adatoprak bugünkü ana yemeklerimiz nekadarda benziyor, benzemiyor ayniii
hahaha
seyhancim merhaba, benim menü nasil sence
insallah derim ama biraz cok degilmi 7 kilo o zamana kadar? bence daha kisa kisa hedefler kur, misal önce 75 sonra 72 falan, yoksa insan hedefinden cok uzak kalinca moral bozuyorkızlar 15 temmuzda 70 kilo olmak istiyorum ne dersiniz? olabilirmiyim
ben biraz kaplumbağa hızıyla verenlerdenim farkındaysanız
herkese selamm ben geldim köyde diyetimi bozmadım ama çok üzgünüm bugün tartıldım 79.3 geldim ama şöyle oldu sabah 7de çıktık yola yolda güzel ekmeklerden aldık biraz yemiştim bide köyün havası benim karnımda gaz yapıyo şişiyom belki ondandır oysa bozmamıştımda inşallah cuma günü fazla çıkmam
canim simdi detayli incelemeye alacagim gecmisin henüz hepsine yetisemedim bi dk :)adatoprak bugünkü ana yemeklerimiz nekadarda benziyor, benzemiyor ayniii
hahaha
seyhancim merhaba, benim menü nasil sence
ya kizlar yazdim ama kimse görmedi galiba...
bana taki gerdanlik su yolu modelleri bulun noluur... söle zariff birsey gelinligede uyacak birsey...
beni asacak ,kesecek birini arıyorumçünkü
sabah:1 fincan nescafe ,1 bardak meyve suyu,yarım yumurta 2 dilim normal ekmek
ara :şekersiz türk kahvesi,1 soda
öğlen 1 paket cips yedim doritosun yeni çıkmış sonra 1 bardak meyve suyu sonra 2 dilim ekmeği adım zeytinyağına tuz-limon döktüm bandım bandım yedim
sonra 88 kal 'lik 1 çikolata yedim
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
ben naptım bugün bilmiyorum ekmeği zeytinyağına bandım yedim hemde nasıl yemek anlatamam
regl yaklaşıyo ben dolaba yaklaşıyom nolcak böle biri bişi desin,akıl versinhiç böle olmazdım
misirda cok kalorili degilmi?akşama dolma var kesin yicem 2 tae falan bide taze mısır halşadım ondanda yicem yemezsem ölürümuffffff
iksirmidir ne haltmis ohaoldumsmile ayyy ne bicim bir tadi var kafama dikdim valla yoksa yudum yudum icilmezdi bakalim etkisni gösteririmi ,insallah gösterir ya :Saruboceq:
bugünkü menüm:
sabah: 1 cok pismis yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, 2 domates
ara: 1 saat spor
öglen: 1 tabak taze fasulye
ara: 2 nektarin
aksam: 1 tabak bulgur pilavi, ve bol marulla yedim, cigköfte gibi ayni :)
sistim kizlar yaa... ben bu menüyle öldürsen doymazdim aslindaa....
geceye kadar erir zaten....
canim bence menü güzel, yanliz bulgur pilavinin porsyonuna göre az olsa sorun yok
birde öglen ve aksam yemeginin yerleri degismis olsaydi bence daha iyiydi cünkü aksam yemeginden sonra cok hareket olmuyor öglenle kiyaslayinca bulguru migde digerlerine göre daha yavas hazmediyor
kızlar ben böyle bulgur pilavı normal pilav makarna yerken şöyle yapıyorum 2 kaşık koyuyorum yemek kaşığıyla sonra onun içine dolduruyom salatayı sanki çok gibi oluyo daha fazla doyuyosun deneyin derim ben hep öyle yaparım
kızlar süpe rbir yöntem buldum
deniz yatagını şişirdim mekik çekiyorum çok kolay oliyyyy
çocuklar oynasın diye şişirdim anam bide baktım mekik çok basit oluyor
kaydirigubbakcemile3
tavsiye ederim
menümü yazayım bende
sabah
4 kaysı bir bardak süt
kah.
1 dilim ekmek
dom.sal.
peynir
2 zeytin
3 biber
öglen
tavuk salata mısırlı
1 dilim ekmek
çorba
ara
2 erik
2 lokma krep(kv yapmış getirmiş süperdi)
akşam
1yk kaşıgı somon balıgı ile salata
1 çorba
yarım krep
ara
kiraz
çilek
tarçınlı süt
45 dk yürüyüş
3 lt yakın su
seyhancım ben en fazla 10 mekik çkiyorum cnm yerde
ama bu göbek için çekmem laızm mekik
masum canim su civanpercemini kullaniyordunya adet icin o ot ya nasil cayimi oluyor? hazir posetlimi yoksa nasil?
seyhan baktım şimdiide harbiden öle diyor yaaa yumuşak yerde zararlı olurmu
eee napcem şimdi bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?