80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

humanayı okulda emziren arkadaşta kullanıyor rezene çayıda kullanıyordu ordan biliyorum

kizlar öglen yemegi icin kendime ispanak yaptim, 1 kasik zeytinyagla sogani kavurdum... antep salcasi 1 tatli kasigi kadar koydum pisiyor simdi...

saglikli yemek... ama bunla doyarmiyim bilemiyorum... 6 ya kadar nasil dayancam...
bir dilim ekmek yiyim mi sizce?????

eflatun cum

bolbol su iç,dereotu ye süper süt yapıyor cnm
yediigin poça ve kek sana süt yapmıyor zaten emin olabilirisin

şekerli suda aynı sütü yapıyor normal suda emin ol bak yaşamış birisi olarak bunları anlatayım sana

ha birde bak benimde süütm keislmişti annem şöyle bir şey yaptı

bildigiimiz kuru soganı halka halka dogradı ve gögüsleirme bir çarşaf yarmı ile sardı
sonra bebn 2 saat uyudum ve ardından sıcka bir banyoo
ve gelilş o geliş süütm bir dahada gitmedi deneyebilrisin

birde sogan ve bulgur ikisi birlikte sonra sütler fışkırır

haid bakalım inşş artar bebeginin sütleriiiiii

burçin dneiycem senin yöntemi birazdan yüklerim

bahar

benimde 5 temmuzda 75 kilo olmama lazım ama sanmıyorum zor biraz
ben akşam 6 da yesme yemegimi çokk acıkıyoru sonrasında meyvede tutmuyor sonra metabolizma yerlerdee

canım yanında 1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt yersen doymuş olursun...

CANIM METABOLİZMA NASIL ALIŞIRSA ÖYLE KALIR İLK BAŞLARDA ACIKACAKSIN 6 DA YEDİĞİN ZAMAN AMA SONRA ALIŞACAKSIN BEN BAZEN 5 TE YİYORUM HATTA BAZEN BU 4 E KAYIYOR AMA ACIKMIYORUMMM.EMİNİM BİR KAÇ DENEMEDEN SONRA ALIŞIRSIN...HEM AKŞAM 2 MEYVE DEĞİL 3 4 MEYME YEME HAKKINDA OLUYOR ...VALLAAKŞAM BEN 1 TABAK MEYVE YİYORUMMMM....
olumunekankayizsmile

temmuza 75 olursam geriyo bi 10 kilom kalıyor

eylül de çocukların dogum günü var 65 olsam süper olurrrr

ay valla bende 6 da yiyordum diyetisyen 7 de ye dedi
ben birde süt ve 1 porsiyon meyve yiyorum en geç 9 da

1 ekmekle yedim.... yogurtu ara olarak yerim

kızlar ben eger yemeklerde salata yemezsem ege

midem hep boş gibi oluyor ve yemekten sonra başka şeylere saldırıyorum

ben kosu bandinda yürümeye kizlarrr.......

kızlar bu karbonhidrat olayı yanlış anlaşıldı sanırım, eğer sayfayı bayanın anlattıklarını dikkatli bir şekilde okursanız, ne demek istediğini anlamış olursunuz, tamamen kesmiyoruz zaten karbonhidratı, yediğimiz herşeyin içinde az az karbonhidrat var, et tavuk balık sebze meyve süt süt ürünleri herşeyi yiyorsunuz zaten, bizimde yaptığımız gibi, pilav makarna ekmek hamur işi tatlı bunlardan uzak duruyoruz, bikaç püf noktası var mesela, 70 kilo bir insan için günlük alınan karbonhidrat 70puanı geçmemeli, böylece vücut alınan proteini yakmak için vücutta depolanmış yapları enerji olarak kullanıcak, eğer biz gereğinden fazla karbonhidrat, yani ekmektir pilavdır makarnadır yersek vücut ihtiyacı olanı alıcak geri kalanını depoluycak, umarım anlatabilmişimdir yani tek tür besinle beslenmiyoruz nemesis sanırım sen yanlış anladın, ön yargılı olmadan lütfen inceleyin kızlar gitsin şu kilolar...

denizcim ben üzülmüyorum canım, ben hiç kilo almadım diyete başladığım 19 aralıktan bu yana, ya duraksadım yada verdim şu anda evin düzeni yeme şekli bozuldu bugünden itibaren yine tam gaz devam dişli rakibimdir haaa, :))) şu karbonhidrata dikkat ederek devam edicem yoluma 2 hafta demenek istiyorum kızlar bana katılmak isteyen varsa parmak kaldırsın :lepi:

bende inceleyim izloş şu diyeti biii

birde kzılar valla şu deniz yatagı inmiş sabaha kadar ama yastık kısmı şiş hala
ve valla süper mekik çekiyorum 30 tane çektimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…