80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bu menüyle yarin 76 cikarsin kesinkaydirigubbakcemile3

sagol seyhan ,bmi okadar yüksek degil senin boyuna göre fazla kilolu göstermiyorsunudur sanirim ay motive olmak icin 50-59 topiciginede ugruyorum o ne öyle bmi 18-19 larda am o 5 sayisina imreniyorum valla 58 olsam yeter bmi ozaman 20 felandi sanirim.

benim 75 kilo olursam bmi tam 25.1 olcak zaten 25 in altı normal kilo kısmına giriyo yaklaştım az kaldı bu hafta umarım 77 leride görürüm yarını sabırsızlıkla bekliyom ama olamasamda hayal kırıklığı yaşamıcam motivasyonumu bozmucam

seyhancım cnm sınavlarında başarılar diliyorum.sanırım bu aralar yoğun olarak ders çalşışıyorsun.opuyorumnanaktan

nemesis çok güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda verdin?yanılmıyorsam sen topiğe benden sonra katıldın.gerçekten bravoalkisalkisalkis

nemesis çok güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda verdin?yanılmıyorsam sen topiğe benden sonra katıldın.gerçekten bravoalkisalkisalkis

evet benimde yarın tam 6 hafta olcak başlayalı aranızda en genç olmam heralde buna sebep ama sende 4 kilo vermişsin güzel yani sen ne kadar zamanda verdin

görürsün canim eminim 77,9 olsa bile görürsün

seyhancım cnm sınavlarında başarılar diliyorum.sanırım bu aralar yoğun olarak ders çalşışıyorsun.opuyorumnanaktan

sagol canim evet aynen öyle birazdan devam edicem derse

cnm ya meyvelerle doymuycam tabi ama bu aralar çok kaçamaklarım oldu.toplamaya çalışıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
meyva yedikden sonra süt veya yogurt yiyorsun dimi? burdakilerin deyimiyle yaninda süt veya yogurt alirsan mevye sekeri yaga dönüsmüyormus

kilomu göstermiyorum ama normalinden fazla oldugum belli yani baya bi iri yapiliyim ben malesef

ben öyle topiklere takilsam moralim bozulur galiba kaydirigubbakcemile2

menüm

sabah
2 kasik yogurt
bir dilim kepek ekmek
2 tatli biber ( paprika kirmizi ve sari)
1 bardak yesil cay

ara
1 kahve
1 bardak bitki cayi

ara
cevizli köme yarisini ( tamami 300 kal falandi)

ögle
1 dilim kepek ekmek
peynir

ara
kömenin diger yarisi

aksam
salatalik tuzsuz (yarim gurke)
yarim tavugun gögüs eti izgara,derisiz (grillhähnchen)

simdilik 1,5 lt su, gece uzun olur herhalde ders calismakla en az 1 lt daha icerim o kesin
birde ders calisirken bitki caylari icmeye düsünüyorumi
simdide biraz cay kasigiyla helva kasiklayim kalorili ama regl dönemiyim cok gaddar olmayim

aslen nerelisin seyhancim ,cevizli köme bir yöreye aitte nereye tam cikaramadim

evet benimde yarın tam 6 hafta olcak başlayalı aranızda en genç olmam heralde buna sebep ama sende 4 kilo vermişsin güzel yani sen ne kadar zamanda verdin

cnm yaklaşık 7hafta felan oldu sanırım.biraz zor veriyorum.kaçamaklarım oluyor.son zamanlarda diyet düzenim bozuldu.ama pzt tekrar toparlıycam.1haftadır yürüyüş yapmıyorum.demek ki yürüyüş çok etkili pzt tekrar düzenimi oturtcam inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben afyonluyum canim denizli yakininda ilcemiz, köme gümüshanenin nisanlim orali bana izine gitti getirmis cok seviyorum ya birde pestil getirmis ama uzak durmaya calisiyorum

aa afyonmu komşu sayılırız afyondan geçmiştim bi kere senin neden bol pastırma sucuk yediğin belli oldu genlerde var

ya bende hiç spor yapmadan verdim inşallah yakın zamanda 70 i görürüm sende daha çok verirsin inşallah

bugün ne giydine resim eklicektim burayada paylasayim :)

allahım ne kadar zayıf gösteriyosun ya hiç bi çıkıntın yok hiçte iri değilsin ya ben daha çokk iriyim ama belli oluyoki kapalılık sana çok yakışıyo yüzünü görmedim ama güzel görünüyosun:))

bende biraz önce 1 dilim karpuz,1 tane şeftali,1 tane kayısı,2 tane erik,1 tane elma,1 tane salatalık yedim amma çok yedim ama hesapladım 174 kalori falan yapıyo meyve canım su işte tatlıları var çok su içeriyo bu meyveler bide seyhan abla demişti üzerine bi kaşık yoğurt yedim yağa dönüşmesin diye

selam kızlar bugün annemdeydim giremeidm bir cee diyim kaçıccam
aylin süpersin cnmm

seyhan send ehiç çıkıntı yok ya ne güsell

bakalım yarın tartılar ne diycek bugün tuvalete çıkmadım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…