73 kilo halim kızlar çok yakın koydum net çıksın diye :))) daha 10 kilom var en az
Selam olsun KK nın en güzel hanımlarınaa opuyorumnanaktan
son 1 aydır fazla uğramıyorum .bu burayla veya başkalarıyla alakalı değil tamamen benim kendi motivasyon eksikliğimdendi.Ama sağolsun izlemin bugün beni şöyle bi sarsmasından sonra kendime geldim ve kaldığım yerden devam ediyorum şu bir ay zarfında beni sevindiren tek olay kilomun üzerine eklememek oldu .kaldığım yerden 74.5 le devam .Ama kaptanım bana ceza ver bu hafta hemen alma listeye 2 hafta düzenli kilo verirsem alsempatiksalakcinni
son 1 aydır fazla uğramıyorum .bu burayla veya başkalarıyla alakalı değil tamamen benim kendi motivasyon eksikliğimdendi.Ama sağolsun izlemin bugün beni şöyle bi sarsmasından sonra kendime geldim ve kaldığım yerden devam ediyorum şu bir ay zarfında beni sevindiren tek olay kilomun üzerine eklememek oldu .kaldığım yerden 74.5 le devam .Ama kaptanım bana ceza ver bu hafta hemen alma listeye 2 hafta düzenli kilo verirsem alsempatiksalakcinni
izloş süpersin cnmm valla yaaa darısı başıma basenler yürümeyle gitmezmi acep
tüloşşşşşşşş neredesin sne yahuu
ben kaçar kızlar yarın sabah yürümeye başlıycam
masallahhh... ben 73 olsam 60 gibi görünürüm herhaldee... ee tabi dogurmadim etmedim, bende dogursam kilolar bendede yapisir sanirm, o yüzden vermem lazimmmmmmmmmm
off offf
yinede cok zarif görünüyorsun, saclarini dalgali yapmissin güzel, ojelerde ayni bende kirmizi yaptim
bendede kabizlik varrr
izloş ne güsel ya sende hiç yanlar yok benim simit bölgem fena
izlem ben senin kg düşsem hayatta hiç birşey istemem sen birde benim bacaklarıma bak bende herşey var popo bacak göbek
yok be selma ablam, 40-38 bedene düşmeden şurdan şuraya gitmem sempatiksalakcinni
heyy bu diyeti topikçe yapıyoruz galiba ne güzel zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?