aylinim elbiseler benim zeykim degil yani ilk olan özellikle alti cok sade geldi benim icin
morlu olan yine güzel aslinda ben daha cok söyle begeniyorum
Nisanlik Alsdorf Aachen Weisserose Modehaus
14-15 no lu resimler misal hele bolero falan cok taliymis sitede cok güzel nisanliklar varmis
29 da cok begendim
bence hic öyle yakismaz böyle yakismaz tavsiyelerini dinleme, birde kilolulara genellikle 2 parca tavsiye ediyorlar bence onlar cok daha fazla kilolu gösteriyor!
yani kisaca giymeden denemeden inanma bir kac model dene renk bile insani farkli göstertiyor alti kabarik olmasi daha avantajli genis kalcalarda alti genis oldukca belinde otomatikmen daha zayif duracaktir
hımm boncukta çok şıkmış hiç düşünmemiştim böyle bişey gerçekten süpermiş boncuklar
aylinim sucugu birakamam ben ya canim istedikce cig cig atiyorum agzima
sosis pek yemem ama salam desen 20 m yakinindan gecmem hic sevmem
sütlac olmadaydi keske ya sekerli sekerli hazir olanlardan
bence nisanligin abarti olmasi salonla alakali, yani salon kalabaliksa birde gelecek msiafirlerde abiye falan giyecekse olabilir niye olmasin
ama gelen misafirler gündelik giyip gelirse sade tercih etmelisin, bizim burlarda pek satafatli giyinilir ama biliyorum bu yer yerde cok ama cok farkli
boncuklar süper aylin bende düsünüyorum belki kapali gelinliklerdede yapiyorlar bunu
aylinim birde burda 62inci sayda en soldaki nisanlik muhtesem ya kollarida boncuklu tiklarsan daha net görürsün
Abendkleider
bende kina gecemde alicam böyle bir abiye :) ins
aylinim elbiseler benim zeykim degil yani ilk olan özellikle alti cok sade geldi benim icin
morlu olan yine güzel aslinda ben daha cok söyle begeniyorum
Nisanlik Alsdorf Aachen Weisserose Modehaus
14-15 no lu resimler misal hele bolero falan cok taliymis sitede cok güzel nisanliklar varmis
29 da cok begendim
bence hic öyle yakismaz böyle yakismaz tavsiyelerini dinleme, birde kilolulara genellikle 2 parca tavsiye ediyorlar bence onlar cok daha fazla kilolu gösteriyor!
yani kisaca giymeden denemeden inanma bir kac model dene renk bile insani farkli göstertiyor alti kabarik olmasi daha avantajli genis kalcalarda alti genis oldukca belinde otomatikmen daha zayif duracaktir
gelinliklerde güzelmiss yaa
ay sinir oldugum ne bilionmu? türk nisanlik gelinlikcilerde hic büyük beden yokkk
bide dar kesim yaniii.... tombisler hicmi deneyemicek yaa... siparis vermemiz lazim dio kadin bana...
bende yatiyorummm... bitanem hg hadi sende yat... iyi geceler by
günaydın kızlaer tartıldım dayanamadım ama 400 gr artıdayımakannehir
ne adet dönemi nede kabızlıgım var pöffffffffff
masum canım öyle olur ara sıra , uyku düzeni,dünkü yemek şeklin,psikolojin hatta yorgun olman bile buna etki eder...ben bazen 1 kilo bile farklı çıkıyrum düne göre oyüzden cumaya daha var diyip sabret düzelicek diyorum datlumkaydirigubbakcemile2
günaydın kızlaer tartıldım dayanamadım ama 400 gr artıdayımakannehir
ne adet dönemi nede kabızlıgım var pöffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?