BUGÜNKÜ MENÜM;
Sabah;1 kepçe tarhana çorbası,1 dilim ekmeğin kenarları sadece içi yok,domates,lor,biber
Ara;1 fincan form çayı
Öğlen;4 yemek kaşığı kabak,2 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kızarmış ekmek
Ara;1 fincan form çayı,1 tane bisküvi,1 bardak komposto
Akşam;yarım dilim kızarmış ekmek,1 kepçe bamya,3 yemek kaşığı semizotu yemeği,2 yemek kaşığı yoğurt,salata
Ara;1 bardak form çayı
daha meyve yicem 1 şeftali 1 kayısı 1 erik yerim
masallah canim ya sana ozaman harikasin benim göbek simdiden nerdeyse böyle :)
meyvelerle doycanmi gülüm ?
oralar cok hareketlidir simdi dimi
sagol seyhan ,bmi okadar yüksek degil senin boyuna göre fazla kilolu göstermiyorsunudur sanirim ay motive olmak icin 50-59 topiciginede ugruyorum o ne öyle bmi 18-19 larda am o 5 sayisina imreniyorum valla 58 olsam yeter bmi ozaman 20 felandi sanirim.
canim bu menüyle yarin 76 cikarsin kesinkaydirigubbakcemile3
nemesis çok güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda verdin?yanılmıyorsam sen topiğe benden sonra katıldın.gerçekten bravoalkisalkisalkis
görürsün canim eminim 77,9 olsa bile görürsünbenim 75 kilo olursam bmi tam 25.1 olcak zaten 25 in altı normal kilo kısmına giriyo yaklaştım az kaldı bu hafta umarım 77 leride görürüm yarını sabırsızlıkla bekliyom ama olamasamda hayal kırıklığı yaşamıcam motivasyonumu bozmucam
seyhancım cnm sınavlarında başarılar diliyorum.sanırım bu aralar yoğun olarak ders çalşışıyorsun.opuyorumnanaktan
meyva yedikden sonra süt veya yogurt yiyorsun dimi? burdakilerin deyimiyle yaninda süt veya yogurt alirsan mevye sekeri yaga dönüsmüyormuscnm ya meyvelerle doymuycam tabi ama bu aralar çok kaçamaklarım oldu.toplamaya çalışıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
sagol seyhan ,bmi okadar yüksek degil senin boyuna göre fazla kilolu göstermiyorsunudur sanirim ay motive olmak icin 50-59 topiciginede ugruyorum o ne öyle bmi 18-19 larda am o 5 sayisina imreniyorum valla 58 olsam yeter bmi ozaman 20 felandi sanirim.
menüm
sabah
2 kasik yogurt
bir dilim kepek ekmek
2 tatli biber ( paprika kirmizi ve sari)
1 bardak yesil cay
ara
1 kahve
1 bardak bitki cayi
ara
cevizli köme yarisini ( tamami 300 kal falandi)
ögle
1 dilim kepek ekmek
peynir
ara
kömenin diger yarisi
aksam
salatalik tuzsuz (yarim gurke)
yarim tavugun gögüs eti izgara,derisiz (grillhähnchen)
simdilik 1,5 lt su, gece uzun olur herhalde ders calismakla en az 1 lt daha icerim o kesin
birde ders calisirken bitki caylari icmeye düsünüyorumi
simdide biraz cay kasigiyla helva kasiklayim kalorili ama regl dönemiyim cok gaddar olmayim
aslen nerelisin seyhancim ,cevizli köme bir yöreye aitte nereye tam cikaramadim
evet benimde yarın tam 6 hafta olcak başlayalı aranızda en genç olmam heralde buna sebep ama sende 4 kilo vermişsin güzel yani sen ne kadar zamanda verdin
ben afyonluyum canim denizli yakininda ilcemiz, köme gümüshanenin nisanlim orali bana izine gitti getirmis cok seviyorum ya birde pestil getirmis ama uzak durmaya calisiyorum
cnm yaklaşık 7hafta felan oldu sanırım.biraz zor veriyorum.kaçamaklarım oluyor.son zamanlarda diyet düzenim bozuldu.ama pzt tekrar toparlıycam.1haftadır yürüyüş yapmıyorum.demek ki yürüyüş çok etkili pzt tekrar düzenimi oturtcam inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugün ne giydine resim eklicektim burayada paylasayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?