80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iksirmidir ne haltmis ohaoldumsmile ayyy ne bicim bir tadi var kafama dikdim valla yoksa yudum yudum icilmezdi bakalim etkisni gösteririmi ,insallah gösterir ya :Saruboceq:

kızlar 15 temmuzda 70 kilo olmak istiyorum ne dersiniz? olabilirmiyim
ben biraz kaplumbağa hızıyla verenlerdenim farkındaysanız
insallah derim ama biraz cok degilmi 7 kilo o zamana kadar? bence daha kisa kisa hedefler kur, misal önce 75 sonra 72 falan, yoksa insan hedefinden cok uzak kalinca moral bozuyor

hosgeldin canim
kiyafetlerden fark edebilir canim birde sabah uyaninca wc den sonra tartilmak ayri,
tartildigin hep ayni sartlar altinda olsunki kiyas dogru olsun

adatoprak bugünkü ana yemeklerimiz nekadarda benziyor, benzemiyor ayniii
hahaha

seyhancim merhaba, benim menü nasil sence
canim simdi detayli incelemeye alacagim gecmisin henüz hepsine yetisemedim bi dk :)

ya kizlar yazdim ama kimse görmedi galiba...

bana taki gerdanlik su yolu modelleri bulun noluur... söle zariff birsey gelinligede uyacak birsey...

kuzum millet kilosunla zor ediyor ondandir
onun icin ayri topik vardir muhakkak okadar gelin ceyiz topikleri varki, onlar uzmanlarisir modellerde vardir bi bakin derim

meyva suyundan uzak dur derim ne olursa olsun, hic fark etmeden kilo yapar tavsiye

akşama dolma var kesin yicem 2 tae falan bide taze mısır halşadım ondanda yicem yemezsem ölürüm uffffff
misirda cok kalorili degilmi?
ben sen olsam misiri birakir 1-2 dolma yerdim ama bol yogurtlu, canim cekti yaa :)

iksirmidir ne haltmis ohaoldumsmile ayyy ne bicim bir tadi var kafama dikdim valla yoksa yudum yudum icilmezdi bakalim etkisni gösteririmi ,insallah gösterir ya :Saruboceq:

öylemi canim cok kisi tadi güzel demisti
ama ben tarcinli sey zaten icmem sevmem öyle

canim bence menü güzel, yanliz bulgur pilavinin porsyonuna göre az olsa sorun yok
birde öglen ve aksam yemeginin yerleri degismis olsaydi bence daha iyiydi cünkü aksam yemeginden sonra cok hareket olmuyor öglenle kiyaslayinca bulguru migde digerlerine göre daha yavas hazmediyor

kızlar ben böyle bulgur pilavı normal pilav makarna yerken şöyle yapıyorum 2 kaşık koyuyorum yemek kaşığıyla sonra onun içine dolduruyom salatayı sanki çok gibi oluyo daha fazla doyuyosun deneyin derim ben hep öyle yaparım

evet canim benimde herzaman gözüm doymali bi kere :) cok görünsünde

selam kızlar çocukları uyuttum
mutfagı topladım
banyoyu cifleidm
meyvemi ve tarçınnlı süütmü içtim geldim

nemesis
bende senin gibi yaparım cnm salataya katarım ki çok olsun:)

zuzum
aslında tadı çok hoş yani beşibiryerdeden sonra bayılmıştım ben tadına

menümü yazayım bende

sabah
4 kaysı bir bardak süt

kah.
1 dilim ekmek
dom.sal.
peynir
2 zeytin
3 biber

öglen
tavuk salata mısırlı
1 dilim ekmek
çorba

ara
2 erik
2 lokma krep(kv yapmış getirmiş süperdi)

akşam
1yk kaşıgı somon balıgı ile salata
1 çorba
yarım krep

ara
kiraz
çilek
tarçınlı süt

45 dk yürüyüş
3 lt yakın su

kızlar süpe rbir yöntem buldum

deniz yatagını şişirdim mekik çekiyorum çok kolay oliyyyy

çocuklar oynasın diye şişirdim anam bide baktım mekik çok basit oluyor
kaydirigubbakcemile3

tavsiye ederim

canim tabiki kolay olur altindaki yeryumusak olunca, ama kesinlikle yapma mekik hareketinde dogru yapilmadigi taktirde ciddi bel rahatsizliklarina yol acabilir.

mekik cekerken dikkat edilmesi gereken seyleri bi bak nette istersen özellikle yerin sert olmasi gerekir hali falan olabilirde yatakta yatip falan yapmayin

birde elleri kulak arkasina dayayin sadece dokundurum kafa arkasina alinca kafayi bi bakiyorsun ellerinle cekiyorsun boynunuza rahatsizlik verir

harika bir menü bence

seyhancım ben en fazla 10 mekik çkiyorum cnm yerde

ama bu göbek için çekmem laızm mekik

masum canim su civanpercemini kullaniyordunya adet icin o ot ya nasil cayimi oluyor? hazir posetlimi yoksa nasil?

seyhan baktım şimdiide harbiden öle diyor yaaa yumuşak yerde zararlı olurmu
eee napcem şimdi bennn

seyhancım ben en fazla 10 mekik çkiyorum cnm yerde

ama bu göbek için çekmem laızm mekik

ben ilk zamanlar 10 taneyi bile cekemiyordum simdi 30-40 yapabilyiorum her gün sabah yataktan kalkinca haliya uzanip mekik cekiyorum

birde simdi yan tarafa yatip bacagi kaldiriyorsunya o harekete basliyorum

benim kalcalarim yanlari cok cikik

baska bildiginiz hareketvarmi bu problemler icin

seyhan baktım şimdiide harbiden öle diyor yaaa yumuşak yerde zararlı olurmu
eee napcem şimdi bennn

öyle canim bizim beden egitimi hocamiz hep tembihlerdi bize

5 yapabiliyorsan canim 5 yap ama günde 3 defa misal

her gün bir tane cogalt kaslar güclendikce sayi artacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…