ya amma cok kaynatmissiniz, zar zor okudum, bugün 3 defa basina oturdum, anca bitti.
seyhancim sana hak veriyorum, sinav zamani benim icinde cok zor oluyor, bide hareket etme sansinda olmuyor, saatlerce insan ders calisiyor.
ya ben bu hafta kilo almassam sükür, niyese bu hafta cok karisti ya, abartili bir sekilde yemedim ama, kilo vermek icin yeterli degil.:1no2:
seyhannn bu nebicim menü canim yaa...
hani sebze yemegin hani corban salatan meyven?????
senin ömrün sucukla pastirmayla peynirle geciyor sanki...
yapma kuzum...
seyhancim sinavlarinda basarilar dilerim canim... meyve ye... dogra hepsini ye... hatta ananas ye... iyi gelir
kesinlikle katiliyorum cok güzel giz :jeyyar:aylincim aslında okadar kötü durmuyor kilo sende ,yada belli olmuyor.Aslında 1. fotoda sanki 80 bile değilsin ,2 de daha kilolu çıkmışsın..kıyafet insanı nasıl fark ettiriyo... her halin güzel ..
evet ben günde iki defa bakmakla yetistiremiyorum jet hizi ilerliyor
ya coknzor ders calisirken dün bir bucuk litre bitki caylarindan ictim sirf atistirmayim diye
insallah verirsin sende bu hafta, puan saymaya devammi?
sartlar öyle gerektirdi birseyler hazirlamaya vaktim olmadikiyine az yemisim bari gecen günler gibi abarti degil
ama simdi hatirladim dün bir portakal yemistim
bi hazirlayan olsaay ananas cekti canim
canim ya resimlerde elbiseyle hele benden kesinlikle daha zayif duruyorsun belin masallah gülüm ya bacaklar desen cita gibi demek tüm kilolar popoda ama elbiseden görünmüyor, gerci pantolonlu resimdede basenler falan görünmüyo hic
bu kilolar nerde? etin sikimi gülüm?
kesinlikle katiliyorum cok güzel giz :jeyyar:
selam kızlar
aylin tabakların gelmiş canım umarım daha da güzel görünüyorlardır
elbise çok yakışmış ayrıca yine kilonu göstermiyorsun bence
sabahları 2 bardak ılıksu ve kayısı tüket ılık su çok işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?