80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa oldu işteee bunlar benimm kuzucklarım işte teyzeleri erik yiyorlarrrr
nalcy senin için yükledim cnmm

merhaba kızlar
dün akşam ilk kez başardım ve sadece yoğurt içine 4 çilek ve biraz yulaf katarak akşamı bitirdim
burda sözüne ettiğimiz leasle ile sporda 3. levelı yaptım
bu sabah saat 6 da
bir bardak light süt 4 çilek
sabah kahvaltıda
bir yumurta
1 kk beyaz penir
bir dilim kepek ekmek
domates ve kıvırcık
3 zeytin

öğlen
salata
ızgara tavuk göğsü
haşlanmış brokoli

umarım akşama yine az yer ve spor yaparım

banu maşallah sübhanallah çok tatlılar bebişlerin.bayıldım onlara ben yaaa opuyorumnanaktan

canım maalesef bendede en büyük sorun göbek inşallah mekik çekmeyi alışkanlık haline getirirsek eminimki zamanla yok olacaktır.yeterki düzenli olarak mekik çekelim zemuszemus

kaydirigubbakcemile5. canım ben kendi çapımda montignac diyeti yapıyorum.ve çok memnunum.şakkıdı

ben geldimmmmmmmmmmmmm
oh be 1 saat dayanamadim ama yine 45 dk 4,5 hiziyla yürüdüm ask ve cezaya laptop dan baka baka.... iyi oluyormus hee... bayanssulusmile
yikandim simdi oturuyorum esra erola bakicam...

bu hafta icimden bir ses 1000gr asaga vericem... 500 versem bile sükredicem valla.... halbuki kacamagim hic olmadi ama gitmedi bu hafta sanki... neyse...

tşk ederim denizicm
mekik olayına gelincede ben buldum bi yöntem 30 30 2 set haillinde çekiyorum bakalım

merhaba bende yeniyim bugün psikolojimi hazırlamaya başladım yarın kesin başlıyorum.ama nasıl başarıcam hiç bilmiyorum....:S çünkü hep sıkılıp bırakıyorum:uhm:

selam,kizlar eczanede tartiyla benim tartimin arasinda 800 gramm fark var,benim digital tartim 800 gramm fazla tartiyor ordaki kocaman basküller varya digital onlardan hangisine inanasam acaba?

benim oluşumda büyüse sabaha kadar uykusuzum yoruldum artık göbek demişken benim sorunumda srf göbek bacak basen yok hç ama göbek ufff diyorum

bügünki menüm sabah 2 dlm çavdar ekmeyi 2 kk et kavurma 1 parça peynir öğlen komsudaydnm çörek yapmış avuç içi kadar çörek ince 2 kk pazı 2 kk yoğurt 2 bardak çay akşama taze yasülye düşünüyorum

ya dün gece ben doğadan form kayısılı içdim 1 fincan bü gün wc den çıkamıyorum acaba omu yaptı bilgisi olan varmı kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…