80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam aylin narin-nazenin aylin ve zuzum nasılsınız kızlar ?

aylin bence biraz daha seçenek çoğalt ve deneyerek çoğalt seçeneklerini bu elbiselere şimdilik yorum yapamıycam

asutaha hoşgeldin canım

yağmurgözlü geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış

çokbilmiş şimdi kaç kiloya ulaştın canım

masumm özelden msjını aldım çok teşekkür ederim Amin

Nalcy menümü yorumladığın için tşk ederim bugün akşam yine yazıcam
sabah kahvaltısında şimdilik nesfit veya esmer ekmekten tost ile beyz peynirim var canım

ablam DUISBURG sehrini belki duymussundur... almanyada... orda bir sokak var.... sirfff TÜRK GELINLIKCI ABIYECI KUYUMCU ne arasan varr... muhtesem biryer, kendimi istanbulda hissediyorum oraya gidince... ordaa bakicaz nisanlik... her sene yeni modeller geliyormus... orda bulucam insallah... secenek cok dedigin gibi ama kabarik olmasi lazim... ister marullu etegi olsun ister sade, ama biraz kabarik

aylincim nişanlık lar çok güzel en büyük şansın göbekli olmaman bu elbiseler göbeklilerde çirkin duruyor basenlilerde daha sık duruyıor altı kabarık olduğu için basen kalça göstermiyor merak etme

ben evlendiğimde 8 sene önce 70 kiloydum ama göbek sorunum vardı gelinlikte azda olsa göbek çıktı ama basen kalcalı olaydım altları tarlatanlı olduğu için belli olmazdı oyüzden sanslısın bence

bugün pilanladigim menüm:

sabah 10.30: 2 kepekli ekmekten olusan peynirli tost, 1 yesil cay sekersiz (alistim sükürler olsun sekersiz icmeye)
ara: üzüm ve armut
öglen 14: yine ispanak yemegi yapicam, 3 kasik yogurt
ara: 1 elma ?
aksam 18.30: fasulye büyük ihtimal, icine 2 kasik bulgur katarim
ara: 1 yesil cay

45-60dk spor kosu bandi, 4,5 hizinda

iyi mi böle?

Son düzenleme:
ben evlendiğimde 8 sene önce 70 kiloydum ama göbek sorunum vardı gelinlikte azda olsa göbek çıktı ama basen kalcalı olaydım altları tarlatanlı olduğu için belli olmazdı oyüzden sanslısın bence

valla canim göbegim var aslindaa..... ama ben göbegimi hep ceke ceke gezmisimdir, icime cekipde 8 saat durabilirim mesela, aliskanlik oldu... rahatsiz etmiyor beni...
bakicaz artik ne bulup giyecem

şimdi 85 kiloyum eşim diyoki az bişeydaha göbeğin gitse yeter daha zayıflama diyor ama ben taktım en az hedefim 70 keniside zayıf yani yiyor yiyor kilo almıyor hemde unlu mamullrde çalışıyor şasırıyorumm

erkekler baska oluyor ne yazikki...

bende göbeğimi içime çekerek gezerim alışkanlık bir tek yattığımda serbest bırakırımm

oooh rahatla
aylincim çok sağlıklı bir menü bence benim sorunum et yemeden duramıyorum malesef

hmmm, benim öyle bir problemim yok...
ispanagin icine 2 kasik bulgur katsam mi acaba... bulgursuz yapamiyom ben yaa

aylin90, nemesis_18, efecagla, baharnaz, zuzum24, masumm, sunshine78, cokbilmis

yok baharnaz hosuma gidiyor cok kisi girince... moral yükseliyor

bakın bu göbek zayıfladıkça gider umarım bende mekik çekmeye başladım çok sıkılaşıyo insan hissediyo ama çok ağrı oluyo insanda göbeği ağrıyo ama iyi bişey yani

feryal
bende dün 40 tane çektim benimde göbegim agrıyo
pastayı yapıyım biradan yine .çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…