80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

resmi varmi kiz koy bari bir gün karsima cikarsa tipinden taniyayim imkanim olsa gider hemen alirdim ama burda nerdee

kuru üzümüde hic sevmem ben ya :bbo: öyle kuru meyveler finstik fistik ceviz kuruyemis falan hic damak tadim degil benim yiyemiyorum ondan

bir litre cay demledim ada cayi ve isirgan otu cayi habire cay iyiyorum agzim bos durmasin icin, birde bir bardak yesil cay istim

hepsi bitti ama daha ders calismam gerek simdi sirada ne yiyip icsem kahveyemi el atsam ney bir haftadir icmedim sanki

iyi geceler zuzum sen aktifsin galiba canım
geldim gidiyorum hoşçakal sabah iş var.

iyi geceler ablacim

bak bu seyhan abla gerçekten böyle bi çay hiç içmemiştim içeriğide çok güzel

içindekiler bunlarmış
Biberiye (%15,45): Sindirim sistemi uyarır ve kabızlığı giderir.*
Funda Yaprağı: ıdrar yolları dezenfektanıdır.
Sinameki: Kuvvetli bir müshildir.
Kekik: Antiseptiktir.
Anason: Gaz söktürücüdür.
Ardıç Tohumu: ıdrar artırıcıdır.
Defne Yaprağı: ıdrar artırıcı ve antiseptiktir.
Mersin Yaprağı: Kabızlığı giderir, idrar yollarında mikrop öldürücüdür.
Rezene: Midevi ve gaz söktürücüdür.
Şahtere: ıdrarı artırır, zayıflatır ve tansiyonu dengeler.
Papatya: ıdrar arttırıcı ve gaz söktürücüdür.
Meyankökü: ıdrar söktürücü ve tatlandırıcıdır.
Limon Aroması: Kokusu için kullanılır.
Bamya Çiçeği: Kabızlığa karşı etkili bir drogdur.

bak bu seyhan abla gerçekten böyle bi çay hiç içmemiştim içeriğide çok güzel

.

canim tam olarak nasil kullaniyorsun? bitkilerin tozlastirilmis hali sanirsam erimez falanda suyun icinde, vede tadi nasil

bende hint kahvesi diye birsey var oda ayni böyle bitkilerden üstünde bir sürü bitki yazili kimyasalsiz sadece tozlastirilmis
sinameki var ondada o baya etkili birsey

onu ben yogurtun icine karistirip yiyorum en az ozaman geliyor tadi, ama cay olarak kullanilabilirsede güzel olur

canım bunu bir bardak suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum 5 dakila bekliyorum demleniyo tortusu aşşağı iniyo ben onu içiyom tortusunuda yiyiyom neden bilmem ama öle yiyim bari dedim yedim tadi limonlu güzel değil bence ben şekersiz hiç bi çayı içemem belki sana güzel gelir

ya amma cok kaynatmissiniz, zar zor okudum, bugün 3 defa basina oturdum, anca bitti.

seyhancim sana hak veriyorum, sinav zamani benim icinde cok zor oluyor, bide hareket etme sansinda olmuyor, saatlerce insan ders calisiyor.

ya ben bu hafta kilo almassam sükür, niyese bu hafta cok karisti ya, abartili bir sekilde yemedim ama, kilo vermek icin yeterli degil.:1no2:

merhabalarr....

aksam 8 de 1 tane kücük tavuk gögsü kizartmasi attim agzima, 1 kasik makarna yedim
halamdan geldim, ordada chips vardi, bir kac tane yedim

kacamaklarim bunlar... bukadarcikdan da birsey olmaz, pazartesiden beri spor yapiyorum terliyorum ...

kimse taki icin yorum yapmamis (

seyhannn bu nebicim menü canim yaa...
hani sebze yemegin hani corban salatan meyven?????
senin ömrün sucukla pastirmayla peynirle geciyor sanki...
yapma kuzum...

seyhancim sinavlarinda basarilar dilerim canim... meyve ye... dogra hepsini ye... hatta ananas ye... iyi gelir

zayifladigim fark ediyorummm... mutlu oldum... belli oluyor diyor annem... her nekadarda 3,5-4 kg gitsede belli...

eveeet elbiseyi merak ediyordunuzz... kapandi ve giymistim dügündee.....

bu da cuma gününden...

yani iki fotoda 90 kiloluk foto...

KOLLARIM igrenccccc. nekadarda sismis yaaa offffff
resimler neden ters oluyor anlayamadim

Son düzenleme:
aylincim aslında okadar kötü durmuyor kilo sende ,yada belli olmuyor.Aslında 1. fotoda sanki 80 bile değilsin ,2 de daha kilolu çıkmışsın..kıyafet insanı nasıl fark ettiriyo... her halin güzel ..

UYANIK ANNE....))

Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar.Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler.Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup,olmadığını merak eder.Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:

Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:

Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.Mehmet yanıtlar: Annemin almıs olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar:

Anneciğim , gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.Sevgiler oğlun Mehmet.

Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı,gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.Sevgilerle annen...

.:)))))

Son düzenleme:

çok komikk paylaşımın için sağol ablacım

aylincim aslında okadar kötü durmuyor kilo sende ,yada belli olmuyor.Aslında 1. fotoda sanki 80 bile değilsin ,2 de daha kilolu çıkmışsın..kıyafet insanı nasıl fark ettiriyo... her halin güzel ..

kaydirigubbakcemile2

AYLİNCİM VALLA 90 KİLO OLDUĞUNU SÖYLEMESEN HAYTTA İNANMAM 90 KİLO OLDUĞUNAAAA..sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile2

tartildim da 90 gösteriyorr.. offfffff neden yaaa
okadar spor yaptimmm niye böle olduu... porsiyonlarimi azaltmam lazimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…