80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MASUM allah bagislasin cocuklarini cok tatli gözüküyorlar,kilona gelince bacaklar benim gibi ince ama su orta kisim yokmu bendede var ayniyiz ya bende yükleyim bari ,bazen önemsenmedigmi saniyorum bu topicde acaba kilomdan dolayimi ama bu kiloya boyum 164 yani hemen hemen sizler gibiyiz sizin coguda bu kilolara 170 felansinizdir.

neden önemsemiyelim askolsun, negüzel sohbet ediyorsun bizimle...
seviniyoruz, hem aksina kilonu görünce hirslaniyoruzdur

Merhaba arkadaşlar,
Yeni gördüm bu topiği.Diyete başlayalı 10 gün oldu.3 kilo verdim.Şu an 86 yım.Ama açlığa zor dayanan biriyim.İşim oldukça zor umarım burada sizlerle beraber üstesinden gelirim.

hosgeldin canim

ben o diyeti yillar önce denemistim ama 1 haftadan fazla yapamadim. o kadar et yememe ragmen kilo almadim ama vermedimde. bi dene bakalim belki sen faydasini görürsün.

ay yazik ya acidim vallah bebegine, yazik ya
bol su icmeye calis

masallah canim cok tatlilar. bir yumurta ikizimi onlar resim biraz kücük o yüden tam yüzlerini secemedim, bi benzettim bi benzetemedim. allah bagislasin, istegene nasip etsin insallah. amin

sagol canim iyiyim. ne cok yazmissiniz öyle oku oku bitiremedim

yok artik niye öyle düsünüyorsunki sen bakimlmaz:

kizlar ya sanki iki günüdr salliyom ben bu diyet isini, aslinda cok da iyi gidiyordum, bu aralar uykularim cok düzensiz ondanmidir ne, ne yedigimi anlamiyorum, sanki biraz fazladan götürüyorum gibi. allahdan midem biraz kücülmüsde herzaman yedigim porsuyonu zorlasamda yiyemiyorum, rahatsiz ediyor....

Bugünkü menümmmm

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,1 dilim karpuz,1.5 dilim ekmek

ARA.
3 erik

ÖĞLE:
peynirli salata

ARA:
türk kahvesi,,neskafe

AKŞAM:
3 dolma,1 kase cacık

ARA:
1 dilim kavun,1 şeftalii

menü süper aylincimm 10 üzerinden 8 verdimm...ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

meyve yememişsin canımmmm...
sempatiksalakcinni

menü güzel canım beyendim..10 üzerinden sanada 8 verdim çünkü kahvaltıyı düzenli yapmamışsın...hani yeşilliğin hani domates salatalığın,yumurtan?????CADIARZU

kızlar gecnein körü oldu ben daha işimi bitiremeidm

aklıma ne geldi biliyormusunuz
sabahları yürümeye giderken korse giysem işe yararmı

oyyyyy oyyyy oyyyy maşallah ne kadar tatlılarrrr

kurban olsun burçin teyzesiiiii onlara.....
zemuszemus

saol cnmm tatlılar ama canımı çıkartıyorlar yawww
darısı isteyen herkese inşşşşşşş

NEMESİS cnm sanada tşk ederimm yigenin içinde geçmişolsun

bu arada senin adın neydi?

menü süper aylincimm 10 üzerinden 8 verdimm...ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

meyve yememişsin canımmmm...
sempatiksalakcinni

abla 1 elma yedim yaa..... yesil cay iciyorum.... meyve canim isteiyor su an...

kizlar bu yesil cay büyük wc ye cikartiyormu? bende bugün gelisme oldu, sabah sikhayet ediodumya cikamiyom diye... sevindim

abla 1 elma yedim yaa..... yesil cay iciyorum.... meyve canim isteiyor su an...

diyet yaparken vitaminsiz kalma diye ben öyle yazdım..çünkü ne kadar da diyet yapsakta vucudun bazı vitaminlere ihtiyacı oluyor...hem metabolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olurrrr..neyse canın istemiyorsa o ayrı mesele...sempatiksalakcinni

hiçte bileeeeeeee....ne iğreçci????çok iyi görünüyorsun..kilon orantılı hiç dert etme bence biraz sabrett...mutlu olan sen olacaksınnn....
kaydirigubbakcemile

saol şeker:)

valla o gördüügnüz yanlarım ve göbegim evlendikten sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı
pko arttıkça onlarda arttı ne alakası var diyoranız şöle diyiim

pko hastaları genelde simit bölgesindne alıyor kiloyu garip ama bu hastalık burada toplanıyorrrr

burin gaza getiridn beni kim tutar beni artıkın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…