80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşş dediigniz gibidir kızlarr çünkü artık sıkıldım valla yaaa

dün 40 mekik çektim bugün karnım agrıyor
yürümeye gidemeidm sabah uyuya kalmışım
evde twesten shape yapayım 15 dk sonra mekik filan çekerim bugünde böle olsun artık

bir dürü ütüm var bugün yapılacakk
kalori yakarmıyım acaba:)))))))))))))))
terliycem çünküm
15 pantolon
7 gönmlek var ütülemem gerekenohaoldumsmile

herkese günaydınnnn bugün denetlememiz var bi ceeee diyip kaçayım dedim.inşallah geçer not alırız kızlar eyvahedigeldismile

sorun etme masumm abla bende köyden geldikten sonra tam 500 gr fazla çıktım bi sonraki gün fazlasıyla gitti bazen şişkinlik oluyo insanda

günaydınn kızlarr evime döndüm sonunda ama çok hastayım heryerim dökülüyo resmen geçmişe bakamadım en kısa zamanda okurum

günaydın topiğin hoş ve alımlı bayanları....))

bugün hiçççççççç keyfim yok.. regl oldum...belim karnım offfff anlıcanız fenayım...kaç yaşına geldim menapoza merdiven dayayacam nerdeyse hala şu sancılardan kurtulamadım...(((((
özel günümde işyerinde olmayı hiç sevmiyorum....evimde olmak isterdim şimdi...

2 gündür ne çekiyorum bilseniz...ayakbileklerim kütük gibi...bacaklarım benden bağımsız bir kütle gibi....birde regl oldum sabah...onun ödemi galiba...

bitkisel bir ilaç çıkmış bacaklardaki ağrı ve ödem için...ANTİSTAX tablet ve jel...ben dün jelini aldım..sabah akşam sürülüyor...aslında tabletini almak için gittim yokmuş...faydasını görrüsem yazarım ...

geçmış olsun ablacım benimde oluyo çok kötü bu ağrılar benimde hep bacaklarım ağrıyo hatta sancılanıyo bu regl döneminde

asucum hoşgeldinnnn...

banucum hiçte öyle iğrenç falan deme sende fazlalık olan bir göbek gördün ben....)) eee o kadarda olsun dimi...resimdeki 2 yakışıklı afacanı taşıdı o göbek....))

bayıldım pozlarına yerim onları...maşallah

aylincim kırmızı elbise harika seçim çok beğendim...

denizcim denetimin sorunsuz geçmesi dileğiyle kolay gelsin...

yeni gelenler hoşgeldiniz...a.s.

feryall cımm inşş cnm benimkide şişliktir

semageçmiş olsun cnm

asu hoşgeldin evine insanın evi gibisi yok

kızlar bugün mozaik pasta yapcammmmm
ayy kesin yiycem yaaaaa

semoş göbek ve yanlarım her zmna vardı benim dogum yapıncada arttı

ben yüzümdne çok veriyorum kiloyu ekleirm bugün 90 kilo olan halimi ve şimdiki halimi

geçmış olsun ablacım benimde oluyo çok kötü bu ağrılar benimde hep bacaklarım ağrıyo hatta sancılanıyo bu regl döneminde
sağol canım...bir an önce geçsin istiyorum...

semageçmiş olsun cnm

ayy kesin yiycem yaaaaa

klava:klava:

evet bencede cok güzel demiii... cok asillllllll cok zariff....... masalarin örtülerinide kirmizi yaptiririm kirmizi elbise alirsam... ama cok beyendim yaa... hele üstüüü... aski yaptircam ince, ve biraz kalin boncuklar yaptircam cok güzelll.... beyendigine sevindimm..:lepi:

günaydınn kızlarr evime döndüm sonunda ama çok hastayım heryerim dökülüyo resmen geçmişe bakamadım en kısa zamanda okurum

hosgeldin ve gecmis olsun canim...

sanada gecmis olsun ablam... ah bilmezmiyim o agrilari...

tsk ederimmmm bencede cok güzelll :kedi:

semageçmiş olsun cnm

ayy kesin yiycem yaaaaa

sakin sakin sakiinn kaydirigubbakcemile yemee

sen birsey demedin elbiseler hakkinda ablam :kedi:

kizlarrrr nisanlik modeli olarak sectimmmm
sizce kilomu nasil gösterirr???
marullu kabarik istiodum ama iyi durmaz dedi kadinn.. kalcaliysan eger dedi...

bu cok zariff yaaaa opuyorumnanaktan sizcee?????

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kaç gündür oku oku geçmişi bişi yazamadım ama gene geçmişi okuyayım derken yazacaklarımı unuttum :)

aylin90 bu defa sakın bırakma döverim seni elbise içinde acele etme iyice düşün gez ve bak
ben gene aldım kilo nasdıl oldu bilmiyorum ama aldımm okadar zaman geçti burda aktif olmayalı ama değişen hiç bişi yok ver al ver al oyüzden

kızlarr sakın bırakmayın ipin ucunu gidince gidiyoooo

yok birakirmiyimmmmmmmmmmmm hicc, evet gezip gezip bakicazz.... hatta cumartesi askimla gidecez ölesine

sen napiosun nerelerdesin ya??????? kac kilo oldunki aldin?

Son düzenleme:
çokbilmiş merhaba
babandı dimi sanırım ameliyat olan nasıl oldu

bu arada sen 20 kiloyu ne kadar sürede verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…