izlemcim harika görünüyorsun...şunu söylemeden edemicimmmm...:)) etek daha çok yakışıyor..73 kilo halim kızlar çok yakın koydum net çıksın diye :))) daha 10 kilom var en az
hoşgeldinnnn toprammm özlettin kendini kıss...kilo almadan dönmüş olman ne güzel..Selam olsun KK nın en güzel hanımlarınaa opuyorumnanaktan
son 1 aydır fazla uğramıyorum .bu burayla veya başkalarıyla alakalı değil tamamen benim kendi motivasyon eksikliğimdendi.Ama sağolsun izlemin bugün beni şöyle bi sarsmasından sonra kendime geldim ve kaldığım yerden devam ediyorum şu bir ay zarfında beni sevindiren tek olay kilomun üzerine eklememek oldu .kaldığım yerden 74.5 le devam .Ama kaptanım bana ceza ver bu hafta hemen alma listeye 2 hafta düzenli kilo verirsem alsempatiksalakcinni
izloş ne güsel ya sende hiç yanlar yok benim simit bölgem fena
günaydınnn banucum...günaydınnnnnnnn
günaydınn denizcimmm..günaydın kızlarrrr maşallah topice canlılık gelmiş Allah daim etsin inşallah opuyorumnanaktan
Tünaydınlarr herkeseee ...
narinim bende burayı ve sizleri özlemişim canım .şu k.h diyetine başladım bende bugün . bu senin yaptığın montignata benziyor aynı senin nasıl gidiyor montignatın ?
tüm yeni gördüğüm arkadaşlara selamlar ...
Sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 1 kk kadar peynir ve yarım dilim ekmek yedim sanırım idealdir k.h diyeti için benim ilk günüm çözene kadar başınızı ağrıtırım artık :)
tülaycım monti gayet iyi gidiyor canım.kaçamaklara acemiliklerime ragmen ayda 3 kg verdim monti sayesinde.karbonhidrat diyetiyle pek çok ortak özelliği var zaten .senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu diyet sayesinde mutlu sona erişirsin canım olumunekankayizsmile
Nalcyycimm naberr? görüsemiyoruz?
iyi akşamlar
bugünkü menüm nasıl yazıcamı bilemiyorum ama : (( yazayım
NALCY yorumun için tşkler canım
sabah ılıksu-şincir sonrası 8 yk nesfit sütle
arada 11 gibi 1 dilim karpuz
öğlen dışarı çıktık ve saat 3 te 4 ızgara köfte ve 2 köfte büyüklüğünde kaşarlı köfte bol salata pek yapmazdım ama oldu işte yuvarlak pidelerin yarısı birde lıght cola
saat 5 buzlu böğürtlenli içecek
akşam birşey yemedim belki 2 dilim karpuz yiyebilirim
2 lt su 1 kupa yeşil çay şekersiz çay
yarın hep salata yesem iyi olcak
NALCY canım yorumlarını bekliyıorum sporda yapamadım bugün
bugünkü menümü yazayım
sabah ılıksu-incir
8 kaşık nesfit yağsız sütle
ara unuttum yoğundum ama 11.30 da tavukjlu lahana salatamı 1 dilim kepek ekmekle yedim
14.30 elma yedim 3 mısır patlağıyla
az öncede akşam yemeğimi yedim 5 köfte bol salata 2 kk kadar çavdar ekmek ve 4 kaşık yağsız makarna ketçapta sıktım az birşeyde mayonez ohh ( hadi bakalım bu makarna bana nasıl geri döncek aylardır yememiştim )
bu akşam yürümem lazım dünde yürüyememiştim
1,5 lt su 2 yeşil çay şekersiz çay
selam kızlar aylin tebrik ederim ii gidiyorusn
bu hafta bende merak ediyorum kilo verebildimmi acaba çok sanmıyorum ama inşş
burçin slm nerelerdeisn
benim okadar işim varki salon çocukların odası heryer bir yerde mutfak cabası bir türlü toparlanmıyor ben mi çok beceriksizim acaba diyorum bazen
ya banucun bu benim afacan varya beni son 4-5 gündür uyutmuyor...dişmi çıkarıyor ne anlamadım bir türlü çok huysuz..hep taşımamı istiyor..yürüteçle nereye gitsem peşimden geliyor.ne yapacağımı şaşırdım valla...ev işiylemi uğraşsam yemek mi yapsam,ütümü yapsam,çocuğamı baksam ne yapsam delirdim ya ev kadını olmak ne zor yaaaaa...bulanıma girdim vallaa
geçmişe bir daldım anca çıkabildim 1 gün geçemedim baya döktürmüşsünüz yaaaa...
aylincim süper gidiyorsun devam et canım seni takip ediyorum...kaydirigubbakcemile
selam kızlar aylin tebrik ederim ii gidiyorusn
bu hafta bende merak ediyorum kilo verebildimmi acaba çok sanmıyorum ama inşş
burçin slm nerelerdeisn
benim okadar işim varki salon çocukların odası heryer bir yerde mutfak cabası bir türlü toparlanmıyor ben mi çok beceriksizim acaba diyorum bazen
aylincim ne olsun işte işten kaçıp girmeye çalışıyorum :)
nalcy ve narin bu ara süpersiniz yaaa takipcinizm:)
ee nalcy şimdi bekarlık sultanlık mı diyoruz :) ya valla bende bekarlıktan sıkıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?