mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
saol canım iyiyim sen nasılsın?
selam kizlar bende disari cikdim gezdim az ,bir arkadasi gördüm oda su iksirden yapiyordum 1 haftada 2 kilo vermis,diyeti yapiyormus yani dikkat ediyormus yediklerinie biz gibi bazen kacamak bazen devam iste,birde gün icinde 3 bardak elma ,tüm karabiber,tüm karanfil,tarcini 2-3 litre suda kaynatip gün icinde iciyormus genelde yemeklerden sonra haftada yarim kilo veriyormus normalde ama buna baslayali 2 kilo vermeye baslamis cok zayiflmais hemen yolumu degisitirp karabiber ve tüm karanfil aldim :))) hem dogadan yani zarari olcagini sanmiyorum elmayi kaynatip suyunu icmek zaten bir hastalaga iyi gelirmis sanirim astimdi ,tarcin baslica cok iyi bisey duymusdum.ben bugün denemeye basladim tozumu birakdim normal yicem yani dikkat ederek birde bunu yicem.
selam kizlar bende disari cikdim gezdim az ,bir arkadasi gördüm oda su iksirden yapiyordum 1 haftada 2 kilo vermis,diyeti yapiyormus yani dikkat ediyormus yediklerinie biz gibi bazen kacamak bazen devam iste,birde gün icinde 3 bardak elma ,tüm karabiber,tüm karanfil,tarcini 2-3 litre suda kaynatip gün icinde iciyormus genelde yemeklerden sonra haftada yarim kilo veriyormus normalde ama buna baslayali 2 kilo vermeye baslamis cok zayiflmais hemen yolumu degisitirp karabiber ve tüm karanfil aldim :))) hem dogadan yani zarari olcagini sanmiyorum elmayi kaynatip suyunu icmek zaten bir hastalaga iyi gelirmis sanirim astimdi ,tarcin baslica cok iyi bisey duymusdum.ben bugün denemeye basladim tozumu birakdim normal yicem yani dikkat ederek birde bunu yicem.
canim bir ara topikde bu cayi yapip icenler vardisempatiksalakcinni
bugünkü menüm
sabah:
1kk kadar peynir
domates,salatalık
2zeytin
ara:
yarım muz
öğle:
1tabak yeşil fasulye
1kase cacık
ara:
1fincan kahve
akşam.
1tabak bulgur pilavı
cacık
ara:
10kiraz
2,5lt su
2kupa yeşil çay
evet oda zaten burdan almisoda burda üyeydi hala duruyormu bilmiyorum
ay öylemi haha belki aramizdan biri =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?