80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi yazıyım
sabah
peynirli omlet
domates,salatalık
3zeytin
1dilim k.ekmek
çay

ara
1elma

öğle
1kase yoğurtlu çorba ama prinçli değil bulgurlu
2tane dolma
1dili k.ekmek

ara
yeşil çay 2kupa

akşam
meyve (kiraz,muz,elma,kayısı)tabağı

o esofmandi birzamanlar 57 lerde ucarken ama simdi tayt oldu :roflol:

iyiyim bende tatlişkom, moralin nasıl tekrar başlayabildin mi diyete...

eh işte canım ya ugraşıyorum ama galiba başaramıyorum nedense olmuyor olmuyor ben eskiden o kadar cabuk kg verirsimki ama artık gitmiyor nedense galiba başaramıyacagım bilmiyorum :çok üzgünüm:

ya bende diyet yapmak istiyorumm yardımcı olsanız bişiler yapmam lazım en çok 40 gün diyet yapabildim hepsini de geri aldım sonra. bu zayıflama cetvelini nerden ekliyosunuz bende artık başlıceiimm :kedi:

adatoprak.... tsk ederim canimm, evet bende tek parca düsünüyorum ve zarif birsey düsünüyorumm... ben inaniyorum basaricamm,
darkolive kaptanim ablam nekadarda güzel motive ettin :) tsk ederim sende süpersin... yok rejim konusunu bile söz konusu etmicem onlarin yaninda... ama rejimde oldugumu biliolar... babasi ve babannesi gittiler izine... anneside halasida haftaya gidicekler... 12 temmuzda dönüyorlar.. alasmarladik demeye gelirler bende 17 temmuz gidiyom, ozaman insallah zayiflamissin derlerr... kollarim yüzünden sifir kol giyemiyorum utaniyorum yaa.....

kacamagim olduuu........
8 tane gibi patates kizartmasi disardann...
kabak cekirdegii bir kac tane..

aksam 3 kepce sehriye corbasi 1 dilim ekmek yedim...

yarin icin korkuyom yaaa

mavili resimde cok zuayif duruyorsun ,ortakinde kilon belli oluyor ama sen 85 de olsan bayagi bir zayif duragin kesin,kemiklerin agir basiyordur belki ondan sayi cok cikiyor olabilir

ya bende diyet yapmak istiyorumm yardımcı olsanız bişiler yapmam lazım en çok 40 gün diyet yapabildim hepsini de geri aldım sonra. bu zayıflama cetvelini nerden ekliyosunuz bende artık başlıceiimm :kedi:

canım bu kilo cetvelini anlatayım hemen

Weight Loss - Diet Ticker bu adrese giriyosun orda istediğin çizelgeyi seçip next diyosun sonra o küçük şeylerden seçip next diyosun sonra ekrana dolduracağın şeyler geliyo password şifre istediğini yaz track olan bölümde weight işaretliyosun sonra weight units bölümünü kilogramı seçiyosun targete hedef kilonu starta başlangıç kilonu currentede şuanki kilonu yazıyosun onun altındaki yeride metric/s.ı. yapıyosun boyunu girip tekrar nexte basıp codlar çıkıyo onların 1 .sinde img ile başlayan linki alıp profilinde çizelge kısmına yapıştırıyosun ama img yazılarını almadan anlatabilmişimdir umarım

ayy offf 4 kasik yogurt, 1 kücük patates ve bir kücük köfte kacamagim oldu
olmamasi lazimdi aslinda yaa....
bari biraz müzik acip oyniyimm

mavili resimde cok zuayif duruyorsun ,ortakinde kilon belli oluyor ama sen 85 de olsan bayagi bir zayif duragin kesin,kemiklerin agir basiyordur belki ondan sayi cok cikiyor olabilir

olabilir hehe.... elbisenin zayif gösterdigine sevindimm

BUGÜNKÜ MENÜM;

Sabah;1 kepçe tarhana çorbası,1 dilim ekmeğin kenarları sadece içi yok,domates,lor,biber
Ara;1 fincan form çayı
Öğlen;4 yemek kaşığı kabak,2 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim kızarmış ekmek
Ara;1 fincan form çayı,1 tane bisküvi,1 bardak komposto
Akşam;yarım dilim kızarmış ekmek,1 kepçe bamya,3 yemek kaşığı semizotu yemeği,2 yemek kaşığı yoğurt,salata
Ara;1 bardak form çayı

daha meyve yicem 1 şeftali 1 kayısı 1 erik yerim

evet seyhan 2 cocugum var ,3.5 yasinda ve 5.5 aylik evet yapiyorum pump it up yapiyorum :)) bunu izleyen ve yapan sisko kalamaz hele erkekler tig gibi olur bunu izleseler :)))))

masallah canim ya sana ozaman harikasin benim göbek simdiden nerdeyse böyle :)

meyvelerle doycanmi gülüm ?

oralar cok hareketlidir simdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…