80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylinim elbiseler benim zeykim degil yani ilk olan özellikle alti cok sade geldi benim icin
morlu olan yine güzel aslinda ben daha cok söyle begeniyorum

Nisanlik Alsdorf Aachen Weisserose Modehaus

14-15 no lu resimler misal hele bolero falan cok taliymis sitede cok güzel nisanliklar varmis
29 da cok begendim

bence hic öyle yakismaz böyle yakismaz tavsiyelerini dinleme, birde kilolulara genellikle 2 parca tavsiye ediyorlar bence onlar cok daha fazla kilolu gösteriyor!

yani kisaca giymeden denemeden inanma bir kac model dene renk bile insani farkli göstertiyor alti kabarik olmasi daha avantajli genis kalcalarda alti genis oldukca belinde otomatikmen daha zayif duracaktir

aylinim sucugu birakamam ben ya canim istedikce cig cig atiyorum agzima
sosis pek yemem ama salam desen 20 m yakinindan gecmem hic sevmem

sütlac olmadaydi keske ya sekerli sekerli hazir olanlardan

bence nisanligin abarti olmasi salonla alakali, yani salon kalabaliksa birde gelecek msiafirlerde abiye falan giyecekse olabilir niye olmasin

ama gelen misafirler gündelik giyip gelirse sade tercih etmelisin, bizim burlarda pek satafatli giyinilir ama biliyorum bu yer yerde cok ama cok farkli

ayyy süperrrrrrrrrrr bayildimmmmmmmmm
bölede olabilir tabiii, ay 2 parca olmazzz, bence tek parca daha iyii...

hımm boncukta çok şıkmış hiç düşünmemiştim böyle bişey gerçekten süpermiş boncuklar

evt süper duruyooo

sucugu biraaakkkk

salonda olcak, 300 kisilik... kabarik olabilirde.... giyip bakmak lazim dogruu

aylinim birde burda 62inci sayda en soldaki nisanlik muhtesem ya kollarida boncuklu tiklarsan daha net görürsün
Abendkleider

bende kina gecemde alicam böyle bir abiye :) ins

aylinim birde burda 62inci sayda en soldaki nisanlik muhtesem ya kollarida boncuklu tiklarsan daha net görürsün
Abendkleider

bende kina gecemde alicam böyle bir abiye :) ins

evet canim cok güzelll

kinamda ben sade alicam, ayni o kirmizi nisanlik gibi... cünkü kücük yapicam..

gelinliklerde güzelmiss yaa
ay sinir oldugum ne bilionmu? türk nisanlik gelinlikcilerde hic büyük beden yokkk
bide dar kesim yaniii.... tombisler hicmi deneyemicek yaa... siparis vermemiz lazim dio kadin bana...

bende yatiyorummm... bitanem hg hadi sende yat... iyi geceler by

vallah acayip süper elbiseler mis ha cok kararli biriyimdir resmen karar veremedim, son bir kac sayfadakiler o kadar güzel degildi bence ama onlar disinda hepsi muhtesemdi. canim kesinlikle kalcaya kadar olanindan al, digerleri kesin sisman göstertir. bizim gelinden biliyorum. onun gelinligide kinaligida kalcaya kadar olandandi, digerleri kilolu göstertti.

gelinliklerde güzelmiss yaa
ay sinir oldugum ne bilionmu? türk nisanlik gelinlikcilerde hic büyük beden yokkk
bide dar kesim yaniii.... tombisler hicmi deneyemicek yaa... siparis vermemiz lazim dio kadin bana...

aslinda arkasini farkli yaparak bollastiriyorlar ama

günaydın kızlaer tartıldım dayanamadım ama 400 gr artıdayımakannehir

ne adet dönemi nede kabızlıgım var pöffffffffff

aylincim fotolarını koyduğun nisanlıklardan en güzeli 1. bana göre hem rengi hem sadelik ve zerafeti ile ama 2 aşırı abartı buldum .. biraz daha göz doldursun istersen evet kollarına boncuk süper olur bayıldım ve etek kısımlarınada göğüs ve kola koyduracağın o boncuklardan serpme yapabilirsin .benim nisanlığım öyleydi bilare foto ekliyip göstercem sana bak... kesilikle 1 derim ben çünkü bayıldım
:lepi:

masum canım öyle olur ara sıra , uyku düzeni,dünkü yemek şeklin,psikolojin hatta yorgun olman bile buna etki eder...ben bazen 1 kilo bile farklı çıkıyrum düne göre oyüzden cumaya daha var diyip sabret düzelicek diyorum datlumkaydirigubbakcemile2

saol cnmmm valla içime su serptin inşşş
tartımın pili bitmek üzere hala degişştiremedimm belki on dnadır

banucum olur öyle şeylerr..bende senin gibi tartıldım az önce ve 300 gr fazla çıktı düne göre...yani 1 günde 300 gr mı alınır...tabikide alınmaz bence bu şişkinliktir...dert etme.....kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…