploaded with ImageShack.us
ve bide ben o puanli rejimi yapmicam...
gecen sene nasil yaptiysam öyle yapicam, SPORLA.... bugün spora gidecemmm

elimphia agzina saglik ablam.... beynimde birsey dank ettiii bu yazdiklarini okuyunca...
evet haklisin beynime yerlesmemis... ama kanitlicam sizlere... nisan fotolarimi gördügünüzde gözleriniz dolacak insallah :))) tekrar tsk ederimmm, evet masumm un da dedigi gibii, INSALLAH basaricamm... sizleri birakmicammm...
izine gidicem evet ama spor yapma sansim yokki... akrabaga ziyareti ve 2 dügün var...

ha bide altinoluk da teyzeminde yazligi var orayada gidecem :))) tam orda degil ama orda biyerde :))

bugün 91,7 yi gördüm sükür....

dün aksam sadece bir tabak sulu köfte corbasi yedim ve dayandimmmm... saat 17 de yedim 22 de yattim.. actim evet ama yemedim... sadece bir elma...

BAAASSSAAARRIIICCAAAMMMMMM

günaydin kizlar topicinizi bazen okuyorumda ,cok azimli arkadaslar var valla tebrik ederim insallah istedigiz kiloya kavusursunuz

Herkese günaydın..
Çok merak ediyorum tartılıcam ama tartılamam moralim bozulur 3 haziranı beklemem lazım of !

Şimdi kahvaltı edicem..
Öptm..opuyorumnanaktan

Bugün pilanladigim Münüm:

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine sürme peynir ve recel
Ara: 1 Elma
Öglen: 2 dilim kepekli ekmek, üzerine sürme peynir ve recel
Ara: 250gr Armutlu Yogurt
1 Saat Spor
Aksam: Corba olabilir

cok mu az? 1. ara da yogurt daha mi yesem ne dersiniz?

yagmurgözlü ablam nasilsin?
hayirli teskereler allah kavustursun

.....................??????? kimse yokmuu

Son düzenleme:

akşam bence çok az salata bari ye ben hep akşam normal ne varsa 1 kaşık falan alırım tabağıma öyle yerim sabahtan akşama kadar aç dururum ama akşamdan sonra hayatta aç duramıyom saatler geçmiyo :dance:

günaydın kızlar..ben geldim..yokluğum pek farkedilmemiş ama...((

cumartesi oğlum için KURAN okuttum..akşamına belim tutuldu..üzüntü stresten mi?yorgunluktan mı ?bilemiyorum..çok fenaydı..yatılı misafirlerimde vardı..bayağı zor oldu benim için..dr falan da gitmedim..masajlar ağrı kesiciler falan..bu gün biraz daha iiyim..

dün sabah oğluşumu askere gönderdim..İZMİR seferihisara..bir parçam orda artık..:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…