80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydınlarr herkeseee ...

narinim bende burayı ve sizleri özlemişim canım .şu k.h diyetine başladım bende bugün . bu senin yaptığın montignata benziyor aynı senin nasıl gidiyor montignatın ?

tüm yeni gördüğüm arkadaşlara selamlar ...

Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 1 kk kadar peynir ve yarım dilim ekmek yedim sanırım idealdir k.h diyeti için benim ilk günüm çözene kadar başınızı ağrıtırım artık :)

günaydinnnnnnnnnnnn

kizlar dayanamayip tartildimm k.b. diyeti icinn.... 500gr gitmiss , 88,9 oldumm kaydirigubbakcemile2

73 kilo halim kızlar çok yakın koydum net çıksın diye :))) daha 10 kilom var en az
izlemcim harika görünüyorsun...şunu söylemeden edemicimmmm...:)) etek daha çok yakışıyor..
hoşgeldinnnn toprammm özlettin kendini kıss...kilo almadan dönmüş olman ne güzel..
izloş ne güsel ya sende hiç yanlar yok benim simit bölgem fena

günaydınnnnnnnn
günaydınnn banucum...
günaydın kızlarrrr maşallah topice canlılık gelmiş Allah daim etsin inşallah opuyorumnanaktan
günaydınn denizcimmm..

tünaydınn toprammmm afiyet olsunn...

cokbilmiss kizzz nerelerdesinn iyimisin nabeR?

tülaycım monti gayet iyi gidiyor canım.kaçamaklara acemiliklerime ragmen ayda 3 kg verdim monti sayesinde.karbonhidrat diyetiyle pek çok ortak özelliği var zaten .senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu diyet sayesinde mutlu sona erişirsin canım olumunekankayizsmile

narincim seni tebrik ediyorum az kaldı 60 ları görmene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım akşam yemiyerek öğleni telafi etmişsin zaten..bende öyle yaparım bazen öğlen çok sevdiğim bişey varsa yerim akşam yemek yemem....
olumunekankayizsmile

selam kızlar aylin tebrik ederim ii gidiyorusn

bu hafta bende merak ediyorum kilo verebildimmi acaba çok sanmıyorum ama inşş

burçin slm nerelerdeisn
benim okadar işim varki salon çocukların odası heryer bir yerde mutfak cabası bir türlü toparlanmıyor ben mi çok beceriksizim acaba diyorum bazen

makarnaya sıktığın ketçapla mayonez olmasa iyiydi...hatta makarna hiç olmasa çok daha iyiydiii...neyse olan olmuş artık...diyet yaptığın sürece ketçapla mayanonezi hayatından çıkarmalısın hele özellikle mayoneziii,,,o tam bir beyaz canavarrrr...sempatiksalakcinni

ya banucun bu benim afacan varya beni son 4-5 gündür uyutmuyor...dişmi çıkarıyor ne anlamadım bir türlü çok huysuz..hep taşımamı istiyor..yürüteçle nereye gitsem peşimden geliyor.ne yapacağımı şaşırdım valla...ev işiylemi uğraşsam yemek mi yapsam,ütümü yapsam,çocuğamı baksam ne yapsam delirdim ya ev kadını olmak ne zor yaaaaa...bulanıma girdim vallaa

ee nalcy şimdi bekarlık sultanlık mı diyoruz :) ya valla bende bekarlıktan sıkıldım :)

geçmişe bir daldım anca çıkabildim 1 gün geçemedim baya döktürmüşsünüz yaaaa...

aylincim süper gidiyorsun devam et canım seni takip ediyorum...
kaydirigubbakcemile

TSKLER TAKIP ET VALLAA olumunekankayizsmile

insallah daha cok vericemm ablamm

aylincim ne olsun işte işten kaçıp girmeye çalışıyorum :)

nalcy ve narin bu ara süpersiniz yaaa takipcinizm:)

allah iyilik versin canim, bu arada fistik gibisinnn, nekadar tatli bir kiz :kedi: saclarinin rengi kirmizi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…