MASUM allah bagislasin cocuklarini cok tatli gözüküyorlar,kilona gelince bacaklar benim gibi ince ama su orta kisim yokmu bendede var ayniyiz ya bende yükleyim bari ,bazen önemsenmedigmi saniyorum bu topicde acaba kilomdan dolayimi ama bu kiloya boyum 164 yani hemen hemen sizler gibiyiz sizin coguda bu kilolara 170 felansinizdir.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni gördüm bu topiği.Diyete başlayalı 10 gün oldu.3 kilo verdim.Şu an 86 yım.Ama açlığa zor dayanan biriyim.İşim oldukça zor umarım burada sizlerle beraber üstesinden gelirim.
kızlar az önce başarı öykülerini okurken bu takıldı gözüme karbonhidrat diyeti bi inceleyin derim özellikle aç kalmadan yiyecekleri ayrıştırarak zayıflamak isteyenler buyurun bana çok mantıklı geldi bugünden itibaren deniycem BAŞLIYORUUMMMM :))) 10 kilom daha var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html
selam kızlar..dün diyetim çok güzel gidiyordu..ta ki annemlere gidene kadar...bebişim akşam hiç durmadı..sürekli ağladı..emiyordu ama dinledim kaç kez hiç yutmadan emdi zavallım..halbuki su da içtim neden sütüm olmadı anlamadım..annemin zoruyla 1 dilim kek ve poğaçayla iki fincan çay içtim..bugün ara öğünlerime daha dikkat edicem...ne yapsam acaba...rezene çayını falan deniym bugün..inşallah yine aç kalmaz kuzum..yoksa eşim yaptırmıycak bana diyet..
aslında yazın düğünümüz olmasa hiç yapmazdım bu yaz diyet falan..ama toparlanmam lazım biraz..bikaç gün daha deniycem...olmazsa tombul bi görümce olarak dolaşırım ortalarda...sonbahara bırakırım diyeti..hem 6 aylık olur bebeğim...bebeg83 uzaktan takip ediyor şu an bebeği 2 aylık olduğu için...ben de öyle yaparım belki..boşu boşuna kafanızı şişirmemiş olurum...
bana fikir verin liütfenn..
birtanem naberr
MASUM allah bagislasin cocuklarini cok tatli gözüküyorlar,kilona gelince bacaklar benim gibi ince ama su orta kisim yokmu bendede var ayniyiz ya bende yükleyim bari ,bazen önemsenmedigmi saniyorum bu topicde acaba kilomdan dolayimi ama bu kiloya boyum 164 yani hemen hemen sizler gibiyiz sizin coguda bu kilolara 170 felansinizdir.
bugün yediklerim: kontrol edin bi zahmet kaydirigubbakcemile2
sabah: 1 kepekli ekmek recelli, 1 yumurta
ara: spor 45 dk kosu bandi yani, 1 yesil cay
öglen: 1 tabak ispanak yemegi, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 1 bardak cappuccino sekersiz
aksam: 1 tabak patlican yemegi (kiymali), 4 kasik yogurt
ara: 1 yesil cay
burçin abla sen bu nerdeyse 20 kiloya yakın kiloyu ne kadar zamanda verdin
bugün yediklerim
sabah ılıksu-incir
hastanede yarım simit
saat 11 de kepekli tost 2 dilim ekmek
saat 13 tavuklu lahana salatası -elma
saat 16 bir bardak süt
saat 19 5 sarma yemek hiç canım istemiyor
akşam meyveyle yada kuru incirle geçiririm
1,5 lt su 1 yeşilçay 45 dk fitness
nalcy yorumlarını bekliyorum
oyyyyy oyyyy oyyyy maşallah ne kadar tatlılarrrr
kurban olsun burçin teyzesiiiii onlara.....zemuszemus
menü süper aylincimm 10 üzerinden 8 verdimm...ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
meyve yememişsin canımmmm...sempatiksalakcinni
abla 1 elma yedim yaa..... yesil cay iciyorum.... meyve canim isteiyor su an...
hiçte bileeeeeeee....ne iğreçci????çok iyi görünüyorsun..kilon orantılı hiç dert etme bence biraz sabrett...mutlu olan sen olacaksınnn....kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?