adatoprak selma abla nasılsınız ...
slm selmaopuyorumnanaktan
ıyyım canım sen nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
aylincim maşallah sana, süper görünüyorsun moralini bozmadan sabırla devam etmelisin sözlünün onun ailesinin yanında hiç kilondan bahsetme bir abla tavsiyesi, ellerine sakın o kozu verme ne kadar iyi olsalar dahi en küçün bir şaka bir imada canın sıkılır canım...
zuzum maşallah sana da daha yeni doğum yaptın sen şekerim, sadece bir göbek merak etme o gider benim öle bacaklarım olsa keşke yaa :)))) ttaytta çok yakışmış :)
iyiyim bende tatlişkom, moralin nasıl tekrar başlayabildin mi diyete...
eveeet elbiseyi merak ediyordunuzz... kapandi ve giymistim dügündee.....
bu da cuma gününden...
yani iki fotoda 90 kiloluk foto...
KOLLARIM igrenccccc. nekadarda sismis yaaa offffff
resimler neden ters oluyor anlayamadim
ya bende diyet yapmak istiyorumm yardımcı olsanız bişiler yapmam lazım en çok 40 gün diyet yapabildim hepsini de geri aldım sonra. bu zayıflama cetvelini nerden ekliyosunuz bende artık başlıceiimm :kedi:
mavili resimde cok zuayif duruyorsun ,ortakinde kilon belli oluyor ama sen 85 de olsan bayagi bir zayif duragin kesin,kemiklerin agir basiyordur belki ondan sayi cok cikiyor olabilir
olabilir hehe.... elbisenin zayif gösterdigine sevindimm
evet seyhan 2 cocugum var ,3.5 yasinda ve 5.5 aylik evet yapiyorum pump it up yapiyorum :)) bunu izleyen ve yapan sisko kalamaz hele erkekler tig gibi olur bunu izleseler :)))))
yediklerimi yazıyım
sabah
peynirli omlet
domates,salatalık
3zeytin
1dilim k.ekmek
çay
ara
1elma
öğle
1kase yoğurtlu çorba ama prinçli değil bulgurlu
2tane dolma
1dili k.ekmek
ara
yeşil çay 2kupa
akşam
meyve (kiraz,muz,elma,kayısı)tabağı
yapamadım hata veriyo imgleri almıorum ama :kedi: bi de yeni de üye oldum zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?