günaydın topiğin hoş ve alımlı bayanları....))
bugün hiçççççççç keyfim yok.. regl oldum...belim karnım offfff anlıcanız fenayım...kaç yaşına geldim menapoza merdiven dayayacam nerdeyse hala şu sancılardan kurtulamadım...(((((
özel günümde işyerinde olmayı hiç sevmiyorum....evimde olmak isterdim şimdi...
2 gündür ne çekiyorum bilseniz...ayakbileklerim kütük gibi...bacaklarım benden bağımsız bir kütle gibi....birde regl oldum sabah...onun ödemi galiba...
bitkisel bir ilaç çıkmış bacaklardaki ağrı ve ödem için...ANTİSTAX tablet ve jel...ben dün jelini aldım..sabah akşam sürülüyor...aslında tabletini almak için gittim yokmuş...faydasını görrüsem yazarım ...
sağol canım...bir an önce geçsin istiyorum...geçmış olsun ablacım benimde oluyo çok kötü bu ağrılar benimde hep bacaklarım ağrıyo hatta sancılanıyo bu regl döneminde
feryall cımm inşş cnm benimkide şişliktir
semageçmiş olsun cnm
asu hoşgeldin evine insanın evi gibisi yok
kızlar bugün mozaik pasta yapcammmmm
ayy kesin yiycem yaaaaa
aylincim fotolarını koyduğun nisanlıklardan en güzeli 1. bana göre hem rengi hem sadelik ve zerafeti ile ama 2 aşırı abartı buldum .. biraz daha göz doldursun istersen evet kollarına boncuk süper olur bayıldım ve etek kısımlarınada göğüs ve kola koyduracağın o boncuklardan serpme yapabilirsin .benim nisanlığım öyleydi bilare foto ekliyip göstercem sana bak... kesilikle 1 derim ben çünkü bayıldım
:lepi:
günaydınn kızlarr evime döndüm sonunda ama çok hastayım heryerim dökülüyo resmen geçmişe bakamadım en kısa zamanda okurum
günaydın topiğin hoş ve alımlı bayanları....))
bugün hiçççççççç keyfim yok.. regl oldum...belim karnım offfff anlıcanız fenayım...kaç yaşına geldim menapoza merdiven dayayacam nerdeyse hala şu sancılardan kurtulamadım...(((((
özel günümde işyerinde olmayı hiç sevmiyorum....evimde olmak isterdim şimdi...
asucum hoşgeldinnnn...
banucum hiçte öyle iğrenç falan deme sende fazlalık olan bir göbek gördün ben....)) eee o kadarda olsun dimi...resimdeki 2 yakışıklı afacanı taşıdı o göbek....))
bayıldım pozlarına yerim onları...maşallah
aylincim kırmızı elbise harika seçim çok beğendim...
denizcim denetimin sorunsuz geçmesi dileğiyle kolay gelsin...
yeni gelenler hoşgeldiniz...a.s.
feryall cımm inşş cnm benimkide şişliktir
semageçmiş olsun cnm
asu hoşgeldin evine insanın evi gibisi yok
kızlar bugün mozaik pasta yapcammmmm
ayy kesin yiycem yaaaaa
kizlarrrr nisanlik modeli olarak sectimmmm
sizce kilomu nasil gösterirr???
marullu kabarik istiodum ama iyi durmaz dedi kadinn.. kalcaliysan eger dedi...
bu cok zariff yaaaa opuyorumnanaktan sizcee?????
kaç gündür oku oku geçmişi bişi yazamadım ama gene geçmişi okuyayım derken yazacaklarımı unuttum :)
aylin90 bu defa sakın bırakma döverim seni elbise içinde acele etme iyice düşün gez ve bak
ben gene aldım kilo nasdıl oldu bilmiyorum ama aldımm okadar zaman geçti burda aktif olmayalı ama değişen hiç bişi yok ver al ver al oyüzden
kızlarr sakın bırakmayın ipin ucunu gidince gidiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?