80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin ben abiye sevmiyorum yani böyle tuvalet tarzında abiye evet çok güzeller ama daha modern olanları var ve senin yaşın küçük daha hoş gösterir seni bence

aylin sana bişey sorcma hep unutuyorum
nişan tarihin neden okadar uzun dügün ne mzna olcak

aylin ben abiye sevmiyorum yani böyle tuvalet tarzında abiye evet çok güzeller ama daha modern olanları var ve senin yaşın küçük daha hoş gösterir seni bence

hangileri mesela? anlayamadim pek ablam

aylin sana bişey sorcma hep unutuyorum
nişan tarihin neden okadar uzun dügün ne mzna olcak

ablam dügün seneye haziranda insallahhh... nisan ile dügün arasi uzun olmasin diye böle yapildi... aslinda eylülde yapicaktik ramazandan hemen sonra.... ama ozaman da erkanin teyzesi dogum yapicak... ondan sonra yapalim dedik buseferde SONBAHAR tatili var burda almanyada... ozamanda 2-3 aile tr ye gidecek, onlarsizda nisan olmaz istemem yani anlicagin... bide yer yokmus salonda.... 14 kasim oldu malesef....
söz 4.4.2010
nisan 14.11.2010
dügün 13.6.2010 arasi iste belli degil

aylin hemen resim eklemeye çalışayım canım.

tmm ablam.... sanirim abiye tarzinda ekliceksin...
ama nisan salonda olucak 300 kisiyle... herkes kabarik aliyor nisanligi... bende o kirmiziyi sectim biraz daha sade dursun diye

tmm ablam.... sanirim abiye tarzinda ekliceksin...
ama nisan salonda olucak 300 kisiyle... herkes kabarik aliyor nisanligi... bende o kirmiziyi sectim biraz daha sade dursun diye

hayatım o modellerden se daha hoşları var.ve daha modernleri.seni daha zarif gösterecek modeller

narin_nazenin, baharnaz, efecagla, zuzum24, nemesis_18, masumm oh oh doldukk konusun kizlarr

aylin sen basenliyim dediğin için ben daha çok basenini belli etmeyecek modellere bakmaya çalıştım canım .bu kıyafetler oscar töreninde giyildiyse 300 kişilik nişan dada eminimki giyilebilir.yeterki iyi bir terzi bul sen

en son eklediginin üstü güzel kollari kapatmis yandan... ama bu tarz giymek istemem ablam ya... 300 kisi gelicek... misafirlerden akrabaglardan hanimlardan biri muhakkak böle bir elbise giyecektir zatenn... ben gözden kacarim yani... kirmizi elbiseden dahada sade birsey düsünemiyorum... ya söyle diyim denerim bakarim artik hangisi güzel olursa...
herkesin fikrini alicam zaten kalabalik gidilir bakmaya...

ellerine saglik ablam ama malesef beyenmedimm.... burda herkes kabarik giydigi icin salonda heleki... benden böle bir elbise beklicekler, bende cok giymek istiyorumm... ozamana kadar 78-80 olsam bile yeterli yani... basen fazla kalmiyor... inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…