80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin90 nisanin kasimdaydi dimi ,nisana kadar kac kilo olmak istiyorsunki?

vallaa ramazan ayi beni korkutuyor, ramazan olmasa 75 olurdum herhalde....
belkide oruc da tutamam -tatlicadiarzu- okadar saat,,,, allah yardim eder ins...

ya söle bi hesaplama yaptim... 17 temmuza 5 hafta var sanirim... 84 kg ile izine gidebilsem yine iyi... izinde kilo almadan gelmem lazimm.... ramazanda oruc tutamazsam hadi 3 kg da orda gitse... yine bi derece 81-83 de oynarimm....2 ay daha kaliyorr ni$ana... son 1 ay sanirim nisan elbisemi secmeye giderizz... gitmedenn 79-80 olmam lazimmm....

adatoprak ve aylin 1 tabak bulgur pilavı çok değilmi kızlar ne dersiniz yarım tabak yapıp yanına bir tabak yeşillik ekleseydiniz daha iyi olurdu sanki

sizi kıskandım dermişim uzun zaman oldu bulgur pilavıda yemeyeli

kızlar 15 temmuzda 70 kilo olmak istiyorum ne dersiniz? olabilirmiyim
ben biraz kaplumbağa hızıyla verenlerdenim farkındaysanız

herkese selamm ben geldim köyde diyetimi bozmadım ama çok üzgünüm bugün tartıldım 79.3 geldim ama şöyle oldu sabah 7de çıktık yola yolda güzel ekmeklerden aldık biraz yemiştim bide köyün havası benim karnımda gaz yapıyo şişiyom belki ondandır oysa bozmamıştımda inşallah cuma günü fazla çıkmam

selam kızlar
zuzum ya o iksiir bir ara bende içtim ama devamı gelmedi 2 gün yada 3 gün çiçtim devam etsek fayda saglarmı acep?

hımm hoşgeldin
şimdi napıyoz cumaya kadar bol sebze biraz spor ve bir önceki kilonunda altına düşersin canım

püsküütün başarı öuyküsünde okumuştum
karbonhidratlı ağır geçen bir beslenmenin ardında bol sebze ile takviye yazıyordu

tabi şişkinlikte etkili kilonun fazla çıkmasında bende de bazen oluyor hatta bende de şehir değiştirdiğimde gaz problemi oluyor acayip psikolojik belkide yada bol oksijen diycem ama zaten izmirde temiz havaya sahip istanbul gibi değil.

selam kızlar
zuzum ya o iksiir bir ara bende içtim ama devamı gelmedi 2 gün yada 3 gün çiçtim devam etsek fayda saglarmı acep?

1 hafta-10 gün yapabilirdin canım bende fayda sağlamıştı şekerimi dengeliyordu
şimdi yeşil çayı daha da tuttum o yüzden yeşil çay içiyorum en az 2 kupa tarçınlı başka çaylarda içiyorum ( o karışımı hafta sonu yine yapsam iyi olur)
zaten o karışımda da tarçın kökü kullanılıyordu

biraz fazla koydum dogrudur... ama 16.30 da yedim, birsey olmazkii.... aksam 20 gibi de meyve yicem

kızlar ben kaçar iyi akşamlar kocişim gelcek canım istemedi ve akşamı kahvaltıyla geçircem şimdi yiycem ( çok yanlış oldu ama

izmir temiz bizim köy ondanda temiz yarında sonra artık okula gitmicem hergün 1 saat yürüyüşe çıkıcam sporuma yapıcam ablacımda ben zaten hep sebze yerimki ama ekmeği 1 kaç gün hiç yemeyim bari ama sabah naparım benki ben en iyisi ekmek yiyimde gene 1 dilim makarna pilav tüketmeyim benim her öğünüm sebze olur hep :lepi: :lepi:

ya kizlar yazdim ama kimse görmedi galiba...

bana taki gerdanlik su yolu modelleri bulun noluur... söle zariff birsey gelinligede uyacak birsey...

geçen gün bi başarı hikayeisni okudum ve orda yazının sahibi şöyle diyordu
her türlü peyniri yedim en sevdigim yaglılardan bile yeidm diyordu

bende yiyorum artkık tabi kaşar tulum degilde mesela sütaşıın tam yaglısını yiyorum özellikle eskiden yagsız aradım şimdi aramıyorum

çünkü diyetsiyenler süt yogurt ve peynirin kaloriisni en yaglısındna hesaplıyormuş

yaa ben hiç peynir yemem lor yerim eskidende öyleydi bitek gevrekle yiyorum normal peyniri lorun kaloriside az tadı çok güzel

bugün bende şunları yedim

Sabah;1 parça börek domates salatalık,lor,birazcık ekmek( ben birkaç lokma ekmekten yedim annem böreği uzatıncada çok az ondan yemiştim)
Akşam;2 kepçe patates yemeği,2 yemek kaşığı makarna,salata,1 dilim ekmek
Ara;1 bardak form çayı,1 tane şeftali

biliyom öğlen ara falan yok ama çarşamba günü artık sağlıklı beslenicem bu arada geceye kadar daha yerim meyve kayısı yerim salatalık yerim

beni asacak ,kesecek birini arıyorum çünkü

sabah:1 fincan nescafe ,1 bardak meyve suyu,yarım yumurta 2 dilim normal ekmek
ara :şekersiz türk kahvesi,1 soda
öğlen 1 paket cips yedim doritosun yeni çıkmış sonra 1 bardak meyve suyu sonra 2 dilim ekmeği adım zeytinyağına tuz-limon döktüm bandım bandım yedim
sonra 88 kal 'lik 1 çikolata yedim

sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile

ben naptım bugün bilmiyorum ekmeği zeytinyağına bandım yedim hemde nasıl yemek anlatamam

regl yaklaşıyo ben dolaba yaklaşıyom nolcak böle biri bişi desin,akıl versin hiç böle olmazdım

akşama dolma var kesin yicem 2 tae falan bide taze mısır halşadım ondanda yicem yemezsem ölürüm uffffff

kızım oyun oynucakmış az sonra gelirim gidiyom şimdi bişiler yemeden dönerim umarım
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…