80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülay şimdi sütün içine pekmez veya bal koysana canım hem vitamin olur hemde yada biberonda kolay eriyen bebek bisküvileri var hero baby nin onu al dene çok rahat edersin...

benim oğlum artık büyüdüm havasında suyu bile biberonla içmek istemiyo malesef .normal sütün içinede neskuiğe kadar herşey koydum ama nafile bazen eserse paketteki sütlerden içiyo ada sadece pipetten içmek olsun diye =(
ama ben sabah kalkınca ilk işim 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi veriyorum .mamasınada peynir ve cevizi hep eklerim 7. ayından beri ....

harikasın izlemim ..şimdi hedef 40 tebrikler valla kısa sürede 40 da inersin sen =)

benimde adet olmama 7 gün var kızlar şimdiiden şişlik olurmu?

olabiliiir dee olmayabilirde hiç bi bilgim yok banucum :2:

harikasın izlemim ..şimdi hedef 40 tebrikler valla kısa sürede 40 da inersin sen =)

olabiliiir dee olmayabilirde hiç bi bilgim yok banucum :2:
severim ben onun abiliğini kaydirigubbakcemile3 40 mııııı allahhhhhhhhhhhhh guclubacismile süprizzzzz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bende menümü yazıyım...

SABAH:
1 haşlama yumurta.peynir,2 salatalık,1 dilim karpuz,1 dilim ekmek

ÖĞLE:
1 tabak patatesli fırında tavuk yemeği

ARA:
1 dilim kavun

AKŞAM:
1 tabak etli bamya,1 dilim ekmek,1 salatalık

ARA:
2 dilim karpuz,1 dilim kavun ((aşk-ı memnu yu izlerken))
kaydirigubbakcemile3

masumm tok karnına bu saatte tartılırsan böyle çıkar canım açken daha iyi sonuç alacaksın bence

darkolive yarını bekliyoruz 40 a giriceksin vayy be bizde o günleri görürürüz inşallah

menüm

sabah ılıksu-incir
6 zeytin dom sal peynir 2 dilim çavdar ekmek
ara yok
öğlen 2 dilim beyaz ekmek arasına tavuk pirzola ve 1 domates
ara yeşil elma
ince bir dilm yaşpasta
ara 2 kepekli galeta kk peynir
akşam 2 biber dolma dereotlu cacık bir lokma ekmek
ara karpuz

3 kupa yeşil çay 1 kahve 1 elmalıtarçınlı çay
40 dk yürüyüş
pastayı yedikten sonra 20 dk fitness yaptım
100 kezde sopayla bel çalıştım bir nebze olsun kaçamaklarımı telafi edebilmişimdir

zuzum genelde elmayı sabahları ve öğlenleri tüketiyorum canım ama söylediğine dikkate alıcam
çünkü ben tam bir elma hastasıydım şimdi her meyveden muz hariç yemeye çalışıyorum ama elmam günlük mutlaka olur.

masumm benimde 8 gün kaldı sayılır reglime ve bende şişlik hissediyorum canım iştahımızı durduramamızın nedenide odur

banu abla akşam yemeğini yediysen eğer bide 77.7 çıktıysan sabaha valla 76 larda çıkarsın bu iyi ama tartılma böyle akşam akşam su falan içiyoz o da etki ediyo tartıda ben eskiden bi bardak su içip çıkıydum 200 gr fazla çıkıyodum

kızlar maşallah baya kaynatmışsınız oku oku bitermi
bugün benim sıpa isveç diyeti filan bırakmadı bende
sabah 2 dk ortalıktan kayboldu bide baktımki mutfakta sen çikolata kutusunu al otur bi güzel ye
ama nasıl yemek avuç avuç yiyodu ağzı ,yüzü, gözü ,ayakları ,kulağı, halım ,dolabım heryer çikolata olmuştu. mutfağa bi girdim beyfendi oturmuş avuç avuç çikolata yiyo beni görünce alkışlamaya başladı beni gülme aldı hiç kızamadım elleriyle bana çikolata yedirdi oğlum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerim

sabah

1 kase müsli
1 kepekli ekmek icine ince kasar dilim

ara

1 fincan yesil cay
3 kepek bisküvi
1 fincan kahve
1 actimel
1 diyet ypgurt

(sabah 7 de kahvalti yaptim öglene kadar ara ögün bunlari yedim )

ögle

2 kepekli ekmek arasi balik marullu

aksam
1 tabak kabak yemegi yogurt esliginde

simdide yesil cayimi iciyorum yaninda 2 light bisküvimle

11 bardak su gün icinde

kaydirigubbakcemile3çikolatalı resmlerini çektim koyarım bi ara

Çikolatanın sinir sistemini düzenlediğini derlerdide inanmazdım .demek doğruymuş kaydirigubbakcemile3
doğru söyle asu kendinde yediğin iinmi kızmadın çoçuğa ? mesela çikolata yerine ,yağ salça falan döksede oturur onunla yermiydin :roflol: aklinialirimsmile

sırnaşık şeysırnaşık şey olabileeeerr delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

aaaaa tülayyyy hedefine 3 kilo kalmış :hooray: seviniyimmi üzliyimmi kafamçokkarıştı
canım tebrikler Şeniz yakında mezun olursn ama bizi bırakmak yok :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…