80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün öğlen kendime kabak kavurdum 1 kaşık zeytin yağıyla ondan 4 yemek kaşığı yedim 2 yemek kaşığı yoğurt yedim 1 dilim kızarmış ekmek yedim sizce güzelmi öğlen için

evet ben günde iki defa bakmakla yetistiremiyorum jet hizi ilerliyor
ya coknzor ders calisirken dün bir bucuk litre bitki caylarindan ictim sirf atistirmayim diye
insallah verirsin sende bu hafta, puan saymaya devammi?

seyhannn bu nebicim menü canim yaa...
hani sebze yemegin hani corban salatan meyven?????
senin ömrün sucukla pastirmayla peynirle geciyor sanki...
yapma kuzum...

sartlar öyle gerektirdi birseyler hazirlamaya vaktim olmadiki yine az yemisim bari gecen günler gibi abarti degil
ama simdi hatirladim dün bir portakal yemistim

seyhancim sinavlarinda basarilar dilerim canim... meyve ye... dogra hepsini ye... hatta ananas ye... iyi gelir

bi hazirlayan olsa ay ananas cekti canim

canim ya resimlerde elbiseyle hele benden kesinlikle daha zayif duruyorsun belin masallah gülüm ya bacaklar desen cita gibi demek tüm kilolar popoda ama elbiseden görünmüyor, gerci pantolonlu resimdede basenler falan görünmüyo hic

bu kilolar nerde? etin sikimi gülüm?

aylincim aslında okadar kötü durmuyor kilo sende ,yada belli olmuyor.Aslında 1. fotoda sanki 80 bile değilsin ,2 de daha kilolu çıkmışsın..kıyafet insanı nasıl fark ettiriyo... her halin güzel ..
kesinlikle katiliyorum cok güzel giz :jeyyar:

selam kızlar

aylin tabakların gelmiş canım umarım daha da güzel görünüyorlardır
elbise çok yakışmış ayrıca yine kilonu göstermiyorsun bence
sabahları 2 bardak ılıksu ve kayısı tüket ılık su çok işe yarıyor.

zuzum bencede sadece göbek var canım bikaç kiloyla senin iş tamammı gibi

bugün yediklerim
sabah ılık su incir
08.30 8 kaşık nesfit 1 bardak yağsız sütle
ara 10.30 eti formun mısır patlağı
öğlen 12 2 minik dilim çavdar 5 kaşık türlü - 6 kaşık salata
ara 16.00 yeşil elma 3 minik galeta-1 kk peynir
akşam ? ( kahvalttı yada sebzeli tavuk sote-salata) ikiside hazır değil :))

1,5 lt su 1 yeşil çay 3 kupa şekersiz çay şimdi elma çayı içicem

canim belimi omuzlarimi ben cokkk severimmm....
sorun bacaklar ve basenn... ve kollarima kas yapmisim öle igrenc duruyorki... ama yinede iltifatlariniz icin cokkkk tsk ederimmm... popom da öle yok aslinda... basenler kötüü...
etim SIKI degil öle yaa... bacaklarim celulitli yaa offf :gitme:

herkes sey diyor... tek parca al ve kalcandan dogru kabaran elbiselere bak diolar...
belden dogru kabarik elbiselere bakma diolar...

o kirmizi elbise cok hoss...

tskler ablamm, tmm söledigin gibi yapicam ama kayisi yok, anneme diyim de alsin....
tabaklar sahanee.... actik baktik cokk güzelll, okadar para vermeye deydii...

bugünkü menüm:

sabah: 1 yumurta, domates maydonozz, 1 kk peynir
ara: yesil cay
öglen: 3 kepce domatesli sehriye corbasi, 1 dilim ekmek, 1 zeytin
ara: 1 elma
aksam: corba sanirim

selam kızlar..
naısl keyifler maalesef ne zamandır giremiyorum işyerimizi taşıkdık pazar p.tesi de burda başladık herşey çok karışıktı ve çok yoğunduk..yanımda başka yeni bir arkadaş daha var ondan da giremedim...
ızlemcim beni listeden çıkarmanı rica ediyorum..Dr um en son gittiğimde tartıldığımı anlayıp bayağı kızdı ben de hakverdim tartıyı da kaldırdım zaten 6 ay dolana dek tartılmıycam..moralim bozuk gittim şişim dedim iyi işte vücudun kolajen üretiyor birden ineceksin inceleceksin ama sabırlı olacaksın dedi ama kilo aldım yoksa birden incelmiştim deyince bayağı söylendi falan kaç kere söyledim bu normal zayıflama değil önceden kastan sudan veriyordun artık yağdan veriyorsun klasik fikirden sıyrıl falan..gayet iyi gidiyorsun enerjin çok iyi dedi..
böyle işte artık eskisi kadar giremiyorum da ..misafir oyuncu olarak gelirim kızlar..
veda etmiyorum çünkü burdan kopamam..sadece tartılmanın baz alındığı bir ortamda uyguladığım tedavi yöntemi farklı olduğu için uzak kalıyorum sizden..çünkü burdayken ister istemez tartılma güdüsü oluşuyor insanda...
ee ne diyeyim kk nın en güzelleri:)

böyle işte artık eskisi kadar giremiyorum da ..misafir oyuncu olarak gelirim kızlar..
veda etmiyorum çünkü burdan kopamam..sadece tartılmanın baz alındığı bir ortamda uyguladığım tedavi yöntemi farklı olduğu için uzak kalıyorum sizden..çünkü burdayken ister istemez tartılma güdüsü oluşuyor insanda...
ee ne diyeyim kk nın en güzelleri:)[/QUOTE]

canım önemli olan sağlığın tabiki. ama bizleri ihmal etme sık sık uğra tabi şu yanındakiler seni rahat bırakırsa

kilo verme biçimin bizimkinden tamamen farklı canım. O ne gerektiriyorsa yapman gerekir. Aman çabaların boşa gitmesin canım. Kaçamak filan yapma

elimphia biz hep burdayiz sende tabiki firsat buldukca

zuzum
evlisin canim cocugun varmi? sana ol spor lazim o göbüs icin her gün sabah aksam mekik dimi :) baska hareketlerdende tabiki

her güzelin kusuru var tabi kiminin göbegi kiminin basenleri ah aaaah Allahim baska dert vermesin

bahar abla ben bir bakinip ciktim derse devam edeyim

evet seyhan 2 cocugum var ,3.5 yasinda ve 5.5 aylik evet yapiyorum pump it up yapiyorum :)) bunu izleyen ve yapan sisko kalamaz hele erkekler tig gibi olur bunu izleseler :)))))

aylin:hiç kilonu göstermiyorsun.demek ki biraz daha gitse gayet iyi olcak.cnm gelinlik ve elbise konusunda sana tavsiyem tek parça kesinlikle 2parçayı tavsiye etmem.banada 2parça iyi olur zayıf gösterir dediler.bence tek parça giysem daha güzel olucaktı.mafoldumben
zuzum:
cnm gayet güzel incelmişsin tek göbüş kalmış onu da mekikle sıkılaştırırsın.darısı bizim başımızaopuyorumnanaktan

merhaba kızlar

aylincim maşallah sana, süper görünüyorsun moralini bozmadan sabırla devam etmelisin sözlünün onun ailesinin yanında hiç kilondan bahsetme bir abla tavsiyesi, ellerine sakın o kozu verme ne kadar iyi olsalar dahi en küçün bir şaka bir imada canın sıkılır canım...

zuzum maşallah sana da daha yeni doğum yaptın sen şekerim, sadece bir göbek merak etme o gider benim öle bacaklarım olsa keşke yaa :)))) ttaytta çok yakışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…