80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma abla sende benim gibi cesaret edemedin sanırım dimi
bende tekrar kilo almaktan korktum

:kedi:kizlar ben alisverise gidecem sonra tekrar girerim.

pazar günü basladim bu kh diyetine. canim acayip sosis cekiyor.

simdi gidip bol bol alacam, evde tavukda bitti dün aksam sonuncusunu pisirdim, tavuk da alayim.

et dolu zaten derin dondurucuda.

ha bide daha demin eltim ve görümcemle sarma sardim 8 pisirimlik, onuda derin dondurucuya attim.

cok hamarat gördüm kendimi canim

kızlar biraz önce kapıyı açtım kayınvaldemler üstümde
minicik bi şort içimd südyen yok
hiç hoş dgeil yani
haber d vermiyorlar

hiç hoş dgeil yani
haber d vermiyorlar

en gicik kaptigim sey, hadi önceden haber vermiyorsunuz, bari tam evden cikarken arayin. 5 dak sonra sendeyiz deyin, insanin evde hertürlü hali oluyor. insan bazen kocasi bile gelmeden kendine söyle bir ceki düzen veriyor yani..

izlem harika gidiyorsun tatlım.çözdün sen bu k.b. diyetini.inşallah istediğin 40 beden pantolana enkısa zamanda girersin canım.

aminnn canım inşallah önce 40 sonra 38 beden inşallah :jeyyar:

hiç hoş dgeil yani
haber d vermiyorlar

eewet hoş değil ama birde şu yönden bak, oğlum çok şanslı böyle seksi bir karısı var diye mylu olmuştur eminim sempatiksalakcinni

izlemcim kırmak istemiyorum da
söylesem kırılacaklar biliyorum
onlar içeri girdi ben gittim üsütmü degiştiridm

çocuklar için ve benim için geliyorlar azcık dışarı çıkartıyorlar sende dinlen diyorlar ama insan her zmna müsait olmuyor ki işte

tabii canım haklısın doğru söylüyorsun şöyle yapabilirsin biraz erken haber verirseniz çocukları giydiririm sizde beklememiş olursunuz filan dersin gelince oturmuyorlarsa... şimdi gitmişler sanırım şöyle kendine güzel bir türk kahvesi yap uzat şöle ayaklarını keyif yap kafanı dinle biraz kaydirigubbakcemile5

ewet cnm gittilerde çocuklar evi talan etmişlerdi şimdi onu topluyorum

bi taraftanda yarın için biber doldurcam ona mı girişsem diyorum

yada çocukların dolabını temizleyim diyorum

bakarmısın kendime ayıracak vaktim bile yok

narin nazenin tşkler canım ama ben sonuçtan çok memnun değilim 74.90 ı görmek için sabırsızlanıyorum geçen hafta benim için çok iyidi bu hafta nolcak ama şu ödemim konusunda maydonoz suyu harikalar yarattı bu hafta yine 1 kez yapıcam

masumm canım canını sıkma ama kesinlikle haber vermiyorlarsa nazikçe uyar canım yada sen onları ara gelcekleri zamanı öğrenmek için CADIARZU " hadi annecim ben yürüyşe çıkıcam müsaitseniz gelirmisiniz filan " gibi

bugünkü menümü yazayım

sabah ılıksu-incir
8 kaşık nesfit yağsız sütle
ara unuttum yoğundum ama 11.30 da tavukjlu lahana salatamı 1 dilim kepek ekmekle yedim
14.30 elma yedim 3 mısır patlağıyla
az öncede akşam yemeğimi yedim 5 köfte bol salata 2 kk kadar çavdar ekmek ve 4 kaşık yağsız makarna ketçapta sıktım az birşeyde mayonez ohh ( hadi bakalım bu makarna bana nasıl geri döncek aylardır yememiştim )

bu akşam yürümem lazım dünde yürüyememiştim

1,5 lt su 2 yeşil çay şekersiz çay

elimpia uğrayıp gitmişsin.özlendin... canım sık sık uğramaya çalışki yaptığın kaçamaklardan biraz çekinirsin
ben çekiniyorum ne yalan söyleyim :kedi:

bahar maydonoz ödemmi attırıyor cnm

ben bugün kaçırıdm ya
6-7 tane çubuk krakker
1 petibör bisküvi

bende 5 temmzuda 75 olmak istiyorum

kızlar ben yulaf ezmsi aldım ama hiç yemiyorum
ne yapayım onu atıyımmı kek mi yapsam acaba:)

bende hiç açıkmadım ya akşam yemesemde eminim gec vakit acıkırım ne yesem acaba sadece meyva yesen nasıl olur

bende merak ediyorum tatlım, belki kendimi denek olarak kullanarak topiğe öncü olurum hepimiz veririz fazlalıkları bakalım...aklinialirimsmile

aslında izlem bende yapmayı düşündüm ama şimdi tatile gidecegim cok ters bir döneme gelecek gerci daha bir ay var ama gelince denesem daha iyi olacak

selamlar herkeze, takip edemiyorum cok yogunum derslerden...
yarin sinavim var dua ederseniz memnun olurum

en kisa zamanda görürsün insallah,

maydonoz suyu nasil oluyor canim?

canim bunalr tamamen piskolojik ayni bendede öyleydi simdi biraz kendimi kontrol etmeye basladim, örnegin gecen gittim buzdolabini actim elime bisiler aldim sonra durakladim düsündüm, karnim acmi suan?

karnim acta degildi oysa, geri koydum yerine kendime bir yesil cay yapip ictim

selam herkese bugün kh diyetimin ikinci günü. dikkat ediyorum hic kacamak yapmadim ama sanki kilo aldim gibi hissediyorum kendimi, bende bu formül ters mi tepecek ne??????

yada bugün yarin regl olcam ondanmi sisim anlamadim yaa

bence regl dendir kesinlikle, bende bir bucuk kilo fark etti bir iki günde, dedim olamaz cok azda yedim, reglim sonuna geliyor bugün tartildim cuma ile arasinda 900gr fark var, karnim felaket sismisti zaten...

sema ye tabi ya 3 degil 1 tane ye ona göre ayarlarsın

mesela ben 5 temmuzda istenbula gidicem ve smit yerim orda keisn bayılırım istanbul simitine çünki

ya bu arada 75 olabilsem keşke istanbula gitmeden 3 hafta var

insallah olursun canim ya senin icinde kendim icinde cok istiyorum, bu cuma yine güzel olucak benim icin adetim bitiyor ödemler gidiyor demekdir kilolar azaliyoorr

dünki yediklerimi güncelleyim

sabah (iste)
2 dilim ekmek üstünde peynir sürdüm
2-3 kahve

öglen
2 yumurtadan omlett
1 dilim ekmek

ara
bitki cayi
2 minik nektarin

ara
cikolata 115 kal

aksam
1 kase cornflakes
yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…