80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba
çok güzel kilo vermişsin bende yenilerdenim.ne kadar zamanda verdin canım

mrb canım ben 6 haftada verdim kiloyu ama k.b yani karbonhidrat diyetiyle değil topikteki bazı arkadaşlarımız yapıyo 1 kaç gündür yiyeceklerin karbonhidrat değerlerine bakıyolar çok düşük karbonhidratlı şeyleri yiyolar günde 30-40 değeri geçmiyolar et ağırlıklı besleniyolar bakalım cuma günü tartılcaklar kaç kilo vermişler bakıcaz bu arada sanada hoş geldim umarım herkes kurtulur kilolarından

günaydın kızlarrr
dün akşam ki menüm:
bir adet uskumru
salata
3 yemek kaşığı fasulye

bu sabah:
bir dilim kepek ekmek
2 kk kutusu beyaz peynir
3 zeytin
2 domates
salatalık
bir tane yeşil biber

karbonhidat diyetine göre puanlamayı yapamadığım için daha bilmiyorum kaç puan hesaplarsam onuda yazıcam

şimdiden herkese mutlu günlerrr

merhaba

asucum harika görünüyorsun tatlım.nasılda fark etmiş verdiğin kilolar.dahada versen manken gibi durursun herhalde.

izlemmm basenlerin takıldıgın kadar kötü durmuyor canım.ne güzel göbeğin yok .bir etek giymen yeterli kamufle etmek için.ben ne edeyim bu göbeği :1ninca:

hoşgeldin canım. özlettin kendini .olumunekankayizsmile

kızlar ben bu karbanhidrat diyetine şimdi baktım
günlük yediklerimi bi kağıda yazdım
yanına puanlarını yazdım
tahmin edin kaç çıkıyormuş : 125 puan
yani ben bu diyete göre nasıl 85 e indiricem eğer en azından kilom kadar yemem gerekiyorsa

elmamım yanında sosis mi yicem leblebi 16 puan sosis 1 :)

elektirikler gitti birden ya .nese ki geldi herkese slm

nhr 1 yıldan fazla sürdü. bütün süre içerisinde lahana yağı sürdüm spor yaptım elma sirkesi bal içtim leslie 5 mille spor yaptım ki çokkk faydalı şimdide kırıntı 2000 diye bi macun içiyorum bağırsakları çalıştırıyo oda :) özetle karbonhidrattan uzak durun ve yürüyün :) benm hikayem o

izlemcim maşallah 0 göbek ,basenlerin okadar göze batmıyo çok süpersin kırmızılı kırmızılı çok sevimlisin olumunekankayizsmile
selma ablam seninde sadece göbeğin onu eritirsen süpersin guclubacismile
diğer arkadaşlarıma çok teşekkür edrim
2 haftadır adet olmadım test yaptırdım negatif çıktı bu adet olamamk çok kötü bişey yaaa şişim ve sürekli yemek istiorum
nhr arkadaşım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…