80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

boşuna ağlama yerken düşüncektin alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yapma selma biraz daha dikkat et canım ya
ben çıkıyorum braz uzanıcam sonra görüşürüz

selam kızlarr alışverişe gittim bol sebze ve meyve aldımm

ay ben al al bitiremeidm bu alışverişi ya bir türlü çocuklar ne kadar yiyor böle eskiden böle degildikk

canları sagolsun tabiki:)

zuzum cnm ya valla ben veremiyorum ayda 4 kilo malesef bazen 2 bazen 3 kilo veriyorum 5 ay bitti rejimde yavaşladı tabii bilmiyorum artık umarım düşerim

efeçagla

valla bence kullan step aletini hiç yapmnamaktan iidir
twestenh shape diye bir aletmi step dedgin

bugünkü menüm:

sabah: 1 cok pismis yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, 2 domates
ara: 1 saat spor
öglen: 1 tabak taze fasulye
ara: 2 nektarin
aksam: 1 tabak bulgur pilavi, ve bol marulla yedim, cigköfte gibi ayni :)

sistim kizlar yaa... ben bu menüyle öldürsen doymazdim aslindaa....

geceye kadar erir zaten....

bugünkü menüm
sabah:
1kk kadar peynir
domates,salatalık
2zeytin
ara:
yarım muz
öğle:
1tabak yeşil fasulye
1kase cacık
ara:
1fincan kahve
akşam.
1tabak bulgur pilavı
cacık
ara:
10kiraz
2,5lt su
2kupa yeşil çay

of ya gecmise gittim hepsini okudum bir sürü alinti yaptim simdi gel görki yanlislikla dügmeye ildim pc kapandi

bir daha alinti yapmicam simdi, cümleten selamlar

masumum kilomuz ayni biliyorum takibimdesin herzaman ama ben almis olabilirim düzenim bozuldu tatli ihtiyacim cok fazla su sira

beraber 75 oluruz insallah bu ayin sonunda ihtimali bile ne güzel ya

selam kizlar bende disari cikdim gezdim az ,bir arkadasi gördüm oda su iksirden yapiyordum 1 haftada 2 kilo vermis,diyeti yapiyormus yani dikkat ediyormus yediklerinie biz gibi bazen kacamak bazen devam iste,birde gün icinde 3 bardak elma ,tüm karabiber,tüm karanfil,tarcini 2-3 litre suda kaynatip gün icinde iciyormus genelde yemeklerden sonra haftada yarim kilo veriyormus normalde ama buna baslayali 2 kilo vermeye baslamis cok zayiflmais hemen yolumu degisitirp karabiber ve tüm karanfil aldim :))) hem dogadan yani zarari olcagini sanmiyorum elmayi kaynatip suyunu icmek zaten bir hastalaga iyi gelirmis sanirim astimdi ,tarcin baslica cok iyi bisey duymusdum.ben bugün denemeye basladim tozumu birakdim normal yicem yani dikkat ederek birde bunu yicem.

bugünki yediklerim

sabah
1-2 ekmek (1 laugenstange)
beyaz peynir
catalin ucuyla recel :)
2-3 dilim sucuk
yesil cay

ara
biraz ekmekden minciklayip yedim aclikdan degilde sastigimdan

öglen
1 porsyon cin lokntasindan makarna icinde yumurta biraz sebze soja falan oluyor, kutunun icinde oluyor kalmasin diye tikis tikis edim yoksa bitirmicektim doymustum :S

ara
4-5 parca karpuz

ara
cay kasigiyla biraz sürme helvadan kasikladim canim cok tatli istemisti

ara
cornflakes cerez niyetine

aksam
simdilik yemedim hic ac degilim ama belki daha sonra hafifi birseyler yiyebilirim salata gibi

sizce bu yediklerim kilo yaparmi?

ayrica 2-3 saat carsida dolastim
yatana kadar 2lt suyu tamamlarim ins

Son düzenleme:

canim bir ara topikde bu cayi yapip icenler vardi sempatiksalakcinni

canim bir ara topikde bu cayi yapip icenler vardi sempatiksalakcinni

evet oda zaten burdan almis oda burda üyeydi hala duruyormu bilmiyorum

adacim sabah salatalik ve domatesle doydunmu canim? ben piskolojik olarak doyamazdim bir kere hihi
ama ögleden sonrasi güzel

canim cacik cekti gidip yapsami zarari olurmu? söyle buz gibi oooh havada sicak

adatoprak bugünkü ana yemeklerimiz nekadarda benziyor, benzemiyor ayniii
hahaha

seyhancim merhaba, benim menü nasil sence

ay öylemi haha belki aramizdan biri =)

yok sanmiyorum ya calisiyor simdi vakti yokdur artik,cümleye söyle baslamisdi taa ozamanlar kadinlarklubü diye bir siteden almisdim bilirsinki belki dedi bende yok dedim sempatiksalakcinni kilomu görür diye :roflol: allahim beni affet yalan söyledim :Saruboceq: ama pembe yalan kaydirigubbakcemile3

bakalim kayniyor simdi iksirim denildigi gibi acaba haftada 2 kilo ne demek ya ne güzel olur insallah olurda kurtulurum su yapiskan kilolardan,hepimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…