80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bu tuvalete çıkmamakta insana kilo aldırıyo ciddi bi şişlik oluyo yarın tartı fazla gösterirse moralini bozma bi şişlik yani

tsk ederim ablamm
ya bende sabah ciktim wc ye zar zooor yaa........ yarin sabah wc ye cikmam lazim acillllll

seyhannn hic kilolu degilsin canimm

ben yarin 89 u kesinlikle görmicem görürsünüz bak offffff
artidayim kesinlikle... halbuki olmamasi lazim ne yedim kii off

slm bende sızınle zayıflamak istıyorum nasuıl katılcam sızlere bana yardımcı olurmusunuz arkadaslarrrrrr ((((((((((((

o güzel yorumlariniz icin sagolun hepiniz benim basenler asiri cikintili ama etek giydigim icin belli olmuyor sizin icin birde pantolonlu resim cekinim ozamanda böyle dersiniz heheh

ya regl oldum kilom e az bi kilo arti olacak yarin normalmi? bitince kilom yine azalirmi birde ben o kadar su iciyorum ama ictigim kadari geri cikmiyor nereye gidiyor bu su?

slm bende sızınle zayıflamak istıyorum nasuıl katılcam sızlere bana yardımcı olurmusunuz arkadaslarrrrrr ((((((((((((

canim önce kendi hakkinda biraz bilgiler vermelisin yasin kilon boyun birde bebislerinmi var kac yasindalar?

ayrica hosgeldin, beraber zayiflicaz hepimiz Allahin izniyle

aa afyonmu komşu sayılırız afyondan geçmiştim bi kere senin neden bol pastırma sucuk yediğin belli oldu genlerde var

ay demek canim cok severim :) he izmir yakin hemen suracikda yahuu

nasıl gitmez gitmese ödem olursun ayakların ellerin şişer su toplar gidiyodur o tuvaletle terleyerek o zaman hem kilo alırdın sürekli bide o bi hastalıktı sanırım böbrek hastalığı allah korusun yakınımız obezdi böbrek hastası oldu öldü hiç tuvalate çıkamadı su toplandı vucudunda şeytan kulağına kurşun

aman Allah korusun canim ya gitmiyorum degilde misal 2-3 litre su iciyorum ama öyle asiri bir tuvalet ihtiyacim olmuyor cok terleyen insanda degilim o acidan, ama bu gün bi kahve ictim habire wcye gittim
kahve bende aninda etki yapiyor

ama sicak olunca azicik elim ayagim her yerim sisiyor ne yapmak lazim ? daha zayifken böyle sorunum yoktu 2 senedir var

aa şişiyomu çok önemli bi sorun değildir umarım bence bi doktora git tahlil yapsınlar böyle küçük sorunlar oluyoda ama onunki başkaydı ya ben şişlikleri biliyorum bizim bi akrabamız vardı oda hamileyken elleri ayakları şişiyodu yengeminde öyle şişiyo ama dediğim ölen kişinin ileri safhadaydı durumu umarım sende bişey yoktur

ay yok canim bunlar normal seyler sicaktan sismesi anneminde öyledir herzaman

o esofmandi birzamanlar 57 lerde ucarken ama simdi tayt oldu :roflol:

ben afyonluyum canim denizli yakininda ilcemiz, köme gümüshanenin nisanlim orali bana izine gitti getirmis cok seviyorum ya birde pestil getirmis ama uzak durmaya calisiyorum

aman canım ondan uzak dur pestilden yani :) , benim eşimde mersinli kayınvalidemler gelirken cezerye getirmişler bazen şekersiz türk kahvesinin yanında 2 ısırık yiyorum çok keyifli oluyor ama fazlası gerçekten zararlı

seyhancım süpersin tatlım yaaa, 70in altına inildiğinde zaten çok gözü rahatsız eden bişiy olmuyor, bende de aynı göbek mide yok sadece basen var bende yarın pantolonlu bi foto ekliycem öncesi ve sonrası diye farkı siz söylersiniz bıktım şu basenlerden artık :)

ay bendede göbek var ya aslında bacaklarımda kalın ama basen yok mesela ablamın bi pantolonlarını giyiyom beli oluyo bacakları kastırıyo bende mekik çekiyom işte bi kot giyemiyom göbek çıkıveriyo yanlarla birlikte

uyku tutmadiii......... birazdan yaticam tekrarr......... korkuyorum yarin ne göstericek tarti bakalimm.......

byby

Merhaba kızlar, darkolive nasıl gidiyor hayatım? ıade-i ziyarete geldim ve sana bir haberim var. Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımın yanına uğradım. O da senin gibi basenlerinden şikayetçiydi. Çok şaşırdım çünkü acayip daralmış basenleri ne yaptın dedim. Vibro shape denen, hani şu üzerine çıkınca titreten yürüme bandı gibi alet var ya onunla eritmiş. ıki günde bir 20 dakika hem ayakta hem de oturarak yapıyormuş bi zayıflama merkezinde.
Bu arada tüm arkadaşlarıma bu zorlu yolda başarılar diliyorum, umarım hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz.

herkese günaydınnn a.s. cumanız mübarek olsun inşallah

nihal bizi ihmal etme canım.senin için hayırlısı neyse o olsun.

aylin güle güle kullan tabaklarını canım.bu arada sana elbise çok yakışıyor

seyhan senin neren 78 kilo bacımmm harika görünüyorsun maşallah

nalcy dün bir kaçamağım oldu mini,k bir kase puding yedim saat 8 di sanırım

dünkü menünü göremedim canım eğer hafif yemişsen bişey olmaz telafi edersin canım bende dün 3 çatal yaş pasta yedim..bu tür kaçamaklar olabilir..ama hergün olmamak şartıyla....
sempatiksalakcinni

kilo bildirimimi yapayım.

başlangıç kilo :86.000

geçen hafta : 73.700

bu hafta : 72.100

giden : 1.600 gr. :dance:

menün güzel baharcım ama şunu ekliyim...kahvaltını şöyle yumurta peynir,domates salatalık türü bişey yapabilsen daha iyi bence..ben şu mısır gevreklerini hiç sevmiyorum önermiyorum da..hem benim dediğim gibi bir kahvaltı yaparsan daha uzun süre tok kalacaksın ve vitamin açısından daha çok vitamin alacaksın bence en sağlıklısıda kahvaltı yapmak...eminim bu bir kase nesfitle hemen acıkıyorsundur canım.. yinede sen bilirsinn...aklinialirimsmile

günaydın kızlarrr
ayy ben delridimm tartı sürekli başka gösterdi
ben anlmadım valla

izloşum sne beni bu hafta aynı al
tartıya bugün keşsn pil almam lazım

geçen hafta:78.1
bu hafta :78.1
giden:0

denizzz süperisn cnm valla tebrik eidyoum snei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…