80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izloş süpersin cnmm valla yaaa darısı başıma basenler yürümeyle gitmezmi acep

tüloşşşşşşşş neredesin sne yahuu

ben kaçar kızlar yarın sabah yürümeye başlıycam

73 kilo halim kızlar çok yakın koydum net çıksın diye :))) daha 10 kilom var en az

masallahhh... ben 73 olsam 60 gibi görünürüm herhaldee... ee tabi dogurmadim etmedim, bende dogursam kilolar bendede yapisir sanirm, o yüzden vermem lazimmmmmmmmmm
off offf
yinede cok zarif görünüyorsun, saclarini dalgali yapmissin güzel, ojelerde ayni bende kirmizi yaptim
bendede kabizlik varrr

Selam olsun KK nın en güzel hanımlarınaa opuyorumnanaktan

son 1 aydır fazla uğramıyorum .bu burayla veya başkalarıyla alakalı değil tamamen benim kendi motivasyon eksikliğimdendi.Ama sağolsun izlemin bugün beni şöyle bi sarsmasından sonra kendime geldim ve kaldığım yerden devam ediyorum şu bir ay zarfında beni sevindiren tek olay kilomun üzerine eklememek oldu .kaldığım yerden 74.5 le devam .Ama kaptanım bana ceza ver bu hafta hemen alma listeye 2 hafta düzenli kilo verirsem alsempatiksalakcinni

izlem ben senin kg düşsem hayatta hiç birşey istemem sen birde benim bacaklarıma bak bende herşey var popo bacak göbek

valla özlettin kendini ya bugün gelicem dmeiştin ama bakım yoktun
aferin izleme ii yapmış
1 ayda almamanda çok ii cnm

hoş geldin canım nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izloş süpersin cnmm valla yaaa darısı başıma basenler yürümeyle gitmezmi acep

tüloşşşşşşşş neredesin sne yahuu

ben kaçar kızlar yarın sabah yürümeye başlıycam

kız nereye süperim baksana halime en kamufle etmedim haa kıyafetlerle en yalın haliyle sempatiksalakcinni

ewet canım dalgalı fönlü maşalı kullanıyorum, en sevdiğim tarafı duşdan sonra çok rahat ediyor olmam kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin balım zemuszemus opuyorumnanaktan

izloş ne güsel ya sende hiç yanlar yok benim simit bölgem fena

bende o yok şekerim ben aslında çok pantolon filan giymem genelde elbise etek kamufle ediyor daha zarif gösteriyor kaydirigubbakcemile3 buraya koycam diye giydim akannehir sempatiksalakcinni

kızlar bu cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kilo ne kadar vercez bu k.b diyetinden dolayı merak ediyom ben inşallah verirsiniz çok

Masumcum,selma ablam ,izloşum ve burda olan herkes . Valla bende bu motivasyonla burda olmayı özlemişim. kendimi ilk geldiğim günlerdeki gibi azimli hissediyorum .inş yarın sabah uyanınça gitmez bu hal kaydirigubbakcemile3

ızlem ben şimdi bu k.h diyetine yarın başlıyorum inş sabah sadece 1 dilim ekmek ve 0 karbonhidratlı 2 yumurta yemeyi planlıyorum :)

Sağol aylin hoşbuldum ..Aç hissettiğinde 1 bardak süt falan içebiliyormuşsun canım.. ben yarın başlıyorum bakalım nasıl geçiçek ..

Meloşumm hadii sende gel hadiiii gerçi senin ihtiyacın kalmamış artık ama olsun bizi motive edersin :teselli: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…