80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzelkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende salata yaptım annem pazardaydı içine semiz otu doğradım domates biber taze soğan bi tane normal soğan güzel olmuştur heralde bide çorba yapıyom annem gelsin cacıkta yapcam

söğüş doğrar gibi doğra domatesleri büyük büyük fazla ölmesin, biber de doğra onu da küçük küçük doğra süper oluyor bol baharat :))) al sana karbonhidratsız bir yemek :)

canım ben hamileyken regl olmuştum idrar testleride hep negatif çıkmıştı o sebeple 9. haftada öğrenmiştim çok geç, hiç kese mese olayı yoktu kalbi bile atıyoduu egenin :))) ama görünemeyebiliyomuş erkendir daha hayırlısı olsun canım

fasulyeden vazgectim dünkü patlican yemeginden yiyom

sabah: 2 dilim kara ekmekden olusan tost, 1 yesil cay sekersiz

ara: üzüm ve armut

öglen: 1 tabak bulgurlu ispanak yemegi, 4 kasik yogurt

ara: 1 yesil cay

aksam: 1 tabak kiymali patlican yemegi, 5 kasik yogurt

ara: ins yemem birsey ve yesil cay icerim

yarim saat spor, bol terledim.... aksama bi yarim saat yavas tempoda yürüyebilirim kosu bandinda...

yogurt fazla oldu gibi ama nedense canim cekti... ilk kez...

MENÜM NASIL? fazlami oldu yorum yapin lütfen

valla hic göbek atma cünkü coooooook sagliksizzz

hani ekmegin? hani sebze yemegin? hani corban???
sadece meyveyle rejim mi olurmus sempatiksalakcinni yanlis yapiyorsun canim...

bizim menülere dikkat et öle ye derim....

BUGÜNKÜ MENÜM;

Sabah;köyde sacda börek yapmıştık gözleme evede getirmiştik büyük olduğu için annem 5 e böldü bende bi parçasını yedim 5 te 1 ini yani,domates,yeşilikler,salatalık,çok az salça sürmüştüm bide böreğe
Ara;3 tane çiğ sarma ne saçma ama çok seviyorum,1 dilim karpuz
Öğlen;3 yemek kaşığı barbunya yemeği,3 yemek kaşığı yoğurt,1 tane sirkeli domates,1 dilim ekmek
Ara;1 tane sarma
Akşam;2 kepçe çorba,6 tane küçük sarma bir tane küçük domates dolması,salata,cacık
Ara;1 bardak form çayı

akşamada meyve yerim bugün çok sağlıklı beslendim çok mutluyum

Son düzenleme:

bence fazla değil o tostun içine sadece peynirmi koyuyosun domatesde koyuyomusun

ayyyyyyyyyy bayildimmmmmmmmmmmmm
bunu istiyorummmmmmmmmmm........... kayinvalidem her kuyumcudan getirtebilirmii sizcee?????
bunu bulsunnnnnn kayinvalidem nolur ya

iyi aksamlar kizlar burayi bilerek ihmal ediyorum cünkü derslerimi ihmal ettim haftaya sinavim var of onun streside var üstümde

menümü paylasayim

sabah
bir dilim kepek ekmek (dilimi 138 kaloriymis cokmu azmi sizce ekmek icin? baska bitaneyemi bakinayim hazir paketlenmis olanlardan)
beyaz peynir
2 köfte
yesil cay

ara
minik dondurma 84 kalori

öglen
bir kase cornflakes kuru
bir dilim kepek ekmek
1 dilim peynir

aksam
bir dilim kepek ekmek
4 dilim pastirma
sürme helva kasikliyorum ama cay kasigiyla regl oldum olucam günlerdir seker ihtiyaci duyuyorum :S

ya ders calisamiyorum birsey yemeden ne yapsam ya, aclikdan degil ama illa birsey yemem lazim yanisira yoksa beyin islem yapmiyo

o zaman ye gitsin seyhan abla diyetmi önemli sınavmı bu ne final sınavımı

o zaman ye gitsin seyhan abla diyetmi önemli sınavmı bu ne final sınavımı

yüksek lisans bitirmek icin 3 sinav yazmis olmam gerek, bu dönem öbür önem sinavlara katilabilirim aldigim not cok önemli millet pek iyi aliyor ben gecemicem bile o durum...

bir yandan tez hazirliyorum onu yariladim bari, bir yandan haftaya olan sinav, ondan bir hafta sonra sunumum var onuda bu hafta hazirlamis olmam gerek

tek derdim kilolar olsa hallederim ben onlari ama kilo almaya zorluyor okul :gitme:

Son düzenleme:

bence bu kadar önemli işinin arasında diyeti düşünme gerçekten onları verirsin muhakkak ama dersler önemli

geçenlerde ablamın lokman aktar biberiyeli form çayı aldığını söylemiştim kızlar afedersiniz ama bugün tam 3 kere tuvalete çıktım gerçekten çok etkili bi kavonozda sıcak suya 1 kaşık eklenip yapılıyo bağırsak sorunu yaşayanlar denesin derim bi kavonozun içinde 10 liraya almış çok etkili aktarcılarda satılıyo heralde

SEYHANA
canım ders çalışırken kuru üzüm koy yanına çekirdeksiz olanından bir avuç tane tane yersin beyne çok faydası var ve benim sınav döneminde faydasını çok gördüm denenmiştir yani hem tatlı ihtiyacını hem birşeyler atışıtırma ihtiyacını hepsini karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…