aylin90 nisanin kasimdaydi dimi ,nisana kadar kac kilo olmak istiyorsunki?
herkese selamm ben geldim köyde diyetimi bozmadım ama çok üzgünüm bugün tartıldım 79.3 geldim ama şöyle oldu sabah 7de çıktık yola yolda güzel ekmeklerden aldık biraz yemiştim bide köyün havası benim karnımda gaz yapıyo şişiyom belki ondandır oysa bozmamıştımda inşallah cuma günü fazla çıkmam
selam kızlar
zuzum ya o iksiir bir ara bende içtim ama devamı gelmedi 2 gün yada 3 gün çiçtim devam etsek fayda saglarmı acep?
verirsin baharnaz inşallah olursun 70 miş
adatoprak ve aylin 1 tabak bulgur pilavı çok değilmi kızlar ne dersiniz yarım tabak yapıp yanına bir tabak yeşillik ekleseydiniz daha iyi olurdu sanki
sizi kıskandım dermişim uzun zaman oldu bulgur pilavıda yemeyeli
hımm hoşgeldin
şimdi napıyoz cumaya kadar bol sebze biraz spor ve bir önceki kilonunda altına düşersin canım
püsküütün başarı öuyküsünde okumuştum
karbonhidratlı ağır geçen bir beslenmenin ardında bol sebze ile takviye yazıyordu
tabi şişkinlikte etkili kilonun fazla çıkmasında bende de bazen oluyor hatta bende de şehir değiştirdiğimde gaz problemi oluyor acayip psikolojik belkide yada bol oksijen diycem ama zaten izmirde temiz havaya sahip istanbul gibi değil.
geçen gün bi başarı hikayeisni okudum ve orda yazının sahibi şöyle diyordu
her türlü peyniri yedim en sevdigim yaglılardan bile yeidm diyordu
bende yiyorum artkık tabi kaşar tulum degilde mesela sütaşıın tam yaglısını yiyorum özellikle eskiden yagsız aradım şimdi aramıyorum
çünkü diyetsiyenler süt yogurt ve peynirin kaloriisni en yaglısındna hesaplıyormuş
adacim sabah salatalik ve domatesle doydunmu canim? ben piskolojik olarak doyamazdim bir kere hihi
ama ögleden sonrasi güzel
canim cacik cekti gidip yapsami zarari olurmu? söyle buz gibi oooh havada sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?