80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde yanlarım çok fazla
yürüyüşten geldikten sonra hergün
100 sag tarafa
100 sol tarafa egiliyorum
100 oklava ile hareket yapıyorum
ama gçöbek hala yerinde duruyor

cnm ot şeklinde alıyorum aktardan kaynamış suyun içine bir tutam atıp bekletiyorum 5 dk
sonra içiyorummm

yani su ada caylarida oluyorya öyle cubuk yaprakli onu saliyorsun onun gibi herhalde

ama almanyada nerden bulayim ben onu acaba poset cayini bulsam ayni etkiyi yaparmi?

adetlerim cok asiri düzensizdi arasi 4 ila 7 hafta arasi oluyordu, son iyi aydir asagi yukari ayni aralikla geldi ama cok az geliyor bi tuhaf 8 günün sadece 4 yada 5inci günü geliyor geri zaman damla damla

sanki icimde kaliyor cikamiyor gibi

yaaaaaa acaba deniz yatagını hafifi şişirip çeksem mekik yinemi zararlı olurrrrrr

benim basenlerde problem var

birde zayifladikca selülitlerde azalma gördünüzmü?

benim selülitler 72 kiloyu gectikden sonra baslamisti tekrar gidebilirlermi?

yaaaaaa acaba deniz yatagını hafifi şişirip çeksem mekik yinemi zararlı olurrrrrr

zarari birak canim ama bi düsün niye kolay oluyor?

yani kaslarini fazla kullanmadigin icin cok kolay oluyor, kaslarida kullanmassan mekikin ne faydasi var?

resmi nerden yüklemeye calistin yardimci olayim

kızlar ya ben şimdi baya bi meyve yedim 1 şeftali 2 kayısı 3 erik yedim bişey olmaz demi yatarken falan yenmez diyolar ya yemek bu yemek değil yani size bi sorayım dedim

kızlar ya ben şimdi baya bi meyve yedim 1 şeftali 2 kayısı 3 erik yedim bişey olmaz demi yatarken falan yenmez diyolar ya yemek bu yemek değil yani size bi sorayım dedim

canim süt veya yogurt ye aziik yanina, bruda ögrendim bende, ozaman meyvelerin sekeri yaga dönüsmüyormus

cünki mevyalara bi ton seker var

hızlıresim yükleden yüklüyorum cnmm
burdan dene canim

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

ilk sirada datei diyor orda Durchsuchen... butonuna basip resmi sec

sonra standart yazan yerden boyutu secebilirsin 320 veya 640 ideali

sonra jetzt hochladen yesil yaziyi tikliyorsun

bazen bisi aciliyor ordaki yaziyi yazman gerekiyor sifre gibi

diye baslayan ikinci linki direk mesajina kopyalayabilirsin

[quote="nemesis_18, post: 13621456"]siz mekik diyince bende çektim tam 25 tane bi yatmaya ama bacaklarım göbeğim acayip kasıldı[/QUOTE]

oh oh iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…