kızlar biraz önce kapıyı açtım kayınvaldemler üstümde
minicik bi şort içimd südyen yok
hiç hoş dgeil yani
haber d vermiyorlar
izlem harika gidiyorsun tatlım.çözdün sen bu k.b. diyetini.inşallah istediğin 40 beden pantolana enkısa zamanda girersin canım.
kızlar biraz önce kapıyı açtım kayınvaldemler üstümde
minicik bi şort içimd südyen yok
hiç hoş dgeil yani
haber d vermiyorlar
izlemcim kırmak istemiyorum da
söylesem kırılacaklar biliyorum
onlar içeri girdi ben gittim üsütmü degiştiridm
çocuklar için ve benim için geliyorlar azcık dışarı çıkartıyorlar sende dinlen diyorlar ama insan her zmna müsait olmuyor ki işte
çok merak eidyorum izloş sonuçlarını bakalım ne kadar vercen
bende merak ediyorum tatlım, belki kendimi denek olarak kullanarak topiğe öncü olurum hepimiz veririz fazlalıkları bakalım...aklinialirimsmile
narin nazenin tşkler canım ama ben sonuçtan çok memnun değilim 74.90 ı görmek için sabırsızlanıyorum geçen hafta benim için çok iyidi bu hafta nolcak ama şu ödemim konusunda maydonoz suyu harikalar yarattı bu hafta yine 1 kez yapıcam
canim bunalr tamamen piskolojik ayni bendede öyleydi simdi biraz kendimi kontrol etmeye basladim, örnegin gecen gittim buzdolabini actim elime bisiler aldim sonra durakladim düsündüm, karnim acmi suan?her ne kadar kilo vermesemde artık yorum yapayım :))
bence çok güsel bir menü
akşamda erken ve az yersen birazda hareketle çok güsel
ben artık acıkmadığım zaman ürküyorum kendimdne o kadar çok aburcubura düşmüşümki tok karnıma bile yemek yediğimi görüyorum
ve yemek yemek hazırlamak hayatımda çok yer kapladığı için diyet yaptığımda yemek için harcadığım zamanı neye harcıyacağımı bilemiyorum
tok olsam bile yemem gerekiyor sankş yada tabağıma az koyarsam doymıcak mışım gibi
selam herkese bugün kh diyetimin ikinci günü. dikkat ediyorum hic kacamak yapmadim ama sanki kilo aldim gibi hissediyorum kendimi, bende bu formül ters mi tepecek ne??????
yada bugün yarin regl olcam ondanmi sisim anlamadim yaa
sema ye tabi ya 3 degil 1 tane ye ona göre ayarlarsın
mesela ben 5 temmuzda istenbula gidicem ve smit yerim orda keisn bayılırım istanbul simitine çünki
ya bu arada 75 olabilsem keşke istanbula gitmeden 3 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?