80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşım ben herkesin ekranına göre tablo ekleyemem kim ne hangi inc ekran kullanıyor onuda bilemem, sen yüksek çözünürlük kullanıyorsan bu benim sorunum değil...

bu kadar tahammülsüz armut piş ağzıma düş insanların zaten bizim aramızda yeri yok sizde hoşçakalın...

günaydın neler oluyor böyle

artık kk ya girdiğim neyle karşılaşacağım diye düşünür oldum karşılaştım ve üzüldüm

darkolive liste için ellerine sağlık canım

bahar niye ayrılıyorsun canım ben paylaşımını beğenmiştim

bence karşılıklı olarak bir yanlış anlaşılma içine girmişsiniz darkolive ve bahar

hiç gerek yoktu böyle restleşmelere

bugün hava kapalı
45 dk yürüdüm ve nesfitle kahvaltımı yaptım ( yağsız süt kalmamış yağlı sütle yaptım (

Seyhan gözünaydın canım bak senide düşünmüş ve çok ince bir davranışta bulunmuş aferin ona

bahrcım genelde öle oluyor vücuttaki östrejen hormonu artıyo insilün direncimiz yavaşlaıyor ve şekere ihtiyaç duyuyor ben piko yiyorum o dönemlerde

bahrcım genelde öle oluyor vücuttaki östrejen hormonu artıyo insilün direncimiz yavaşlaıyor ve şekere ihtiyaç duyuyor ben piko yiyorum o dönemlerde

hımm ama daha regl olmadımki bazı aylarda böyle olyor önceden iştahım çok bazen de olmuyor başlayınca oluyor şimdilik bastırdım gibi canım saol.
k-bar var bende de yine olursa bir ısırımlık alayım

aman bu aralar çok depresifim bahar sorma
nedn bilmiyorum ama çocuklar beni bunaltıyor biraz
bazen çok kötü hissediyorum kendimi

dün dışarı çıktım eski bir ark görüştüm kendime bi pantolon aldım 42 benden((((((
ama hep istedigim giyemedigim pantolanlardna aldım

sonra saçımı degiştirmeye karar verdim tarçın bakır boya aldım boyuycam haftaya böle işte danırım biraz kendile ugraşmam lazım:)

ıyyım baharnaz burada yagmur yagıyor cok kötü sıkıcı bir gün cocuklar uyyuyorlar eşim işte bende buradayım sen nasılsın

baharnaz:tşk ederim cnm dün aniden yürümekte güçlük çekti.çok korktum.çok zor basıyordu.bel fıtığından şüphelendim.doktora götürmek için ısrar ettim.sonra kabul etti.acile götürdüm.kas gevşetici iğne felan verdi.rahatladı.artık pzt detaylı muayene olması lazım.çok sigara kullanıyor.çok korktum damarlar felan tıkanmış olabilir diye mafoldumben

yediklerimi paylaşıyım:
sabah
1kk kadar peynir
2zeytin
domates,salatalık
haşlanmış yumurta
1dilim k.ekmek

ara:yarım muz

öğle:
yeşil fasulye yemeği
cacık
1dilim k.ekmek

ara:5dilim karpuz

akşam
arkadaşlarla toplancağız.çiğ köfte yiycem büyük ihtimal
bol yeşillik
salata
ayran

işte böyleeee

baharnaz:geçmişte okudum cnm otistik çoçuklarla çalışıyormuşsun sanırım.çok kutsal ben de 5yıl ücretli öğretmenlik yaptım özel rehabilitasyon merkezinde gerçekten severek yaptım.asıl alanım çocuk gelişimi ama ben onlarla çalışmayı seçtim.gerçekten sevgileri yalansız,çıkarsız şimdi ara verdim çalışmıyorum ama hepsini çok özledim.ara ara ziyaretlerine gidiyorum.hiç unutmuyorlar.mafoldumben otistik öğrencilerimde oldu.onlar çok farklı bambaşka dünyada yaşıyorlar.ama gerçekten hepsinin hayatı çok zor.Allah ailelerine sabır versin.sağlığımız için,yürüyen ayaklarımız,gören gözlerimiz,işiten kulaklarımız ve bunun gibi daha bir sürü şey için Allah'a nekadar şükretsek azdır.offff çok hüzünlendim.ALLAH'ım hepsine sağlık ve sabır versin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…