80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hiç açıkmadım ya akşam yemesemde eminim gec vakit acıkırım ne yesem acaba sadece meyva yesen nasıl olur

selmacım geç vakite kalma en geç 7 de 1 dilim ekmekle birşeyler ye 9 gibi meyveni yersin canım ama öğün saatini boş geçirme şimdi toksun 1 saat sonra kendini durduramazsın

bugünki menüm

sabah (baya gec yaptim sabaha kadar oturunca gec kalktim)
bol domates
biraz peynir az kalorili
1 kasarli tomatesli tost
1 rafadan yumurta
1 yesil cay

ara
2 minik nektarin

ara

1 yesil cay

öglen
henüz yapmadim ama bir tavuk budu hasliyorum yaninda salata olabilir aslinda ama üseniyorum yapmaya, biraz yatip uyuyacagim yarim saat bir saat sonra derse devam

ders calismak düzenimi cok bozdu

seyhan ve masumm geçen hafta regl dönemim bitince 4 gün filandı sanırım perşembe bir bağ maydonozun kökünü 3-4 bardak suda kısık ateşte 5 dk filan haşladım süzüp içtim ve o günü anladım söküldüğünü o kadar sık idrara çıktımki ve cuma sabahı tartıda sonucu gördüm bence evet iyi söktürücü

hatta yağmurgözlüde kullanıyor ama hangi aralıklarla onu bilmiyorum

ben çok sık yapmıyorum ama işte

şimdi taze fasulye yaptım biraz yiyeyim baharnaz yanındada cacık içerim meyvada şedtali yada kiraz yerim

canım gayet iyi bir başlangıç yapıyorsun pes etmek yok ben senin yanındayım olumunekankayizsmile senide yanımda sürüklüycem bu sağlıklı beslenme maratonunda beraberiz kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum şekerimi, ileride doğabilecek muhtemel hastalıklarımı kolestolümü vs düşünüyorum ve ideal kilomda olmam gerekir diyorum selmacım sende öyle düşün tamammı şekerim sevdiklerini düşün.

canım gayet iyi bir başlangıç yapıyorsun pes etmek yok ben senin yanındayım olumunekankayizsmile senide yanımda sürüklüycem bu sağlıklı beslenme maratonunda beraberiz kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

DESTEGİN İÇİN COK AMA COK TEŞEKKÜRLER CANIM olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Sabah;yarım dilim kızarmış ekmek,lor,domates,yeşillik,1 tane yeşil zeytin,salatalık
Ara;1 bardak form çayı
Öğlen;4 yemek kaşığı kabak,2 yemek kaşığı yoğurt,2 domares,1 salatalık
Ara;1 bardak form çayı,1 dilim karpuz
Akşam;2 kepçe çorba,2 yemek kaşığı patlıcan,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,4 yemek kaşığı salata,cacık
Ara;1 bardak form çayı

bugün bende bunları yedim bakın ekmek yemedim bugün böylede doyuluyomuş meğerse bitek kahvaltıda oda yarım dilimcik

yorumlayın bakalım nasıl

seyhancim bende sana yarin icin basarilar diliyorum canim, allah zihin acikligi versin, bütün bildigin dualari oku canim.

seyhancım başarılar diliyorum sınavlarında canım...

izlem cim ben dün basladim ya kh ya söylemesi ayip ishal oldum dün aksam, sende de oldumu, kh ile alakalimi ki acaba, bugun normalim, ama aksam ne olur bilmemCADIARZU

hehe valla öle, cok lezzetliydiii

aferin vallaa kaydirigubbakcemile2

bravo cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…