80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burçinnnnnnnnnnn
yarama parmak bastın valla bende aynı şeyden dertliyim bugün şuan evi görsen heryer bi yerde
çocukların gardolabı düzeltilecek
salon toplanacak
mutfak toplancak
mekinaya bulaşıklar atılıp çalıştırılcak
çamaşır makinası çamaşır atıcam

belki diyceksinizki bunlardamı iş
ama çocuk olunca gerçekten çok zor
valla bende yatiştiremiyorum nbizde diş dönemindeyiz köpek dişleri çıkartıyoruz
offffffff bay geldi vallaaa

burçin snei facede ekledim bu arada

ee nalcy şimdi bekarlık sultanlık mı diyoruz :) ya valla bende bekarlıktan sıkıldım :)

valla bende eskiden öyle diyordum ama şimdi öyle demiyorum..:sinifsinif:.bekarlık değilde en iyisi nişanlılık keşke hayatım boyunca nişanlı kalsaydımmmmboshayallersmile

valla aynı şeyler bizdede var temizlik yapmak ve çocuk bakmak çok zor yaaa...hele sende iki tane ALLAH sabır versin...

kabul ediyim canım facede..

aylincim ne olsun işte işten kaçıp girmeye çalışıyorum :)

nalcy ve narin bu ara süpersiniz yaaa takipcinizm:)

çokbilmiş resmini görünce şok oldum.ben hep avatarındaki gibi bi bayana şartlamışım kendimi megerse.seni görünce yüzümde bi tebessüm oluştu.çok hoş görünüyorsun canım yaa.sanki seni yıllardır tanıyorum gibi hissettim.ne alaka bilmiyorum ama.öle işte.olumunekankayizsmile

banucum Allah kimseye taşıyamayacagı yükü yüklemezmiş canım.sen çok özel bir insansın .ikiz annesi olmak ne demek yaaa.Allah yardımcın olsun inşallah .işler yetişmezse yetişmediği yerde kalsın boşver.senin beden, akıl ve ruh saglıgından daha önemli mi canım

hayat bi gün birini karşıma çıkaracak diye umut ediyorum ama ne gelen ne giden :1rolleyes:

sen kaçırılacak kızmısın beee .seni bulamayanlar utansın
valla bende eskiden öyle diyordum ama şimdi öyle demiyorum..:sinifsinif:.bekarlık değilde en iyisi nişanlılık keşke hayatım boyunca nişanlı kalsaydımmmmboshayallersmile

yok be nesli ben nişanlılıgı hiç sevmedim.babam zaptiye memuru gibiydi.iyiyki evlenmişim .:asigim:

valla ben evli olma kısmını seviyorum özelllikle ilk dönemler çok agır gelmiyor işler
çalışmaya başladım yine başe,dyordum
ama çocuklar oluncaaa valla bazne oluyorki kendimi tanıyamıyorum

tülayyyy nbr cnm

ayyyyy
burçin kız sen kaç yaşındası aneeeeeee seni görünce kendimi yaşlı hisettim valla
kaç yıllık evlisin

yiyecek bişiy bulamadım evde
aslında karışık dolma var
pataes yemegi var ama yemek istemedim ben

denizicm yemedim zaten
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık lor ve
bol salata
1 dilim ekmek
yeidm çok alakasız ama cnm istedi

zaten şu tatilime gidip geleyim
istedigim kadar kilo veremezsem bende başlıycam tekrar k.h diyetine

masumcum iyiyim canım. şu k.h diyetine bakınoyordum . yahuu hep tavuk ve yumurtamı yicez değişik alternatifler yaratmaya çalışıyorum =)

narinim çizelgen hayırlı olsun inş kısa sürede değişir tekrar ..

yaaaa nerde görüyorsunuz birbirinizi bende görmek istiyorum bendee :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…