selam kızlar bugün annemdeydim giremeidm bir cee diyim kaçıccam
aylin süpersin cnmm
seyhan send ehiç çıkıntı yok ya ne güsell
bakalım yarın tartılar ne diycek bugün tuvalete çıkmadım kızlar
selam kızlar bugün annemdeydim giremeidm bir cee diyim kaçıccam
aylin süpersin cnmm
seyhan send ehiç çıkıntı yok ya ne güsell
bakalım yarın tartılar ne diycek bugün tuvalete çıkmadım kızlar
slm bende sızınle zayıflamak istıyorum nasuıl katılcam sızlere bana yardımcı olurmusunuz arkadaslarrrrrr((((((((((((
aa afyonmu komşu sayılırız afyondan geçmiştim bi kere senin neden bol pastırma sucuk yediğin belli oldu genlerde var
o güzel yorumlariniz icin sagolun hepiniz benim basenler asiri cikintili ama etek giydigim icin belli olmuyor sizin icin birde pantolonlu resim cekinim ozamanda böyle dersiniz heheh
ya regl oldum kilom e az bi kilo arti olacak yarin normalmi? bitince kilom yine azalirmibirde ben o kadar su iciyorum ama ictigim kadari geri cikmiyor nereye gidiyor bu su?
nasıl gitmez gitmese ödem olursun ayakların ellerin şişer su toplar gidiyodur o tuvaletle terleyerek o zaman hem kilo alırdın sürekli bide o bi hastalıktı sanırım böbrek hastalığı allah korusun yakınımız obezdi böbrek hastası oldu öldü hiç tuvalate çıkamadı su toplandı vucudunda şeytan kulağına kurşun
aman Allah korusun canim ya gitmiyorum degilde misal 2-3 litre su iciyorum ama öyle asiri bir tuvalet ihtiyacim olmuyor cok terleyen insanda degilim o acidan, ama bu gün bi kahve ictim habire wcye gittim
kahve bende aninda etki yapiyor
ama sicak olunca azicik elim ayagim her yerim sisiyor ne yapmak lazim ? daha zayifken böyle sorunum yoktu 2 senedir var
aa şişiyomu çok önemli bi sorun değildir umarım bence bi doktora git tahlil yapsınlar böyle küçük sorunlar oluyoda ama onunki başkaydı ya ben şişlikleri biliyorum bizim bi akrabamız vardı oda hamileyken elleri ayakları şişiyodu yengeminde öyle şişiyo ama dediğim ölen kişinin ileri safhadaydı durumu umarım sende bişey yoktur
o esofmandi birzamanlar 57 lerde ucarken ama simdi tayt oldu :roflol:
ben afyonluyum canim denizli yakininda ilcemiz, köme gümüshanenin nisanlim orali bana izine gitti getirmis cok seviyorum ya birde pestil getirmis ama uzak durmaya calisiyorum
seyhancım süpersin tatlım yaaa, 70in altına inildiğinde zaten çok gözü rahatsız eden bişiy olmuyor, bende de aynı göbek mide yok sadece basen var bende yarın pantolonlu bi foto ekliycem öncesi ve sonrası diye farkı siz söylersiniz bıktım şu basenlerden artık :)
nalcy dün bir kaçamağım oldu mini,k bir kase puding yedim saat 8 di sanırım
bugün yediklerim
sabah ılık su incir
08.30 8 kaşık nesfit 1 bardak yağsız sütle
ara 10.30 eti formun mısır patlağı
öğlen 12 2 minik dilim çavdar 5 kaşık türlü - 6 kaşık salata
ara 16.00 yeşil elma 3 minik galeta-1 kk peynir
akşam ? ( kahvalttı yada sebzeli tavuk sote-salata) ikiside hazır değil :))
1,5 lt su 1 yeşil çay 3 kupa şekersiz çay şimdi elma çayı içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?