80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloş sende süper gidiyorusn haid bakalım cnm
inşş istediginiz kiloya inersiniz bu diyetle kızlarrr

selam kızlar

selmacım sen hiç meyve yememişsin canım ara öğünlerde meyve yiyebilirsin ikindi ara öğününde peynir ve grissini çünkü dayanamayabilirsin ben ekstradan tüketiyorum mısır patlaklarını canım

masumm bende ankara simitini çok se viyorum :))
ama şu karanfil sokaktaki simit evlerinin simitlerini :)

şu ana kadar yediklerimi yazayım bakalım nasıl

KAHVALTI bir bardak sıcak su yarım kuru kaysı
ıkı domates lor peyniri bir yumurta bir dilim tam tahıllı ekmek bir tane yeşil acı biber bir fincan yeşil cay

ARA bir fincan sütlü kahve ilk kez içtim

ÖGLEN bir tabak kabak yemegi iki kaşık pilav bir kase cacık

ARA bir dilim cok tahıllı ekmek iki domates biraz peynir

NASIL YEMıŞıM ARKADAŞLAR SÖYLERSENıZ SEVıNıRıM YORUM YAPARSANIZ

HAKLISIN BAHARNAZ DAHADA DİKKAT EDECEGİM MISIR PATLAGINIDA COK SEVDİM GİDİP MARKETTEN BİR SÜRÜ ALMALIYIM eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

selma ablacım sen k.b diyeti yapmıyormuydun, yanlış mı hatırlıyorum yoksa, normal kalori diyeti yapıyorsan çok iyi ama k.b ye göre olmamış sanki

her ne kadar kilo vermesemde artık yorum yapayım :))
bence çok güsel bir menü
akşamda erken ve az yersen birazda hareketle çok güsel

ben artık acıkmadığım zaman ürküyorum kendimdne o kadar çok aburcubura düşmüşümki tok karnıma bile yemek yediğimi görüyorum
ve yemek yemek hazırlamak hayatımda çok yer kapladığı için diyet yaptığımda yemek için harcadığım zamanı neye harcıyacağımı bilemiyorum
tok olsam bile yemem gerekiyor sankş yada tabağıma az koyarsam doymıcak mışım gibi

bence fena değil ama öğleden sonraki ara öğünde ekmek değil de uzun çubuk grisiini gibi birşey yeseydin canım

tülaydan haberi olan varmı kızlar nerelerde acaba.inşallah herşey yolundadır.özletti kendini

nihalcim inşallah enkısa zamnada yeni işyerinizde işler yoluna girerde sende eskisi gibi rahat rahat paylaşımda bulunursun tatlım

semacım canım benim inşallah su gibi akar gider şu günlerde ogluşunun tezkeresi gelir tatlım

izlem harika gidiyorsun tatlım.çözdün sen bu k.b. diyetini.inşallah istediğin 40 beden pantolana enkısa zamanda girersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…