80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kü menüm:
sabah
1haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1kk kadar peynir
2zeytin
1fincan çay

ara
1su bardağı yoğurt

öğle
patates salatası

ara
5dilim karpuz

akşam
tavuk çorbası
1dilim k.ekmek

adacım tşk ederim

cnm ben dogum yapmadnada sorunlu idi o bölgem
kalça basen yok ama üst kısım deli ediiyor beni

ben o çayı içiyorum,onu kullanmaya başladıktan sonra sık idrara çıktığım doğru fakat öyle çok anormal bir durum olmuyor açıkçası fisfisfis buarada arkadaşlar diyet listelerine bakarken yağ yakma diyetini gördüm.haftada 5-8 kg arası veriliyormuş .asıl sır çorbada lahana çorbası...tabi 1 haftalık diyet bu.şaşırdım bunu uygulayan var mı acaba ?

menümü yazayım

sabah
4 kaysı 1 bardak süt

kahvaltı
2 ekmek
1 yumurta
2 çatal peynir
dom.sal.
yeşil çay

öglen
3yk körili tavuk
1 kase çorba
bol salata
1 dilim ekmek

ara
1 kase yogurt
1 çilek
10 kiraz

ara
2 petibör bisküviklava:klava:
3 çubuk krakerklava:
5 fındık:klava:

akşam
1 kase yogurt çorbası
1 tabak ıspanak
salata

(yogurt ve ekmek yok çünkü çorba pirinçli ve yogurtlu
öglen yediigm büskivilerle dengelemeye çalıştım)

akşam
tarçınlı süt
ve incir yiycem

spor:1 saat yürüme
10 dk yanları çalıştırma
40 mekik

2 lt su
3 fincan yeşil çay
1 f,ncan c.perçemi

ark şu su olayını nasıl yapıyorsunuz içtiginiz bitki çayların ıda asayıyormusunuz

gördüm tatlım gördüm prensler çok tatlı maşallah onlara nazar değmesin, pozlarına bittim yanii :))))

bende diyorum 42 bedene giriyor maşallah, kız sende hiç basen bacak yok ya :)) bende de tam tersi sadece basen ((( hep birlikte göndericez inşallah fazlalıkları ben kendimi iyi hissediyorum şu anda 40-42 beden elbiseler filan oluyor ama biraz daha incelmem lazım :)

bugünlü yediklerim

Sabah;1 dilim kepek ekmeği,yarım haşlanmış yumurta,2 zeytin,lor,domates,yeşillikler(nane,maydonoz,semiz otu) çok güzel bi kahvaltıydı yumurtası ve zeytini hariç hiç sevmem ama yemek lazım bunlarıda
Akşam;2 kepçe barbunya yemeği,2 yemek kaşığı bulgur pilavı,salata,1 dilim ekmek
tabi akşamdan sonra meyve yicem saat 9 da falan büyük ihtimalle 2 kayısı 1 şeftali 2 erik yerim
artık bitti bende yarından itibaren yürüyüşe ve öğlen yemeğine başlıyorum

selam kizlar

gecmisi anca okudum :) cok güzel paylasimlar olmus, cok fazla takilmamaya karar verdim topige nedeniyse derslerle hic ilgilenmiyorum biraz disiplin lazim bana

masumum gülüm tek o karin var bol bol egzersiz baska yolu yoktur

ogluslarina bayiliyorum masallah

bugün yediklerim

sabah ılıksu-incir
hastanede yarım simit
saat 11 de kepekli tost 2 dilim ekmek
saat 13 tavuklu lahana salatası -elma
saat 16 bir bardak süt
saat 19 5 sarma yemek hiç canım istemiyor
akşam meyveyle yada kuru incirle geçiririm

1,5 lt su 1 yeşilçay 45 dk fitness

nalcy yorumlarını bekliyorum

izloşşşş

denmitim ya cnm önceden benim basen kalça derdim yok ama şu mideyle göbek birde yanlarım beni öldürüyor diyeee

kızlar bebişleirm için yazdıgınız iltifatlara tşk ederiz darısı herkesin başına inşş

aslında yüzümüde koycaktımda pek bi berbattım pantolanla koyucam zaten akşama

masumm sadece göbek fazlalığın var inşallah yakın zamanda verirsin

kızlar baharla özelden msjlaştık ve geri dönmesini söyledim

masum abla oğulların çok tatlı allah bağışlasın benimde bi yeğenim var erkek ablamın oğlu oda böyle çok tatlı bu çocuklar çok yaramaz oluyo bizim efe parmağını kırdı geçen hafta senin bide 2 tane çok zordur ama onların canları sağolsun

iyi akşamlar kızlar..bugün doğum yaptıktan sonra ilk defa gezmeye gittim...biraz kaçamaklarım oldu..yazayım yediklerimi..
sabah--2dilim kepek ekmek,1h yumurta,2tane vişne reçeli,1kk beyaz peynir,2 zeytin.1domates
ara--1kepekli galeta,1nektarin
öğle--4 kaşık kısır,salata,2bardak ayran
ara--2kaşık dolusu un helvası,soda
akşam---1tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği,4kaşık bulgur pilavı,cacık
ara--meyve
yatarken 1 bardak süt içicem
suyumu da 2 ltye tamamlarım
az önce emzirirken nasıl diyet yapılmalı diye bakındım nette..listeler vardı..meyve sebze sınırsız...buna sevindim..bi de hemen hemen her gün akşam veya öğle yemeğinde 1 patates haşlama var..ve emzirirken asla zayıflama diyeti yapmayın diyor..yani meyveyi falan sınırlı yiyoruz ya..biraz daha fazla yiyebilirim..çünkü sütün kalitesi bozlur yazıyordu...bebişim de zaten zayıf...aç bırakmayayım zavallımı...
benim bundan sonra yapacağım abur cuburu kesmek,beyaz ekmek yememek ve hamur işinden uzak durmak..bi de çaylarımı da şekersiz içicem artık..günde 5 kesme şeker yılda beş kilo eder diyordu geçen tv de...

eflatunn cnmm

söyledigin şeyler çok mantıklı zaten ekmek,şeker,hamur işi uzak durusan digerleirni sınırsız ye zaten kilo almazsınn veririsn bile

selam kizlar,su elmali iksirden dün bahsetmisdim ,onu dün ve bugün yaptim faydasi var gibi sacma gelebilir ama okadar yememe ragmen sabahki kiloma yakin cikdim yani siskinligimi aldi ,1 hafta icnde ne olcak bakalim

masumm senin prensler ne tatliymiss öle bacak bacak üstüne atmislar, allah bagislasinn
birtek göbek var sende.... ikiside kötü yaa... bende bacakkk basen... karin yok... iki türlüsüde gicik görünüyor malesef.. offff

eflatun bende patlican yemegi yedim az önce hehe

bugün yediklerim: kontrol edin bi zahmet kaydirigubbakcemile2

sabah: 1 kepekli ekmek recelli, 1 yumurta

ara: spor 45 dk kosu bandi yani, 1 yesil cay

öglen: 1 tabak ispanak yemegi, 1 dilim ekmek

ara: 1 elma, 1 bardak cappuccino sekersiz

aksam: 1 tabak patlican yemegi (kiymali), 4 kasik yogurt

ara: 1 yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…