bende hiç açıkmadım ya akşam yemesemde eminim gec vakit acıkırım ne yesem acaba sadece meyva yesen nasıl olur
birde karpuzun ölcüsü ne olmalı ne kadar yemeliyişm
canım gayet iyi bir başlangıç yapıyorsun pes etmek yok ben senin yanındayım olumunekankayizsmile senide yanımda sürüklüycem bu sağlıklı beslenme maratonunda beraberiz kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
hadi bende çıkıyorum 45 dk fitness yapayım iyi akşamlar
İzlem cumaya benİde alırmısın rİca etsem lİsteye yoksa ıkı hadta bendemİ beklİyeyİm
selamlar herkeze, takip edemiyorum cok yogunum derslerden...
yarin sinavim var dua ederseniz memnun olurum
en kisa zamanda görürsün insallah,
maydonoz suyu nasil oluyor canim?
canim bunalr tamamen piskolojik ayni bendede öyleydi simdi biraz kendimi kontrol etmeye basladim, örnegin gecen gittim buzdolabini actim elime bisiler aldim sonra durakladim düsündüm, karnim acmi suan?
karnim acta degildi oysa, geri koydum yerine kendime bir yesil cay yapip ictim
bence regl dendir kesinlikle, bende bir bucuk kilo fark etti bir iki günde, dedim olamaz cok azda yedim, reglim sonuna geliyor bugün tartildim cuma ile arasinda 900gr fark var, karnim felaket sismisti zaten...
insallah olursun canim ya senin icinde kendim icinde cok istiyorum, bu cuma yine güzel olucak benim icin adetim bitiyor ödemler gidiyor demekdir kilolar azaliyoorr
seyhancım başarılar diliyorum sınavlarında canım...
neden kovalım şekerim, ama taze ve sıcak olmasına dikkat et, soğuk ve bayat yersen bu kadar övülen şey bumuymuş dersin, yanında mutlaka lop haşlanmış yumurta biraz yağlı olur ama mükemmeldir izmir boyozu kaydirigubbakcemile5
ee doyana kadar ye o zaman ekmeksiz yerimseniben kalori hesabı yok bildiğim kadarı ile kıymanın kb si sıfır kabak da da çok az olması lazım sositososito
:kedi:kizlar ben alisverise gidecem sonra tekrar girerim.
pazar günü basladim bu kh diyetine. canim acayip sosis cekiyor.
simdi gidip bol bol alacam, evde tavukda bitti dün aksam sonuncusunu pisirdim, tavuk da alayim.
et dolu zaten derin dondurucuda.
ha bide daha demin eltim ve görümcemle sarma sardim 8 pisirimlik, onuda derin dondurucuya attim.
cok hamarat gördüm kendimi canim
Sabah;yarım dilim kızarmış ekmek,lor,domates,yeşillik,1 tane yeşil zeytin,salatalık
Ara;1 bardak form çayı
Öğlen;4 yemek kaşığı kabak,2 yemek kaşığı yoğurt,2 domares,1 salatalık
Ara;1 bardak form çayı,1 dilim karpuz
Akşam;2 kepçe çorba,2 yemek kaşığı patlıcan,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,4 yemek kaşığı salata,cacık
Ara;1 bardak form çayı
bugün bende bunları yedim bakın ekmek yemedim bugün böylede doyuluyomuş meğerse bitek kahvaltıda oda yarım dilimcik
yorumlayın bakalım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?